- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #2.041
şahnurummm tabikide düzelicek onun stresinide anlamalısın....
Kaldıki ben bile eşime ses edemiyom alınıcak diyee adama harçlığını ben veriyorumm utanıyorumm diyooo ama yapcak bişi yok iştee...
canım anlıyorum onun stresini ama artık herşeyi omuzlarımda taşıma olayı beni çok yordu dün akşamki de bir patlamaydı belki hafif çaplı bir sinir krizi bilmiorum ama uyumak iyi geldi bayaa toparlamışım şu an yalnız savaştan çıkmış gibiyim 2 gün boyunca ağlayıp migren ağrısı çekmenin sonucu
bu arada harçlık olayını çok iyi anlıyorum sağlık güvencesini benim üzerime aldığımız zaman çok zoruna gitmişti eş yardımı almam falan ama ne yapalım kriz bu inşallah toparlanır diyoruz
bu arada güzel haber 1 haftadır tartılmamıştım 3 gündür wc ye de çıkmıyorum öğlen tartıldım geçen haftakinden 100 gr eksik çıktım inşallah yarın sabah wc ye çıkarsam güzel bir süpriz olur diye umut ediyorum ama çıkamazsam ne olur bilmiyorum akşam yemeğim
90 gr ızgara tavuk 1 kepçe çorba 1 bardak ayran ve salata idi üstüne de meyve ve sütümü içtim kaan puding istedi ona puding yaptım canım nasıl tatlı istedi sadece parmağımı yaladım 1 kere sonra da elimi yıkadım 1 minik ısırık da tutku bisküvisinden yedim kaçamağım bu kadar kızlar
kamerim niye kaçamak yaptın kız sen bizim meres den sonra idolumüzsün
bu arada meres nerelerde yaa hiç sesi çıkmıyor cadınınkaydirigubbakcemile