- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.841
Çiçek ve Ceren teşekkürler kızlar.
Yalnız eşim olacak dalından taze kopmuş odundan hala bi haraket yok :):):)
Selam kızlar,
Oku oku bitmedi valla.
Resimlerde Özgenin de dediği sizlerinde farkında olduğu gibi azıcık pıtırcıklar var, ama çok şükür hiç birimiz obez sınırında değiliz. 5-10 kiloyla çözülecek şeyler. Durmak yok yola devam.
Bende de sanırım kullandıım ilaç yüzünden kıpırdama olmıyor. Diyetisyen randevumu iptal ettim bakalm haftaya kadar sağlıklı ama daha az kalorili biraz daha hareketli bir program uygulayacağım.
Yasemincim, başladın mı spor salonuna, çok yerinde bir karar almışsın.
Özgecim kızına geçmiş olsun, evlilik yıldönümün kutlu olsun, yaptığın işler içinde alnından öpüyorum. (Bende 2. hamilelğimie kadar hep bu işlerle uğraştım)
Cerencim hoşgeldin, inşllah en kısa zamanda miniklerinin müjdeli hberini verirsin bize.
Çağlayancım sende geç eşinin odasına kurul ,,ikiniz birden bastırın bence. Hatta biraz numara yap ayıl bayıl.
ablam bende atlamışım nice nice mutlu yıllara inşallah...
Ben sizden aldığım gazla hiç kaçamak yapmadan maşallah güne devam ediyorum.
Akşamda 20 dklık yürücem sonra ece gidincede 4 mile yapıcam.
Zaten tüm gün sorun yok ne oluyorsa akşam o ilacı aldıkdan sonra oluyor...
Ama bu gece kararlıyım yatarken alıcam...
O zaman uykuda olur ne olursa.
Teşekkürler şekerlerim ballarım.
Henüz bişiy yok kızlar valla.
Şebom bende y...n isimli ilacı kullanıcam yada spiral taktırıcam korunma amaçlı. Ama hangisini yapsam kararsızım. C.tesi kontrole gidicem ve karar vermem lazım.
Günaydın kızlar.
Dün ki yıldönümümüzle ilgili sürpriz falan müjdesi veremicim üzgünüm. Akşam kızı alıp eve geçtik 22.30 gibi uyuttum. Sonra bizde yattık 23:30 gibi. Bende yatarken telefonuma mesaj attım. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun diye.
Şok oldu tabi bizimki. Özürler affetler falan filan. Eşim özel günler konusunda çok unutkandır. Üzülme ben sadece kutlamış olmak istedim amacım sana laf sokmak falan değil. Şaşırmadım unutmana zaten falan dedim. Döndüm arkamı uyudum. Yetti ona zaten. Az önce de aradı. Gayet normal konuştum.
Bu normallik beynini yiyecek çünkü. Umrumda değilmiş rolleri yapıyorum anlayacağınız. :)
Neyse asıl önemli habere geleyim. Bu sabah tartı 69.9 dedi kızlar. Yani parti zamanıııııııııııııııııııııııııı
Dün yediklerim.
Sabah
Domates, salatalık, peynir, zeytin, maydanoz, buğday ekmek
Öğlen
3 küçük tavuk şiş ızgara, salata
Ara
3 tatlı kaşığı light yoğurt
Akşam
tavuklu ve peynirli salata, yarım bardak ayran
Zevcan verdiğim kiloya bakarsak bende 300 gr vermiş görünüyorum. Üzme kendini vermiş olmak bile başarı.
Kız yüksekse tırmanma sakın. Mutlaka vardır bi çilingir.
Canım sen her ihtimale karşı işyerine de bi anahtar bırak. Ne olur ne olmaz.
Çiçekim ay önemi yok artık valla. Moralim de iyi. Zaten şu an bişiy yapmasının da pek önemi yok. Zaten söyledim akşam sakın yarın çiçek falan yollama. Gerek yok gün bitti falan dedim.
