şeker koca tabağı 20 kişilk ofiste yiyememki ekmek arası zaten yiyemem neyse boşver aç kaldık
:))
tabi herkesi kendim gibi düşünoum ben tek basımayım ya laboratuvarda hiç aklıma gelmedi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeker koca tabağı 20 kişilk ofiste yiyememki ekmek arası zaten yiyemem neyse boşver aç kaldık
:))
tabi herkesi kendim gibi düşünoum ben tek basımayım ya laboratuvarda hiç aklıma gelmedi...
benim çalıştığım yerde bi paket hışırtısı duyulsun bütün kafalar yukarı kalkar kim ne yiyio diye sonra gelir bakarlar ağızlarına göreyse alıyım bende derler yoksda burun büzüp giderler bide iskender yediğimi düşünüyorumda bütün ofisin diline düşerim heralde:smiley-cool:
bidahaki hafta bende izne çıkıyorum.. ve bikini giyme konusunda kararlıyım ama istediğim gibi bikini bulamıyorum hep boyundan bağlamalı ben normal istiyorum çünkü göğüs ağırlığı boyuna baskı yapıyor en zayıf halimde de benim göğüsler büyüktü ve bunu yaşadığımdan öle bikini giyemezdim..biraz daha zayıf olsam bulurdum ama malesef 44 beden olunca mümkün değil onu düşünüp duruyorum
2 ayrı bikini al bence ucuzundan ve üstünü küçük beden alıp ayarla kendine göre..
hem kombine olur farklı farklı :)
küçük alamam valla adam beni vurur öle taşmıcak benimkiler toplu ve uslu bi şekilde durcak zaten 95 takıyorum sen düşün halimi
senin resimlerin ne güzelll arada değiştiriyorsun farketmiyorum sanma
Ben geldim.
Öğlen ton balıklı salata. 1 dilim kepek ekmek. 1 kutu light kola içtim.
Aramı 5 te yapıcam bugün. Tek ara. şeftali
Akşam annem patlıcan köz yapıcak =)
meyvenull opuyorumnanaktan içimden geldi =)