boyun kaç tatlım listeye ekliyim seni bu arada yedikerimizide söylüyoruz hergün bu şekilde nerde yanlış nerde doğru yaptığımızı hepbirlikte görmüş oluyoruz.
inş cnm benm görürsün niye görmeyesin
aynen bnmde kilo67.8 kilo cetvelimde görüyosunuzdur bi 10 kilom var.bu arada kilo verirken en çok neye dikkat ediyosun:26:
aslında olması gerekenleri yapıyosun peki spor yapıyo musun.boyum 165 cnm genelde saat 7den sonra yememeye makarna çikolata şeker tuz tarzı şeyleri tüketmemeye çalşyrm
şeker tüketmemeye özen gösteriyorum canım bide beyaz ekmek pirinç makarna vb unlu mamülleri tüketmiyorum canım bide sabah kalkınca sıcak limonlu su akşam da tarçınlı süt içmeye özen gösteriyorum
senin günlüğünün ismi neburaya yazarken kendi günlüğümü ihmal etmeyeyim bari arada orayada yazayım
canım bn spor yapamyrm yazın bacağımdan operasyon geçirdim 3-4 ay fazla zorlama yapmak yasak anck her gn fakulte içinde yolu uzatark yürüyorum o kdraslında olması gerekenleri yapıyosun peki spor yapıyo musun.
senin günlüğünün ismi ne
aslında olması gerekenleri yapıyosun peki spor yapıyo musun.
senin günlüğünün ismi ne
anladım allah tamamina erdirsin canım. Bende dvdsi varsa öyle yaparım yada kardeşim internetten indirir. Ay bi versem şu kiloları:-( şimdi spor yapicam gündüz temizlik yaptım çocuklar yemekti falan fırsat bulamadim şimdi bari yapayım dedim. Mekik çekiyorum. Simitler için bi hareket var onu yapıyorum ebru şallınin karın hareketi var onu yapıyorum ama çok zorlaniyorum oklova hareketi var bel inceltmeye vede kol inceltmek için var başlıycam şimdi bunları hergün yapsam güzel kilo verdiriyo bundan sonra dikkat edicem inşallah hep beraber zayıflariz. Senin az kalmış darısı başıma:-|
ben burdayımmKızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok.
bende cumartesiden sonra toplam 8 gün giremicem şehir dışına çıkıyoruz bayram içinmerhaba kızlar şu aralar çok yoğunum ama en kısa zamanda telafi edeceğim(bayram dolayısıyla)
41 kere maşallah cnm yaa baya bi gitmiş devamını diliyorum süper görünüyosun
kızlarr karatay diyeti hakkında ne düşünüyosunuzzz
elmadır o dur budur bende saçma buluyorum ama canan karatay ı dinledim çok mantıklı şeyler söylüyo aslında :26:Canım 9 senedir kiloluyum bugüne kadar karataydi dükkandı ve saçma diyetler hiç yapmadım. Diyetisyene gittim bi onun listesini uyguladım yapmayıda düşünmüyorum. Ben herşeyden yiyerek az yiyerek ve sporla çok kilo verdim. Verdimde ne oldu boğazımı tutamayip yine aldım. Ama olsun en azından sağlıklı beslenerek verdim. Elma diyeti hurma diyeti vb diyetlerı çok sağlıksız buluyorum. Tabi bu benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?