Allah gönlüne göre versin inşallah. minicik bi bebe =))
inş canım bu gidişle bebişte sizinle büyür çünkü gebelikte de diyet zorunluluğum varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlüne göre versin inşallah. minicik bi bebe =))
fatoş dr un sana nasıl bir program verdi neler yasak mesela nelerden nekadar yiyiyorsun
ben bu arada akşamları spor yapamıyorum kızlar. pazartesi yürüdüm sadece okadar =(
fatoscum insallah en kısa zamnda bebişini kucağına alırsın tatlım en önemlisi diyet yaparken gercekten istemek hipertroidimi hipotroidimi ..
dediğin gibi en önemlisi zoru basarmak uzun vadeli kalıcı kilo vermeyi hedefle bence cabukca olsun derken vücuduna iice zarar verebilirsin..
bende bir süre troid tedavisi gördüm ve pcos olduğumu öğrendim sonrasındaa gercekten cok zor kilo veriliyo ..
hp birlikde zoru basarıcazz :teytey: :teytey:
ben seni gecicem ona göre iice saldın kendini cikolatalar kolalar ohh sporda yok olmaz böyyleeeee lmaz:
özgemin sopasını aldırtmayın bana klava:
kızlar şimdilik bana müsade işlerimi toparlayıp gelirim öğleden sonra inş
:sinifsinif: bilmiyorumkismile
geçicem seni görüceksin..
senden önce zayıflıcam :teytey:
cıtır olucam cıtır :sm_cool:
h.g fatoscum..
kızlar ben öğlen sebze yemedim canım hiç onu yemek istemediyulaf ezmesi yedim zorla yoğurtlu.
ahh ahh bi gitseydi su kilolarımm.. bıktım artık 60 lı bi kiloda olmakta sevgilim bile dio hala 60 lardasın düşemiyorsun die :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile2
hb canım
ahhhh ben bi 65 olsam sen 60 ı beğenmiyosun kaydirigubbakcemile2
belli olmaz o canım. kaydirigubbakcemile2
görücez yarın =))
ben bugün öğlen ne yesem acaba. düşünüyorum. düşünüyorum =)
tatlım sen evlisin ben daha evli bile değilim 21 yasındayım..
55 den fazla olmamam gerek o bile bana fazla..böyle giderse evlenince bide cocuk doğurunca düşünemiyorum kendimi..
kızlar kilosu bana yakın kimsecikler yok mu takımda