Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlarr meraba...öğleyin yani daha dogrusu az önce bir kase arpa çorba içtim ve 1 kase yogurt yedim...şimdi de yeşil içiyorum

yellow fundam eferim size olcez tabe fıstık gibi olcez,
bişi yazdım bi kaç sayfa önde okuyun demedin demeyin sonra bana emi,
hafta sonu ne yerseniz pazartesi sabah sayfada görcem kızlar ...

merba kizlar nasilsiniz valla yüzüm yok gelmeye ama geldim malesef bende tam anlamadim ama iste geldi kilolar hi cbukadar birden cikmamistim gecen haftada kilo almistim ama cumaya kadar vermistim hepsini simdi veremedim malesef ben ahfta sonralrini düzeltmemlazim yaa ne bileyim yaa neden aldim bilmiyorum vaallaaa ama üzgünüm kizlar affedin beni haftaya muhakkak toparliyacam canlarim basladigim kiloya geri döndüm kacari yok artik gidecek kilolar ben biliyom hareket yapmadim böyle oldu artik hareketlerimede basliyorum artikim gidecek bütün kilolar

hepinizi öpüyorum canlarim

kızlarr merhabaa kafam kazan gibii bitti çok şükür bu günde yarın da kardeşimin mevlütü var dinlenemicem sabah erkenden ona gidicem..

kızlar 3. uyarımıda almış bulunmaktayımm....herkese çok teşekkür ediyorumm özellikle kaptanımız jujuya üzerimde çok emeği var ite kaka bu duruma getirdi sağolsun...artık dışardan takip edicem sizi...sadece cuma yarışmasından muaf olurum her hafta yellow gibi kilomu bildiririm sizde böylece beni takip edersiniz...zaten istesemde kopamam sizden..hepinizi çok seviyorum kızlar...

selam fıstıklar...hepimize iyi hafta sonları diliyorum:teytey:
az önce kahvaltımı yaptım bir dilim kepek ekmek 1 zeytin biraz beyaz peynir bir çatal reçel

öncesinde de sarımsak yuttum ..şimdide çay keyfi yapıyorum

kızlar kızlar kimseler yokmu bugün buralarda...izmircim bengicim sanırım sizler oluyorsunuz hafta sonu buralarda..hadi geliverinde konuşuverelim:1hug:

kıslarrr hafta sonu suskunluğu çökmüş yine yerimseniben ,
ben sabah kahvaltımı yaptım bir yumurta ,domates ,salam yedim ...
öğlen yemeği yicem şimdi ama ne yesem bilimom ...

iyi geceler kızlar bi bakıyım dedim ne var ne yok diye hafta sonu durgunluğu malum...yorucu bi gündü benim için sabah 8 den beri ayaktayım..uykum geldi ama okan bayülgeni izlerken uyumak istiyorum...başlar birazdan görüşürüzzz...

Ben geldim şekerler...
Hepinize hayırlı haftalar...
Hafta sonu kahvaltılarda kaçamaklarım oldu.... akşam yemekleriyle telafi ettim... hafta sonları iki öğün oluyor maalesef...

cumartesi 1 yımırta, peynir, 6 zeytin, çokokrem (az yedim desem yalan olur )ve 3 dilim kepek ekmeği yedim. Akşam balık ve salata yedim. yine 2 dilim kepek ekmeğiyle...
pazar sabahı 3 dilim beyaz ekmek yedim. melemen yedim, 5 zeyin yedim... akşam da 1 kaşık pilav iki kaşık bezelye ve salata yedim..

bu sabah ki kahvaltım 1 dilim ekmek, 2 zeytin, 1 bardak süt... şimdilik bu kadar saat 10 gibi 1 portakal yiyiyeceğim. Öğlen de 4 kaşık bezelye 2 kaşık pilav ve salata yemeği planlıyorum...

Hafta sonu sabah kahvaltılarında baya kaçamağım olmuş....

kızlar kızlar kimseler yokmu bugün buralarda...izmircim bengicim sanırım sizler oluyorsunuz hafta sonu buralarda..hadi geliverinde konuşuverelim:1hug:

ay her hafta olurdum bu hafta cumartesi giremedim bi türlü:))
yellowcum bilsem senin burda olduğunu girmezmiydim hiçkaydirigubbakcemile3
şef müdür dinlemez girerdim walla:))

günaydın herkese..
benbu sabah 2küççükcük peynirli poğaça yedim..
annem yapmış.. sabah çıkarken aldım yanıma.. işyerinde yedim..

günaydin arkadaslar nasilsiniz bakalim nevar neyok nasilsiniz benim hafta sonu fena gecmedi bakalim bu hafta kilo vermek istiyorum canlarim

güğnaydınlarrrr
kızlar felaket grip olmuşum haftasonu yattım yaa toparlayamadım bi türlü geldim işe kaan da aynı şekilde esmerim benimde 3 uyarı olmuştu 2 ye düştü seninde düşer şekerim kamerim sen de toparlan
neyse kızlar ben gözümü açamıyom yaa şimdilik çıkıyorum
haa bu arada sityenin girişi de değişmiş tam inceleyemedim ama hayırlı olsun

kizlar nerelerdesiniz hepiniz burda gözüküyonuz yazmiyonuz amaa

sahnurcum saolcanim benim sanada gecmis olsun canim benim umarim cabuk atlatirsin ins bende toparliyacam

herkese günaydın hayırlı ii ve çabuk geçecek bi hafta olsun inş,
şahnur çok geçmiş olsun tatlım oğluşada sanada,
esmerim ne oluyo bakem,

cuma akşam:
karnıbahar,2 kaşık yoğurt yedim,

cumartesi sabah:
1 yumurta (öğ geldi artık)
1 dilim %100 kepek ekmek,
domates 1 dilim yedim,

öğlen:
yarım portakal yarım,yarım mandaliba yedim (öğle yemeği yemedim)2 kaşık yoğurt yedim

akşam:
3 kaşık bulgur,5kaşık kavurma yedim,

öğlen 1 saat niveanın cdsi eşliğinde egzersiz yaptım.

pazar sabah:
yımırta
1 dilim ekmek,
2 çatal ucu peynir,
1 dilim domates yedim

öğlen:
yemedim kahvaltıyı 12 de yaptım yarım elme yedim,

akşam:
lahana sarması 3 tane,
yarım keğçe çorba,
3 kaşık sarımsaklı yoğurt,

saat 14te gene nivea ila egzersiz yaptım,
sabah kahvaltımı ekmek söledim eğer gelirse :) 1 dilim kepek akmek peynirle yapcam,
hepinizi öptüm,
artık yavaştan ders çalışmaya başlamam gerek inş başlayacağım...

günaydın şeker arkadaşlarıma.s.
umarım güzel bir hafta olur hepimiz için:1hug:
bende az önce sarımsağımı yuttum ve az sonra 1 dilim kepek ekmeği eşliğinde kahvaltımı yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…