• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

betüş canım napak böle iştaha geliyos....

ya hayal lan banadamı yapıyon kısım ben liderim... ayrocana piko masum şekerim tamı tamına 107 cal...

juju lidersen lidersin kısım uyarın 3 olsun şutu nasıl vuruyom görün sen anlamam abi ben lider falan yersin şutuda zopayıda :)
bilios o kadar olduğunu yürü diosak yürü yav yağdan yakar:roflol:...

betüş canım napak böle iştaha geliyos....

ya hayal lan banadamı yapıyon kısım ben liderim... ayrocana piko masum şekerim tamı tamına 107 cal...

valla sadece sen değil herkes iştaha geliyo:roflol: sen bu hayale bakma o kaptan maptan dinlemez saygısız:mymeka: bi pikonun lafımı olur:1hug: sinirlere iyi gelir buda şefine:mymeka: hayalide unutmayalım buda sana hayal hanım:mymeka:

ben dün akşam 40 dakika kadar yürüdüm iş yerinden eve yürümeyi denedim burası sanayi zor ya burda yürümek zaten kayboldum kestirmeden gidiyim dedim kaybettim yolu...minübüs yoluna zar zor ulaştım..sonra minübüse bindim neyseki kaybolmadım.. yanımda fazla para da yoktu tırstım valla... ara sokaklarda...

petüş alaama gibertirim seni :mymeka:
terapiyi hep yarım bırakıp kacıyon :mymeka:
yürü evine bakimm gel mesaneye kaydirigubbakcemile

pizz zapık seni gidi

betüş kısım sen kaçtın takımdan şişko kalcam diye,
jujumun ne aklını çelmeye çalışyon bis zayıf olcez sen şişko kalcen duvara karşı foto çektir sen :roflol:,
zuzu yürümek hakikaten güzel oluyu canımcım keşke imkanın olsa...
julyet ya al şunu kulağından tut götür o gelmez yüzsüz başka türlü,
bütüş senin işin yokmu anam hade git o kırmızı yüzünle çalış hade yavrıııııııııım:)...

allahım ben bu julietle hayalden nezamn kurtulcem acep:Saruboceq: hangi dopiğe gitsem karşımdalar mesanede karşımdalar face bookta bunlar oyyy yyyykafamçokkarıştı

nan hayal cadısı petüşe bi tek ben laf sülerim :mymeka:
petüş sende evine hadi yallaa kaydirigubbakcemile

gidelim julyet :delphin: daha uyarıları vermedin. :delphin:

kızlarrrr wc yee gittimm sonunda kullandığım müsiller işe yaradıııı
nasıl mutluyum annatamam sizeeeee
heğpiciğinize az kalorili iyi haftasonlarıııı

şahnurum aynı güsel dileklerin senin içinde olsun tatlımcım,
bende akşam sinameki içtim sabah kurtuldum,ama içimde hala gurul durul sesler var yaw bide bu sorun olmasa zaten eminin daha güzel olcakta işte,neyse sağlığımı zii gidiyoda biraz biraz şükür,
julyet hade git sen ver uyarıları bende gelim bakem kim ne yapmış...

Hayalim canım giremedim yoğunluktan
öğlenki buğday çorbasından sonra şimdi 3 tane kepekli bisküvi yedim bundan sonra kaçamak yok bol spor var fit olacaz fiiitttttt

Back