37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

hoşgeldin canım aramızaa

yeme ama içebilirsin canım yeşilçay mesela hiç de fena olmaz bu arada bende kalori sayımı yapıyorum

Benim hergün bir sürahi fix 9 lu çayım var.Onu içiyorum 2 lt su dışında tabi.Yani toplama 3 lt sıvı alıyorum.Aslında 11 li çay :) Limon vede zencefil ekliyorum içine.Tavsiye ederim sürekli idrara çıkarıyor ve susatıyor.

Bugünki kahvaltım domates salatalık 3yeşil zeytin bir kesme peynir 1çatal kaymak bir çay kaşığı bal bir dilim tam buğday ekmeği 3bardak şekersiz siyah çay şimdilik bu kadar. Birde akşam yerim çünkü dışarıdayiz. kızlarım hastaydı hastaneye gittik dönüyoruz. Buradanda kızlara alışverişe gidecegiz

bende 5 li çay içiyorum bide 3 litre su

inş cnm ee neler yedin bugün

kahvaltı da
haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
kk tulum peynir
yarım dilim çavdar ekmeği

öğlen
4 yk barbunya yemeği
2 yk yoğurt

yedim canım ara öğün olarak 1 elma yemeği düşünüyorum
canım sen neler yapıyorsun daha çok neler yiyiyorsun ve nelerden vazgeçtin

tüm hayatımı sarmış olan cips kola çikolatadan kurtuldum.zor oldu ama başardm

merhaba kızlar nasılsınız haylaz hoşgeldin canım aramıza hedeflerimiz ve kilolarımız aynı gibi

insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi zor oluyo canım bilirim ama insan alışıyo zamanla
onun yerine fındık kayısı kuru üzüm yeşil çay gibi faydalı şeyler getirdim.haftada bir azıcıkta olsa kendime izin veriyorum çikolataya.bu arada canım çok tatlı isterse arada su muhallebisi yapıyorum bir porsiyonda sadece 105 kalori luyo su muhallebisinde tavsiye ederim isterseniz tarif bile veririm regl dönemlerindeki tatlı krizine birebir geliyo
merhaba kızlar nasılsınız haylaz hoşgeldin canım aramıza hedeflerimiz ve kilolarımız aynı gibi
merhaba tatlım neler yapıyosun neler yedin bugün

ve gelelim bugün yediklerime

sabah: (saat:07:40)
1 bardak ılık su
peynir
haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara: saat (10:30)
bir bardak süt (içine bir çay kaşığı türk kahvesi)

öğle: (saat 13:30)
0.5 litre su
bir kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190

Ara=2 çikolatalı form bisküvi 109 kalori

Toplam=910 kalori

2 lt su
1 lt 9lu çay

ay canım çok iyi olur bu aralar tatlı krizine giriyorum zaten kuru kayısıyla bastırmaya çalışıyorum ama olmuyo pek sen tarifi verirsen denerim hemen

ay canım çok iyi olur bu aralar tatlı krizine giriyorum zaten kuru kayısıyla bastırmaya çalışıyorum ama olmuyo pek sen tarifi verirsen denerim hemen
Elif usulü su muhallebisi
6 çay bardağı su
2 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
2 çay bardağı nişasta
1 paket vanilya
2 çimdik un
normal muhalebi gibi pişiriyoruz.bor camı hafif ıslatıp öyle döküyoruz muhallebiyi.4-5 saat snra üzerine az gül suyu ve pudra şekeri döküp afiyetle yiyoruz bildiğimiz muhallebi gibi oluyo ama diyetteki bi insana yeter geliyo hiç yoktan iyidir

akşam menüm
fırında patates
marul,roka salatası
biraz tarhana çorbası
yarın dilim ekmek

vediğim muhallebiden yaptım birazdanda biraz ondan yerim

teşekkür ederim canım üzerine gül suyu koymasak olur dimi ay bide bu 2 cimcik un güzelmiş

canım azmine hayran kakdım bende 147 kikoyum seni görünce imkansız olmadığını gördum bende buada devam etmeyi çokkk isterim

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =100 gr haşlanmış makarna-4 yemek kaşığı ton balığı-Salata
Kalori=126+200+12
Akşam=300 gr (1 tabak) haşlanmış karnabahar-1 sb (200gr) yoğurt
Kalori =54+132

Ara=9 lu çay 1 lt-1 lt su-2 hurma(56 kalori)

Toplam=840 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…