inş iyidir yoksa gelicekti söz verdi çünkü.mutlaka gelir.Konu sahibi arkadaşda gelmedi. Anneannesi hastaydı inşallah iyidir. Belki o nedenle gelemiyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş iyidir yoksa gelicekti söz verdi çünkü.mutlaka gelir.Konu sahibi arkadaşda gelmedi. Anneannesi hastaydı inşallah iyidir. Belki o nedenle gelemiyordur.
gerçekten tebriklerazim demek sen demek sen demek azim demek artık bana göre
malesef bende kilo sorunu yaşıyorum eğer istersen seve seve sana eşlik edeiblirim
90 küsür kiloyum ve hedefim 30 35 kilo vermek
evet canım biliyorum çok azimlisin maşallahbazen gelıp benım topıgı olkuyorsun cok zor kılo veren bırı oldugumu ama cok mucadele ettıgımı farketmıssındır belkı. oyuzden yardımcı olmaya hazırım sana ve bırcok arkadasa.. herkese soylemek ıstedım bunu.
teşekr ederm cnm41 kere maşallah cnm yaa baya bi gitmiş devamını diliyorum süper görünüyosun
tabiki yazarız hatta bende regl oldum bende yapmıycam bildirim sancılı bir gün geçiriyorumgünaydın kızlar dün annemi hastaneye götürdün hiç giremedim bugün telafi ederim
kızlar bu hafta regl oldum o yüzden tartılmayı düşünmüyorum KİLOMU SABİT olarak yazar mısınız bu hafta105.5
![]()
maşallah cnm çok güzel vermişsin02.10.2013 82,250 gr
11.10.2013 80,900 gr
kilo kaybı :1,350 gr![]()
evet canım biliyorum çok azimlisin maşallahçok teşekkürler yardımın için seve seve sorularımı sorarım
![]()
kural istiyorsanız koyalım arkadaşlar ortak kurallar olsun kararlaştıralım hep beraber
ben diyorum ki cumaları kilo bildirimi yapalım saat önemli deil ben geceleri toplar hepsni düzenlerim saat sınırı olunca aksine işi çıkıyo insanların
kaç dk dan çok kaç kalori yaktığımıza bakalım çünkü bigün yürümüşündür bigün koşmuşundur arada çook fark var
ne yediklerimizi yazalım dönüp dönüp bakalımbu hafta neden az verdik veya neden çok verdik veya neden aldın kendimizi ozaman daha rahat frenleriz
yok 2 hafta girmezsen bilo bildirimi yapmazsan atılırsın die bişi yok sonuçta isteyen gelir hep beraber dayanışmayla veririz isteyen gelmez veya işi vardır interneti yoktur misafiri vardır girememiştir bişey olmuştur
hergün girilcek diye bi kural yok sonuçta vaktimiz oldukça buradayız e hergün vakit bulunca hergün gireceğimizede eminim
hoşgeldiniz cnm chatla şuanda yok ama ben varım gamyıncu var o gelene kadar biz idare edicez.ismin boyun yaşın bilgi ver tatlı listeye ekleyelim senide
maşallah cnm nefis şeyler ve az kalorili
tabiki dahillsin cnm lilo bildirimi zamanı eklerim sizide hatta şimdi bilgilerini ver boy kilo hedef kilon ve yaş olarak
hoşgeldin adaşım tabiki katılabilirsin az kendinden bilgi ver bize
hoşgeldin cnm aynen cnm hep birlikte incecik olup düşman çatlatıcaz![]()
kızlarr ben yarın şehir dışına çıkıyorum 8-9 gün yokum yani sitede ama siz boş bırakmayın.
şimdiden bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle nice bayramlara![]()