Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BEN DÜN AKŞAM 2 KAŞIK TAVUKLU PİLAV 1 ÇAY BARDAĞI KOLA İÇTİM
BİRDE ÇİĞ KÖFTE YEDİM :kedi:
SABAHTA
1 DİLİM EKMEKLE KAHVALTIMI YAPTIM :lepi:
sebo bu gün de girmeye bilir müdürü biyeri gitmiş işler ona kalmıs o yüzden giremicem demişti..şebnemi merak ediyorum şebooo tartıldınmı hiççç sölesene
bende dün akşam dediğim gibi 8 de patlıcan közleme salatası yedim. 2 bardak ayran içtim.
Saat 10 gibide bitane küçük bi kıt bitter çikolata.
yaaa kızlar ben tat duyumu yitirmeye başladım..
inanmıcaksınız ama artık canım hiç bişi istemiyo ve yiyeceklerin tadını anımsamıyor beynim cok farklı bişi biliyorum bu durum ama sevinmelimiyim üzülmelimiyim bilmiyorum çünkü diyeti bıraktıktan sonra beynim bu tatları hatırlıcakve sürekli onlara ac olucakmıs gibi gelio sanırım cok kötü bi durum bu..
CADIARZU niye böle olduki acaba ya. şu an için güzel ama diyeti bıraktıktan sonra öyle olursa kötü olur. verdiklerini hemen alırsın belkide fazlasıyla.
bünyeyi hiç bişeyden mahrum etmemek lazım aslında. çok azcıkta olsa herşeyden yemek lazım.
ama minicik bir kare. parmağımın ucu kadar... =((
yedikten sonra bende üzüldüm...
şu çikolatadan koladan tamamen vazgeçsem. hatta onlardan tiksinsem.
hiç yemek istemesem ne güzel olur.
CADIARZU niye böle olduki acaba ya. şu an için güzel ama diyeti bıraktıktan sonra öyle olursa kötü olur. verdiklerini hemen alırsın belkide fazlasıyla.
bünyeyi hiç bişeyden mahrum etmemek lazım aslında. çok azcıkta olsa herşeyden yemek lazım.