İyi olmana sevindim cnm aman maşallah. Ne zmn kontrol bir daha. Ayda bire düştü mü.
Oyy oyy süpersin ablacımmm tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum
Eşinde önemsemediğinden değil bazı insanlar için çok önemi olmaz bu tarz günlerin...
Benim çevremdede var çok örnek...Diğer huyları güzel olsun canım...
Zevcan sende bozma moralini 200 gr 200 grdır.Ayrıca balkondan çıkayım filan deme her yolu dene son çara o olsun ve dikkatli ol.Umarım öğlen açabilirsin sorun yaşamassın.
Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim bugün daha umutluyum.
Dünkü menüm
Sabah bir domates salatalık bir bardak çay
Öğlen
Tavuk,roka salatta iki kaşık taze fasulye
Ara Bir kase kiraz
Akşam şirketteydim dürüm döner yedim ama kola içmedim
1,5 litre su 1 litre ödem açıcı çay
3 kupa yeşilçay
Ayrıca 25 dk yürüyüş
4 mile 59 dk spor
50 mekik
30 kalça bacak hareketi
50 ip atlama
19:00'dan sonra hiç bir şey yemedim.
Ve sonuç yine 66.90:S
ins kartla acarım kızlar yaa..dolabımın kilidini tel toka ile actım az önce şimdi acık duruyo orası off yaa herkes iş yerine bırak bırak diyodu hep ihmal ettim bir nüsübet bin nasihattan iimiş bunuda anlamıs oldum öğlen arası duş alamam lazım katrla falan acamazsam tırmanmaktan baska sansım yok öğlenden sonra gelmezsem bilinki dağıttım bi yerlerimi sırnaşık şey
Zevcan sende bir tane yedek yaptır koy canım dolabına allah korusun bak dikkat et kendine orada çalışan erkek varsa onu tırmandır bari canım :)))
Nilay günaydın canım
Günaydın canım...
Ya site mi yavaş benim nette mi anlamadım.
Ama çok zor yazıyorum.
Ay balma ne yapayım yeni müdür de vardı dürüm diyince tamam dedim.
İnatla kola içmedim.Diyetteyim parsiyon olsun diyemedim.
Buğün daha dikkatli olcam söz.
Valla ne biliyim tatlım herkes ayrı birşey söylüyor gerçi hepimizin dr.farklı şeyler anlatıyor anladığım kadarıyla ama benimde kafam karışıyor işte.Bende birşey yapmadan önce ilk sana soruyorum,sonra eşime söylüyorum eşim diyorki bunu kim dedi bunu kim dedi diyor bende diyorumki senle aynı düşünceyi özge söyledi diyorum gülüyor.tamam o zaman bak oda benim gibi düşünüyor diyor ben biraz daha şüpheci ve tedirgin oldum yaaa(
kızlar bende menümü paylasayım..
sabah 2 yumurtadan omlet az domates 2 dilim peynir
öğlen taze fasulye yoğurt
aksam taze fasulye yoğurt
tabi eve girebilirsem
şimdi normal çay içiom
eve giremezsem dısarda tavuk döner yerim baska alternatif yok belkide hülyada kalır marul yerimm ayy bilmiyorum kızlar yaa bişi simdi .. :sinifsinif:
Nilaycım site çok yavaşcanım bende aynı zorlukları yaşıyorum.
Dürüm'e gelince bugün telafisini yaparsın yediklerinle beraber,sporunda bakıyorum çok güzel gidiyor depoya gitmeden yakarsın sen onu.
Özgem birşey daha diycem ben sana montinin 2.aşaması gibi yiyorum ama bazen kaçırıyorumda ama hala kilo almadım ben eşimde şaşırıyor tabi bende tartı hep aynı gösteriyor üstüne birde biiliyorsun wc sorunum var ama neden böyle oluyor sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?