- 15 Mart 2023
- 42
- 54
- 3
- 39
- Konu Sahibi BenBenmiyimNeyim
Merhaba arkadaşlar
Burasıda benim ve dilerseniz sizin kilo takip sayfanız olsun. Ben hayatının 27 yılında 42 kilonun üzerine çıkmamış, sonrasında iki çocuğunu 60 kiloyla dünyaya getirmiş bir kadınım. Ama gel gelelim son 3 yılda kilo konusunda kafayı yedim. 50'yken 60 oldum. Hayırdır noluyo derken bi baktım 70'lerdeyim ve şimdi de 80 kiloya ulaşmak üzereyim.
Durduramıyorum kendimi yılların öcünü alır gibi yiyorum. Bütün yemekler çok lezzetli. Eskiden ağzıma sürmediğim yiyecekler şimdi baldan tatlı geliyor
Daha önce de defalarca diyet denemelerim oldu hatta son denememde baya iyi ilerliyordum. Derken annem felç geçirdi alzhemier ı ilerledi derken şuan yatalak ve mideden besleniyor. Son 3 aydır ben bakıyorum.Malum evden çıkamıyorum, yatalak hasta, iki çocuk derken stresten diyeti bıraktım ve verdiğim kiloları da geri aldım.
Annemi gelecek ay sonu ablam alacak ve biz de ailecek 5 günlüğüne tatile gidicez
Gerçekten ruhsal olarak bu tatile çok ihtiyacım var ama böyle kocaman bir göbekle gitmek istemiyorum. O yüzden bu ay baya sıkı bir diyete girmeye karar verdim. Sonraki ay daha esnek davranıp daha sağlıklı bir kilo verişe geçebilirim ama bu ay sınırları biraz zarlamak istiyorum.
Gün içinde saat 13.00 - 18.00 arası 500 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenicem.
Sabah herkes uyurken kaçıp 1 saat yürüyüş yapıcam.
Gün içinde 30 kat merdiven çıkıp inicem.
Günlük 3 litre de su içmeyi planlıyorum.
Günden güne kilo takibimi de buradan yapıcam. Bakalım bu proğramın bana 1 ayda etkisi ne şekilde olacak.
Sizinde fikirlerinizi kilo verme yollarınızı öğrenmek isterim tabi. Tüm kilo problemi yaşayan arkadaşlara hayırlı kilo vermeler dilerim

Durduramıyorum kendimi yılların öcünü alır gibi yiyorum. Bütün yemekler çok lezzetli. Eskiden ağzıma sürmediğim yiyecekler şimdi baldan tatlı geliyor

Daha önce de defalarca diyet denemelerim oldu hatta son denememde baya iyi ilerliyordum. Derken annem felç geçirdi alzhemier ı ilerledi derken şuan yatalak ve mideden besleniyor. Son 3 aydır ben bakıyorum.Malum evden çıkamıyorum, yatalak hasta, iki çocuk derken stresten diyeti bıraktım ve verdiğim kiloları da geri aldım.
Annemi gelecek ay sonu ablam alacak ve biz de ailecek 5 günlüğüne tatile gidicez

Gün içinde saat 13.00 - 18.00 arası 500 kaloriyi geçmeyecek şekilde beslenicem.
Sabah herkes uyurken kaçıp 1 saat yürüyüş yapıcam.
Gün içinde 30 kat merdiven çıkıp inicem.
Günlük 3 litre de su içmeyi planlıyorum.
Günden güne kilo takibimi de buradan yapıcam. Bakalım bu proğramın bana 1 ayda etkisi ne şekilde olacak.
Sizinde fikirlerinizi kilo verme yollarınızı öğrenmek isterim tabi. Tüm kilo problemi yaşayan arkadaşlara hayırlı kilo vermeler dilerim