- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #20.821
Yok canım gerçekden öle düşünüyorum.
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey vallahi biraz daha konuşursan bende diyet namına bişey kalmıcak :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım gerçekden öle düşünüyorum.
Özgem çok geçmiş olsun canım kuzun inş.iyidir şimdi.Hava değişimlerininde muhtemelen etkisi büyüktür bu olayda.ayyy ayyy çalışan anne olmak ne kadar zor böyle durumlarda sürekli aklın kuzunda acaba nasıl diye.Ama senin kuzu emin ellerde annen senden de iyi bakıyordur kuzuna canım....
Saol Çiçekim. Allah beterinden korusun bu kadarına razıyım.
Kızlar resimlere baktım. Evet kilo fazlaları var ama abartılacak bir durum yok.
Fit, zayıf hatunlar değiliz hiçbirimiz o yüzden burdayız.
Ama olamayacağımız anlamına gelmiyor. kaydirigubbakcemile5
Yani durmak yok yola devam :roflol:
Ben geldim kızlar gene burası çok ama çok sıcak odamdan başka yerde çalışmaya çalışıyorum o zaman bulantılarım azda olsa azalıyor.
Özgecim bugün evlilik yıldönümümüz diye yazmışsın benim gözümden kaçmış nicemutlu yıllara canım daha çok ama çokk beraber güzel ve mutlu bir zaman diliyorum.kuzucuğunuzla beraber.
Cerenim gene kaçırdık birbirimizi :)))
Hoşgeldin tatlım ya özledim vallahi seni
Bugün daha iyiyiz canım.Mide bulantısı için formül buldum sıcaktan böyle oluyormusum ben :))
Sen nasılsın tatil nasıl gidiyor
kaydirigubbakcemile3
aman ıyı olun canım bızım tatıl ıyı sımdılık cumaya kadar ızmırdeyız sonra dıger hafta bodrumda ondan sonrakı haftada fethıyeye arkadaslarla kamp yapmaya gıdıcez ondan sonrada ankara canım boyle bızım programda sımdı annem babam kardeslerımle zaman gecırıyorum burasıda ıyı ıste 1 saat sonra yıne plaja ınerız kardesımle boyle zaman gecıyo ne olsun ama ısın yorgunlugunu attım nasıl ıyıyım anlatamam ankaraya gelınce buyuk ısler benı beklıyoo kaydirigubbakcemile3
Aman canım şimdi işimi falan hiç düşünme sevdiklerinle berabersin ya tadını çıkar.
Bende eşimi sıkıştırıyorum hadi artık gidelim diye ama işler çok yoğun bu aralar temmuz sonuna kadar bende çıkmak istiyorum bebişler artık :)):ecrin_bebek:
Müdüreden fırsat bulsak hemen çıkacağızda kendisi amerikaya gitmek istiyormuş bende diyorum o gidene kadar biz gidelim.Deniz'i özledim yaaa :))
Şebnem teşekkür ederim güzelcim.
Sen hangi ilacı kullanıyorsun şekercim.