Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar takıma birini davet ettim gelcekmi bakalım..
canım 70 kg üstü çağırmışsındır inşallah:1rolleyes:
evet tatlımm 85 kilo :)
canım bidahakine 73-75 kg aralığında olsun boyu 1:65 olsun esmer olsun tamam tamam son kısım şakaydı ama boy ve kg da biraz bana yakın olursa süper olur kendime yarışacak arkadaş lazım
anladım canım ..bidahakine daha uygun buluruzz..
gelmicek heralde baksana yazmadı bişi .. :uhm:
selam kızlar ben geldim kusura bakmayın mesajı yeni gördüm
hoşgeldin tatlım ..
bu hafta deneme süren önümüzdeki hafta vermiş olarak takıma girersin unarım..
takımda en önemli sey bol bol paylasım ne kadar cok paylasım yaparsak motivasyonumuz o kadar cok yüksek oluyor..
hepimizin amacı zayıflamak..herhangi bi beslenme programın varmı..[/QUOTE
tirot problemim var endokrin doktorumun verdiği diyetim var.yeni başaldım bugün 2. günüm
fatoş hoşgeldin. inşallah bu topikte hep beraber istediğin kiloya ulaşırsın.
hoşgeldin tatlım ..
bu hafta deneme süren önümüzdeki hafta vermiş olarak takıma girersin unarım..
takımda en önemli sey bol bol paylasım ne kadar cok paylasım yaparsak motivasyonumuz o kadar cok yüksek oluyor..
hepimizin amacı zayıflamak..herhangi bi beslenme programın varmı..[/QUOTE
tirot problemim var endokrin doktorumun verdiği diyetim var.yeni başaldım bugün 2. günüm
canım hoşgeldin ben banu
troid problemin varsa gerçekten zor kilo vermek bende de polikistik over sendromu var ve bende çok zor veriyorum merak etme hepimiz zayıflamak burdayız ev birbirimize destek olucaz
bu kadar çabuk davet almayı beklemiyordum doğrusu
canım hoşgeldin ben banu
troid problemin varsa gerçekten zor kilo vermek bende de polikistik over sendromu var ve bende çok zor veriyorum merak etme hepimiz zayıflamak burdayız ev birbirimize destek olucaz
bende galiba pco da var ama önemli olan zoru başarmak olmalı
ayyyy inş çünkü kısa vadede gebelik planlıyorum.acil kilo vermeliyim.