- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.381
geçmiş olsun canım umarım önemli bi kaza değildir..
eşinlede hallolur inş en kısa zamnda..
iş yerinide takma kafana her sey oluruna varıyo bak ben cırpındım cırpındım kendimi üzdüğümle kaldım..üzme sende kendinii :1hug:
ah sorma canım vatan evlatlarımız için ne acı çektim ne üzüldüm gerçekten .. dediğin gibi herşey boş ...
Geçmiş olsun ablam bozma sakın moralini...
Herşey düzelir eminim...
Ve benim dünkü menüm
Sabah
Klasik kahvaltı
Ara yeşil çay
Öğlen semizotu yoğurtlu
Ara yeşil çay
2 limonlu form bisküvi bir kahve
Ara bir kase kayısı
Akşam
Tavuk haşlama salata
2,5 litre su
öğlen arası 40 mekik 10 dk bacak egzersizi 15 dk yürüyüş yaptım aksamda uzun uzun spor yapmak istiyorum..
1 bucuk litre suyum bitti yatana kadar 1 litre daha içicem..
öğlen arası 40 mekik 10 dk bacak egzersizi 15 dk yürüyüş yaptım aksamda uzun uzun spor yapmak istiyorum..
1 bucuk litre suyum bitti yatana kadar 1 litre daha içicem..
kızlar bu benm spor yapmamıs halim her gün 100 mekik 1 saat yürüyüş ve 20 dk bacak egzersizi yapıyordum.
bu aksamda elimden geldiğince uzun yapmaya calısıcam cuma gününe 62 ile baslamak istiyorum.takımım için bu şart yoksa puan kaybedioz bu hafta zaten 1. olamıcaz gibi gelio bana..
inş haftaya ii asılırız şu diyet işinede 1. oluruz...
Ya ben hiç spor yapamıyorum...
Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki.
Tüm gün oturarak çalışıyorum ama finanstayım ve akşama kadar pcye bakıyorum rakamlarla boğuşuyorum.Telefonum birazn susmuyor müşteriler ödeme soranlar mutabakatlar vsvs.O yüzden hiç yapamıyorum.Ama buğün bir kaç egzersiz hareketi çıkardım yazıcıdan eve dolabıma asıcam akşam onları yapıcam.Sorunum şu ki göbeğim belim yok ama basenim var bunun için hareket yapmam gerekicek sanırım.Ay birde ben yapabilsem süper olucak.
bugünkü menüm;
kahvaltı(07:30)
peynir,2 zeytin,1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık
öğle(13:30)
1 tabak kuru fasulye,yoğurt, 3 biber
17:00 maden suyu
18:00 tarçınlı süt
19:00 tavada 2 yumurta,yoğurt,maydonoz
20:00 çerezzzzzzz...
çağlayanım bebişinin kalp atışlarını duymuşşun cok sewındım tatlım bundan sonra varlığına bıraz daha ınanmıssındır tatlım :)) kendıne dıkkat et tatlım benım :)
kızlar 1. liğinizi kutlarım en kısa zamanda hedeflerınıze ulaşırsınız inşallah canlarımopuyorumnanaktan
pek ıyı degılım canım halsızım dun ıs yerımde bayıldım bugun evdeyım tatlım daha kahvaltı dahı yapamadım mıdem bulanıyo cok canım oyle yanı hastayım bıraz sen nasılsın tatlım fıstıgım denızde yuzdumu bol bol :))
Çağlayancım, annelik kolay değil değil tabi tatlım, bu yüzden bu kadar kutsal,
Benimde 2 hamileliğim seninki gibi geçmişti, oğlanda 11. haftada, kızda 14. haftada geçti,
biraz dişini sık.
Aslında rapor alsanda 10 gün falan dinlensen çok iyi gelir sana.
2. trimester çok daha rahat geçiyor.
Sen ne zaman iyi hissedersen o zman gel, ama bizi habersiz bırakma tatlişim.
regl olamadım canım dun bayılınca ıs yerının doktoru geldı o ılgılendı benımle gorunurde bırseyım olmadıgını soyledı esım geldı oradan kendı doktorumuza gıttık tansıyon dusuklugu artı kansızlıktan olabılecegını soledı ama hamılelık olabılecegınıde soledı kadın dogum uzmanına gıtmemızı onerdı fakat doktorum cuma gunu gelecekmıs bende o zamana kadar bekleyecegım canım evde test yapayım mı bılmıyorum merakta edıyorum acıkcasıı :))
valla eger kesın sebep kansızlıksa tatlım dıyetten kaynaklanmıyodur canım cunku benım bunyem cok hassas cok kolay rahatsızlanıyorum bıtanem bakalım hayırlısı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol ttlımm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ınsallah canım
ben galiba 1 hafta beklemiştim dimi siz bekleyin demiştiniz kızlar bende beklemiştim :)) ama çok heyecanlı bir süreçti cerenim yapta güzel haberi alalım canım artık.4 gun gectı canım bellı olurmu ki canımm
selsm kizlar,kaynatmisisniz gene :)
caglayanla ceren gelmis hosgelmis cerencim gecmis olsun dikkat et keddine ins seninde hayirli haberlerini aliriz..
caglayanim sende kisa sürede atlatirsin ins bu sikintili dönemleri bende 2.hamileligimde yasamistim gercekten cok zorluyo insani hele o durumda calismak tam bir iskence Allah yadimcin olsun ins..
meyvenull ve ligtlife tebrik ederim kizlar aynen böyle devam..
özge sen bugün tartilmadin galiba..
sebnemde inise gecememis olsun canim üzülme cumaya daha cok var..
gelelim bana ben hala kilolarimin kendiliginden gitmsini bekliyorum :)
bugün uykum icin doktora gittim,doktor korktu benden :) cok soluk görünüyomusum kansizlik olabilir dedi cigerlerimi kalbimi filan dinledi guatirima bakti eliyle en sonudada kan aldi 2 güne cikarmis sonuclar,bakalim ne diyecek sonuclar bana..
Lightlife hayır canım bitter de yasak maalesef.
Kızlar bugün pek giremem keyfim yok. Eşimle kavaglıyız, sabah servisle kaza yaptık, az önce de işyerinde keyfim kaçtı bi sebepten.
Ara ara gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?