37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

gerçekten tebrikler :46::46::46:azim demek sen demek sen demek azim demek artık bana göre

malesef bende kilo sorunu yaşıyorum eğer istersen seve seve sana eşlik edeiblirim

90 küsür kiloyum ve hedefim 30 35 kilo vermek
:14:

bazen gelıp benım topıgı olkuyorsun cok zor kılo veren bırı oldugumu ama cok mucadele ettıgımı farketmıssındır belkı. oyuzden yardımcı olmaya hazırım sana ve bırcok arkadasa.. herkese soylemek ıstedım bunu.

bazen gelıp benım topıgı olkuyorsun cok zor kılo veren bırı oldugumu ama cok mucadele ettıgımı farketmıssındır belkı. oyuzden yardımcı olmaya hazırım sana ve bırcok arkadasa.. herkese soylemek ıstedım bunu.
evet canım biliyorum çok azimlisin maşallah :nazar:çok teşekkürler yardımın için seve seve sorularımı sorarım:16:

günaydın kızlar dün annemi hastaneye götürdün hiç giremedim bugün telafi ederim:34:

kızlar bu hafta regl oldum o yüzden tartılmayı düşünmüyorum KİLOMU SABİT olarak yazar mısınız bu hafta:52: 105.5 :52:

sabah

1 kase sütlü special k

öğlen

1 kase tarhana çorbası
1 küçük dilim çavdar ekmeği

ara öğün

1 fincan sade türk kahvesi
2 adet gün kurusu kayısı
5 adet fındık

günaydın kızlar dün annemi hastaneye götürdün hiç giremedim bugün telafi ederim:34:

kızlar bu hafta regl oldum o yüzden tartılmayı düşünmüyorum KİLOMU SABİT olarak yazar mısınız bu hafta:52: 105.5 :52:
tabiki yazarız hatta bende regl oldum bende yapmıycam bildirim sancılı bir gün geçiriyorum :5:

Başlangıç 79.5 Bugün 78.8 Giden 700 gram. Çok dikkat etmedim kaçamaklar bolca vardı ama azda olsa gitmiş şükürler olsun.

evet canım biliyorum çok azimlisin maşallah :nazar:çok teşekkürler yardımın için seve seve sorularımı sorarım:16:

her zaman beklerım yardımcı olmaya hazırım ınsaallah basaracaksın onemlı olan ınanmak ve mucadele etmek. benım okadar cok rahatsızlıgım ve ımkan kısıtlıgım var kı ama yıne de kılo verebılıyorum oyuzden ımkansız degıl hatta benım bır yılda kattettıgım yolu sızler 4-5 ayda katedebılırsınız

kahvaltı :56:

2 yumurta
1 dilim buday ekmeği
1 kk kaşar peyniri
1 bardak şekersiz tarçınlı süt
1 salatalık

öğlen yemeği:56:
4 yk barbunya yemeği
2 yk yoğurt

Bu arada 7ekimde başladım az yemeye 4günde 700gram gitmiş ne güzel ya şu boğazımi tutabilsem güzel kilo veriyorum haftada 1 1buçuk olur. Kaçamak yaptığım halde gitmiş.

kural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların

kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var

ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz

yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur

hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim

offf offf bende de aynı dert var benimde vermem gereken 50 kilom var nasıl vereceğim bilmiyorum yemeden duramıyorum bende senin gibi başarmak istiyorum ama kolaya kaçıyorum bugün yiyeyim yarın yemem diye kendimi kandırıyorum ama asla o yarın gelmiyor banada destek olursan çok sevinirim

akşam yemeğim

6 yemek kaşığı tavuklu acılı nohut
1 kase domatesli salatalıklı marul salatası
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği $2013-10-11-1959.webp

hoşgeldiniz cnm chatla şuanda yok ama ben varım gamyıncu var o gelene kadar biz idare edicez.ismin boyun yaşın bilgi ver tatlı listeye ekleyelim senide

maşallah cnm nefis şeyler ve az kalorili

tabiki dahillsin cnm lilo bildirimi zamanı eklerim sizide hatta şimdi bilgilerini ver boy kilo hedef kilon ve yaş olarak

hoşgeldin adaşım tabiki katılabilirsin az kendinden bilgi ver bize

hoşgeldin cnm aynen cnm hep birlikte incecik olup düşman çatlatıcaz :21:

evet evet birde ben daha yaş olarak küçüğüm üniversiteye gitmeden 30 kilo versem yeter boyum 175 :D

kızlarr ben yarın şehir dışına çıkıyorum 8-9 gün yokum yani sitede ama siz boş bırakmayın.:20:

şimdiden bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle nice bayramlara
:54:

tünaydın kızlar lahana çorbası diyetine başlayacağım bugn dha kahvaltı ble yapmadm bkalım ne olacak :)

Back
X