37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

şeker tüketmemeye özen gösteriyorum canım bide beyaz ekmek pirinç makarna vb unlu mamülleri tüketmiyorum canım bide sabah kalkınca sıcak limonlu su akşam da tarçınlı süt içmeye özen gösteriyorum

buraya yazarken kendi günlüğümü ihmal etmeyeyim bari arada orayada yazayım

boyum 165 cnm genelde saat 7den sonra yememeye makarna çikolata şeker tuz tarzı şeyleri tüketmemeye çalşyrm
aslında olması gerekenleri yapıyosun peki spor yapıyo musun.

buraya yazarken kendi günlüğümü ihmal etmeyeyim bari arada orayada yazayım
senin günlüğünün ismi ne

öğlen yemedim ikindi yedim

buçuk gibi bir kase kısır
yarım ekler
bir tane susamlı halka(kuru pasta tuzlu)
bir tane kurabiye

ikindi fazla yediğim için akşam yemeğide yemedim ceza olarakta 100 zıplama buda ekler ve tatlı kurabiye için.

aslında olması gerekenleri yapıyosun peki spor yapıyo musun.

senin günlüğünün ismi ne
canım bn spor yapamyrm yazın bacağımdan operasyon geçirdim 3-4 ay fazla zorlama yapmak yasak anck her gn fakulte içinde yolu uzatark yürüyorum o kdr

serçe parmağım kdr sucuk lokum iki adette çikolata yedim bayram çikolatalarndn bugn öğleni elma ile geçiştirdiğim için br sorun olacğnı sanmyrm

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =4 Köfte (90 gr)+Salata
Kalori =162+18
Akşam =4 Kepçe Domates Çorbası
Kalori =130

Ara=2 hurma -56 Kalori

Toplam=626 Kalori

1 lt 9lu çay -2 lt su

Günaydın herkese :)

sabah
1 adet çavdar ekmeği
1 kibrt kutusu beyaz peynr
1 küçük domates
5 adet zeytin

öğlen
2 dilim çavdar ekmeği ile yapılmş beyaz peynirli domatesli tost
1 kase meyveli kup

akşam
1 kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt

ara öğün 20.00

1 adet mandalina
öğlen tatlı yedim ama kendmi cezalandırmayı dşnmyrm yolu uzatarak başka duraktan bndim 15 dakika falan yürümş oldm

Son düzenleme:
biraz patates 3 adet te köfte yedim 50 tane şınav çekip öyle yatacğm dayanamadım bugn boğazım açıldı

merhaba kızlar şu aralar çok yoğunum ama en kısa zamanda telafi edeceğim(bayram dolayısıyla)

youtubede leslie sansone,nin yürüyüşlerinide yapabilirsinn dışarıya çıkamayan ev hanımlarıiçinn süper birşey
tamda sana göree çocukların yanında sıcacık evinde mis gibi yürüyüş yapmış olursunn

kızlarr karatay diyeti hakkında ne düşünüyosunuzzz

Canım 9 senedir kiloluyum bugüne kadar karataydi dükkandı ve saçma diyetler hiç yapmadım. Diyetisyene gittim bi onun listesini uyguladım yapmayıda düşünmüyorum. Ben herşeyden yiyerek az yiyerek ve sporla çok kilo verdim. Verdimde ne oldu boğazımı tutamayip yine aldım. Ama olsun en azından sağlıklı beslenerek verdim. Elma diyeti hurma diyeti vb diyetlerı çok sağlıksız buluyorum. Tabi bu benim fikrim.

Konu sahibi arkadaşda gelmedi. Anneannesi hastaydı inşallah iyidir. Belki o nedenle gelemiyordur.

elmadır o dur budur bende saçma buluyorum ama canan karatay ı dinledim çok mantıklı şeyler söylüyo aslında :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…