- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #20.841
Çiçek ve Ceren teşekkürler kızlar.
Yalnız eşim olacak dalından taze kopmuş odundan hala bi haraket yok :):):)
Bence süpriz yapacak canım sana sende yarın bize güzel haberler vereceksin :)))
Selam kızlar,
Oku oku bitmedi valla.
Resimlerde Özgenin de dediği sizlerinde farkında olduğu gibi azıcık pıtırcıklar var, ama çok şükür hiç birimiz obez sınırında değiliz. 5-10 kiloyla çözülecek şeyler. Durmak yok yola devam.
Bende de sanırım kullandıım ilaç yüzünden kıpırdama olmıyor. Diyetisyen randevumu iptal ettim bakalm haftaya kadar sağlıklı ama daha az kalorili biraz daha hareketli bir program uygulayacağım.
Yasemincim, başladın mı spor salonuna, çok yerinde bir karar almışsın.
Özgecim kızına geçmiş olsun, evlilik yıldönümün kutlu olsun, yaptığın işler içinde alnından öpüyorum. (Bende 2. hamilelğimie kadar hep bu işlerle uğraştım)
Cerencim hoşgeldin, inşllah en kısa zamanda miniklerinin müjdeli hberini verirsin bize.
Çağlayancım sende geç eşinin odasına kurul ,,ikiniz birden bastırın bence. Hatta biraz numara yap ayıl bayıl.
Şebom güzel fikir gerçekten dün ben yarın bir bayılıyım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ablam bende atlamışım nice nice mutlu yıllara inşallah...
Ben sizden aldığım gazla hiç kaçamak yapmadan maşallah güne devam ediyorum.
Akşamda 20 dklık yürücem sonra ece gidincede 4 mile yapıcam.
Zaten tüm gün sorun yok ne oluyorsa akşam o ilacı aldıkdan sonra oluyor...
Ama bu gece kararlıyım yatarken alıcam...
O zaman uykuda olur ne olursa.
Senden böyle kararlı sözler duymak çok güzel canım.Sabahki olumsuz cümleleri inş.bir daha duymayız :lepilumunekankayizsmile
Teşekkürler şekerlerim ballarım.
Henüz bişiy yok kızlar valla.
Şebom bende y...n isimli ilacı kullanıcam yada spiral taktırıcam korunma amaçlı. Ama hangisini yapsam kararsızım. C.tesi kontrole gidicem ve karar vermem lazım.
Korunma amaçlı benim ablam spiral taktırmıştı kızlar ama gene hamiş kalmıştı ama bebişi almak zorunda kaldılar çünkü kafasına batmıştı onlar.
Kötü bir örnek olmasın sakın size okuyunca aklıma geldi 1000'de 1 de olsa oluyormuş böyle olaylar