37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

gün boyu yediğim şeyler

yarım elma
yarım kase lahana çorbası (ki br dha asla içmem midem bulanıyor)
1 sade türk kahvesi
3 badem 2 fındık

kızlar tartıldım tartı 98.5 i gösterdi sonunda 2 li rakamları gördüm çok şükür ya iki haftadır tartılmıyordum ay çok sevindim ya

akşam yemeği

1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı nohut
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği

ve sonra yarım kase cips yedim

25 mekik çektim onu 100e tamamlayacğım brde üstüne sirkeli su kürü içip yatacağım

Tebrikler canım. Devamı gelmesi dileğiyle:-| valla senin adına çok sevindim. Bilirim o duyguyu. Pes etme sakın bak ne güzel gidiyor maşallah diyelim.

Tebrikler canım. Devamı gelmesi dileğiyle:-| valla senin adına çok sevindim. Bilirim o duyguyu. Pes etme sakın bak ne güzel gidiyor maşallah diyelim.

teşekkür ederim canım pes etmek olur mu hiç daha bi heveslendim canım

sabah

1 adet çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynr
1 adet sahanda yumurta
yarım domates

öğlen

1 adet soda limon sıkılmış

ara öğün

türk kahvesi

ara öğün türk kahvesinin yanına 2 adet eti form çikolata kaplı bisküvi

soslu diyet marul salatası :)

2 yaprak marul
yarım domates
yarım salatalık

sosu için
1.5 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı mayonez
1 limon

marulu ince ince kıydım. ardından küçük küçük doğradığım domatesleri ve salatalıkları ekledim. bir başka kapta yoğurdu mayonezi ve limon suyunu çırptım marulların üzerine dökerek harmanladım :)

sabah

1 adet bazlama
peynir
domates
çay

öğlen

yemedim bir şey

ara

1 fincan türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 adet badem

arkadaşlar ben yen, katıldım aranıza az çok okudum neler yaptınız nasıl yağtınız benlede paylaşabilriseniz bende katılıcam 35 kilom var ve acil vermem lazımm

seni tebrik ederim. vermeye cesaret edemediğim 33 kiloyu inşallah seninle birlikte burada veririm.32 yaşında 1 çocuk annesiyim ve 93 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…