37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

merhaba iyi bayramlar diliyorum bende...bende aranıza katılmak istiyorum buradan birbirimize destek olarak zayıflayacagımıza eminim. benimde hikayem 104 kilo ile basladım serüvenime biraz yavaş ilerleme kaydettim. bir yılda 14 kilo vermiştim amasimdi o 4 kiloyu tekrar aldım 94 kiloyum en azından 80 i görmek istiyorum desteklerinizi bekliyorum...:

Haydi kızlar bayram bitti kilo vermeye devam bakalım kilo aldımmi bugün geldim eve sabah tartılıp başlıycam yeniden. Hadi sizlerde gelin artık olmuyo böyle tek başına:-(

Kızlar selam.ben daha başlayamadım.1 hafta sonra gidicez eve kismetse.kyv.gildeyiz.offff sabırsızlanıyorum artık.yemekden nefret ediyorum beni bu hale getirdiyi için.her keste laf sokuyor...off neyse.çenem düştü...

günaydın kızlar uzun bi tatil bitti tatilde midemede tatil verdim azcık ama yinede dikkat ettim

bayramdan önce iyidi bayramdan sonra kimse girmiyo artık buraya konu sahibi nerelerdesin

Evet ya başlamadan bitti kimseler yok gamyoncu katiee elif nerelerdesiniz kızlar ya

harikasın seeeennn dıle kolay tam 38 kilo.. tebrik ederim bir de ben başaraabilsem.. ben 15-20 kıloyu bıle veremıyorum

Aaaaaaaaaa ben geldim herkes gitmişşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…