Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bugün milli eğitimden aradılar
açık varmış
pazartesi yine okula başlıyorum ingilizce derslerine gireceğim
küöük kıızımı da kreşe vericem
onun için endişeliyim biraz
orda bensiz durur mu diye dua edin bana
bu arada ikindin haşlanmış patatesle biraz yufka ekmek yedim axpiynirle
akşamı meyveyle geçiricem bugün

2 okula gideceğim hergün dersim olacak haftada 24saat
okulların yeri o kadar sapha ki
biri şamda biri halepte
yürüyerek gitmeyi düşünüyorum
süper olacak benim için

hayalcimm üzgün işareti yapma tatlım ya..ben de üzülürüm
bengicim ALLAH yardım eder canım...kızın ilk gün biraz belki zorlansa da eminim durar kreşte...ne güsel ingilizce derslerine gireceksin...ingilizce ilenlere imrenerek bakmışımdır hep çok şanslısın canımŞeniz

bengi hadi hayırlı olsun tatlım sevindim hem sana hareket olur kendini yemekten falan uzaklaştırırsın,
funda ekledim canımcım seni facedende msndende kabul etme işide sana kaldı artık:)...

sen üzül zaten yellow ben bunu kendime nasıl yaptım yada niye yapıyorum diye dur bi düşün,
burda kızlar bana çok destek hepsi inanıyo bana ben bölemi yapmalıyım onların inancını bölemi kırmalıyım diye bi düşün,
regli bahane etme bende olcam kaç gündür evde tatlılar kolalar gene gözümün önünde elimi uzatmayı bırak kardeşim hatrım için abla saçmalama desede yemiyom,
babam döverim diye yemin etti halsiz düşersen rahatsızlanırsan dedi,
relg olcam tatlı isteği sinir stres hepsi var artacakta ama yemiyom yapmicam kendime bunu sende yapamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

hayalcim ne desen haklısın canım ya...valla çok haklısınç..reglinin arkasına sıgınmamam gerek..sanki bi ben regl oluyorum...tamam hayatım haklısın...kendime bunu yapmamalıyım...kaydirigubbakcemile5sizlerin bana bu kadar desegi varken zaten içim o yüzden rahat dil..ama bundan sonra nefsime yenik düşmiycem:hooray:

kızlar ben eşimin dükkana gidiyorum..zaten çok yuakın evime...aynı binadakaydirigubbakcemile3sonra da markete gidicem evde klorak filan kalmamış..baynyo lavabolar için lazım..onları alayım...temizliği egzersiz niyetine yapayım artık...makbule geçecek..sonra da yürüyüümü tamamlarım...ben gelene kadar belki siz gitmiş olursunuz...hepinizi çok öptüm iyi akşamlara.s.

yellov tamam yeminle gözüm üstünde lokmalarını saycam burda senin,
funda seninde öle ki zaten anlaşmamız var malum,
ben kaçar herkese hayırlı ve ii akşamlar yarın sabah erkenden bildirim yapalım kıslar lütfen juju yoğun zaten çok uğraşmasın kız,
öptüm sizi görüşürük...

yellowcm valla bizde yapıoz kaçamak tabiki ama sonu heepiimizi üzüyr ,mesela ben bugün kumpir yedim
canım çok çukulata isterse açıyoruum bir küçük lokma ısırıyorum engine veriyorum gerisini hepsini yesemde aynı tat bir lokma alsamda .... birde adını unuttum şimdi mısır patlaklı olan var iki çesidi var vişneli ve çikolatalı 90 kalori onu yiyorum...

bengicim valla iyi olmuş biraz evden uzaklaş çalışmak güzeldir ,sevindim adına hem hergün yürüyüş yapmanda sana ii gelecektir...

evet kızlar ya ben de en çok işin yürüme tarafıana seviniyorum
allahtan havalar da iyi olucak
hayalin dediği gibi gezmelerden ve yemelerden de uzaklaşırsam baya bi iyi olacak

canım zaten bana zor geln şimdiye kadar doğru dürüst hiç tartışmadık hep milletin imrendiği bir evliliğimiz vardı inşallah iş problemi halledilsin gene eskisi gibi olur diye düşünüyom

kızlarr selamlarr
öğleden sonra bakamadım migrenim fenaydı o yüzden izin alıp gelip uyudum daha iyiyim şimdi henüz eşime söylemedim ama haftasonu söyleyebilirim
bu arada çok fazla katılımım olamayacak kusura bakmayın
ayyüce hayırlı olsun çalışmak iyi gelecek sana

Bengicimmmm hayırlı uğurlu olsunn..kızında alışır merak etme...

Pınarrr kumpır haaa en son kumpir yediğinde tartıda çıkan rakamı hatırlıyonmu şekerr...

Bende kaçımm yavaş yavaşşş ....öpüldünüzzz

şahnurummm tabikide düzelicek onun stresinide anlamalısın....

Kaldıki ben bile eşime ses edemiyom alınıcak diyee adama harçlığını ben veriyorumm utanıyorumm diyooo ama yapcak bişi yok iştee...

bilirim canim bizimde winnie pumuz var emekliyodu ona basip basip dururdu bütün gün dinlerdik valla simdide kitap gibi alfebe aldim elektronik onunla oynayip duruyo valla görsen sabahtan aksama kadar bende netten cizgi film indiriyom ona baksin diye simdi calliou hastasiyiz onu izleyip duruyo
herkese günaydın,
ahleyar ben dürterim seni hep meraklanma,senin bi yanın delindi bizimki sağlam sanki:),
sen dürtüyon diye dürtüyon sen bende birakmassan ben sende birakirmiyim delik kiz hee delüüüüa.s.
Ooo kamerimm erkencisin bu akşammm...kilomu bildiricen yoksaa
bildirecektim amam durum vahim hanifecim napcam bilmiyorum bu hafta icimde öyle birr kurt varmisski sormayin gitsin felaketti valla harekette yapmayinca aldik kilolari yarin ben jujuya msnden bildiririm artikim bu sabahki tartidaki kilomu söylemek istemiyorum durum icler acisi valla bendemi bi test aldirsam süpelenmiyor degilim hani kaorunmuyorumda nezamandir en sonda reglden sonra yapmistik iyice süpheleniyorum valla bakalim bekliyorum ne olcek
bengicim yeni isin hayirli olsun canim benim:1hug:
hepinizi öpyüm canlarima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…