- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.861
Çiçekcim bırak yapsın. Sen en ağır yükü taşıyorsun şu anda. Yapmak istediğinde engelleme. En azından birlikte yapalım de.
Birde en önemlisi bebek bakımıyla ilgili kitaplar al ve eşinin göreceği yerlerde açık bırak. Merak edip bakıcak ama sen özellikle gösterme.
Eşine bebeğinin ağzından mektuplar yaz. Her ay neler gelişiyor bebekte vs yaz ve posta kutusuna koy. Senin güven dolu kucağında pırt pırt yapmak benim için büyük zevk olacak vs gibi cümleler yaz.
Bu arada uzmanlarca kanıtlanmıştır bu. Baba kucağında bebek kendini güvende hisseder ve daha kolay gaz çıkarır.
Bunların hepsi ilerde bebek bakımına ortak olmasını sağlayacak yöntemler.
Anneyle babanın tek farkı annenin emzirebilme özelliği olması. Diğer herşeyi ama herşeyi baba da yapabilir. Bu yöntemler işe yarıyor şeker tecrübeyle sabit :)
selam kızçelerrr.. nabersiniz?
Huuuuuuuuuuuuuu nerdesiniz kızlar.
Eşim çiçek yollamış kızlar dün için. Üzerinde de ben eşşeğim yazıyor puhahahahha
İiidi sen nasılsınnn :icecream:
İyi Nurcum sen nasılsın.
Kızçem ben sana dedim ama o sana bir çiçek gönderir diye eniştemiz seviyor seni işte anla :)))
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
Valla bravo eşine. Daha ne isityosun şekerim.
Hata herkes yapar ama herkes anlamaz yada kuru bir özürle telafi ettiğini sanır.
Adam birde eşeğim yazmışş :))
özgecim peesss yani adamı nasıl korkutmuşsun kııız :) helal olsun sana arada bi iplerini germek lazım zaten bunların :) çok yüz alınca böyle şaşırıyolar işte :) sende cevap yazsaydın bende eşeğin karısı diye :))) şaka yapıyom he yanlış anlama sakın
:1hug:
:1hug:
Ay ne kızması kocaman bir kahkaha attım mesajını okuyunca.
Valla arada korkutmak lazım. Aklının bir köşesinde kaybetme korkusu hep olmalı ki değer versin.
Aradım bende eşşğin biri çiçek yollamış. Altında isim var ismi tanımıyorum ama eşşekle hayatımı paylaşıyorum dedim.
Affettin mi dedi hemen. Hayır dedim. Bu kadar çabuk deel.
Akşam elimi öpeceksin af dileyeceksin o zaman. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?