- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.021
canım zaten bana zor geln şimdiye kadar doğru dürüst hiç tartışmadık hep milletin imrendiği bir evliliğimiz vardı inşallah iş problemi halledilsin gene eskisi gibi olur diye düşünüyomşahnurum işsizlik stresi çok kötü tatlım,yaşamayan bilemez,
ki o bide evin erkeği erkeği psikolojisi vardır bide,
ne desen ne yapsan batar ona tatlım,
onunda sana söledikleri seni rahatsız eder tabi sende haklısın,Allah yardımcın olsun tatlım sen uyma o şeytana sabır dile Allahtan kolaylık dile canımcım,
kendinide çok dağıtma tatlım sen herşeyden herkesten önemlisin hem senin çocuğun var onun için ii olman gerek demi,
eşin iş bulunca düzelir böle tartışmalara girerek düzelmeyecek durumlar olmasın inş,
aşılmayacak engeller olmasın inşelleh canımcım...
eşin içindemi aldın şahnurum randevuyu anlamadım pek ama öyleyse tepkisini sen hepimizden ii tahmin edersin tatlım,
olumlu karşılayacak bi yapısı varsa de ama yoksa bence yapma öle daha kızmasın ama dediğim gibi onun karakterini sen biliyorsun...
bilirim canim bizimde winnie pumuz var emekliyodu ona basip basip dururdu bütün gün dinlerdik valla simdide kitap gibi alfebe aldim elektronik onunla oynayip duruyo valla görsen sabahtan aksama kadar bende netten cizgi film indiriyom ona baksin diye simdi calliou hastasiyiz onu izleyip duruyogünaydın kızlar bende geldim
sorma kamerim tam yemelik tükürmeyi öğrendi cadı .bi bebeğimiz var arı bebek .dokununca arı vızvızı söylüyo onuda keşfetti sattlerce arı vız vız dinliyoruz artık :roflol:
sen dürtüyon diye dürtüyon sen bende birakmassan ben sende birakirmiyim delik kiz hee delüüüüa.s.herkese günaydın,
ahleyar ben dürterim seni hep meraklanma,senin bi yanın delindi bizimki sağlam sanki:),
bildirecektim amam durum vahim hanifecim napcam bilmiyorum bu hafta icimde öyle birr kurt varmisski sormayin gitsin felaketti valla harekette yapmayinca aldik kilolari yarin ben jujuya msnden bildiririm artikim bu sabahki tartidaki kilomu söylemek istemiyorum durum icler acisi valla bendemi bi test aldirsam süpelenmiyor degilim hani kaorunmuyorumda nezamandir en sonda reglden sonra yapmistik iyice süpheleniyorum valla bakalim bekliyorum ne olcekOoo kamerimm erkencisin bu akşammm...kilomu bildiricen yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?