harikasınız gerçekten.kararlı olmanın sözlük anlamını çözmüşsünüz ne diyim.
tebrikler,devamını diliyorum.
gerçekten tebriklerazim demek sen demek sen demek azim demek artık bana göre
malesef bende kilo sorunu yaşıyorum eğer istersen seve seve sana eşlik edeiblirim
90 küsür kiloyum ve hedefim 30 35 kilo vermek
eğer bana eşlik eder vede yanımda olursan çoookk memnun olurum arkadaşım. artık yaklaşık kilolarda sayılırız ve umarım bu okuldan aynı zamanlarda mezun olacağız hoşgeldin canım :) bütün günün nasıl geçer ne yer ne içersin kaçta yatar kaçta kalkarsın kaç yaşındasın vs biraz kendinden bahsedermisin belki ufakta olsa bi katkım olablr arkadaşım
hoşbuldk canım tabii ki eşlik ederim tabi sen burayı bırakmadığın sürece
23 yaşındayım evliyim çocuğum yok evlenmeden önce de kilo sorunum vardı ama bu kadar değil
çalışmıyorum evdeyim genellikle 11 12 civarı yatarım genelde bu aralar biraz geç yatıyorum geç kalkıyorum
normalde erken kalkarım ama çok hareketsiim abur cubur ve kola bağımlısı gibi birşeyim çok tüketiyorum
çok memnun oldum arkadşım:) ayyy inş kiloları verirde birer bebiş alırız kollarımıza :) geç yatıp geç kalkma olayı bendede var malesef ama diyet veyaa spora engel deil inan yani :) gerçi diyette yapma zaten ne kadar kasarsan okdar çabuk bırakıyorsun.. sadece az ye ye ye ama az ye olsun bitsin :) söylemesi kolay diceksin bende öyle diyordum ama biz farklı değiliz bende yaşadım o günleri biliyorum bu arada o kadar kiloyu verirken hiç mi kola içmedim bende kola delisiyim özellikle yazları:S ama günde 2 bardağı geçirmemeye çalıştım istersen çok iç sen bilirsin sadece kendini şartlandır ne kdar çok içersem okdar çok spor yapmalıyım diye ozaman zor gelio sporu fazla yapmak amann diyosun şimdi zaten spor yapcam extra fazladan yapcağıma içmeyim daha iyi :) tembelliğe gelio napcanabur cubura gelince en zorlarından biridir bırakmak vala ama ilk etapta azaltmaya bak sen ama azaltamam bırakamam diyorsan ekmeği çıkar hayatından ekmekten alcağın kalori yerine bi parça çikolata at ağzına tabi bi paketide bitirme :) ufak bi kare. atıştırmak damarlarımızda var bizim atıştırcağın şeyleri seç gel git at ağzına çoookk seviyorum asla bırakamam dersen şey yap mesela ben öyle yapıyordum örneğin balık krekeri alıyordum mutfağa koyuyordum gelip gidip sadece 1 tane atıyordum ağzıma 2. si yok bi avuç şey yemek için 50 kere git gel git gel insan sıkılıyor aman diyosun sonra salla okadar gidip gelceğime yemeyim yada yersende sonuçta birazda olsa eski hayatımıza göre hareket etmiş oluyoruz o bile bizim kilo vermemize yardımcı oluyor arkadaşım
en iyisi biraz azaltacaksın birazda hareketleneceksin.diyetisyenlerin bilmediği bişey var onlar yeme derler geçerler. yemiceksin yasakların var.. tabi o yasaklar daha cezbeder insanı yemeyeceğin bile varsa yiyesin geliyor :) biz şişmanlar böyleyiz bünyemiz alışmış yemeye abura cubura şak diye bırakamıyoruz yada bıraksak bile bu 1 hafta 10 günü geçmiyor geçse bile insana işgence oluyor. o yüzdendirki çoğu kilolu insanın diyete sürekli başlayıp başlayıp bırakmaları.. en iyisi biraz azaltacaksın birazda hareketleneceksin. kilo verdik sıra insan alışıyor zaten sporda zor gelmiyor ozaman diyette... kaçınız "bu defa" "bu kez son""artık başarıcam inanıyorum" gibi kendini gaza getirip sonra tüm diyet ve sporuna devam etti ? pek az 1 2 seçmece onlar aralarda. olmuyo öyle şak diye kesmekle yasakla kaç defa diyete başlamışızdır Allah bilir, ha tabi birde kaçınız aman yarın diyete başlıcam artık çikolata yiyemicem o yzden bugun yiyim diye kendine çikolata vs stoklamadı? diyete devam etsek yine iyi hadi stokla bigün ama her hafta ayrı bi stok bize daha fazla kilo aldırdı... o yzden diyorum ben azaltın bırakmayın..
sadece maşallah diyorum sana nazar değmesin canım azmine
bende sana eşlik edebilirim.benim önümde vermem gereken 11 kilo var.yaşım 23
ben paketin dibini şişenin dibini görmeden bırakamıyorum ki!!!!
en iyisi ben kökten son veriyim bunlara ama yinede öneriler için teşekkürler
ahh ahh bebişi o kadar çok istiyorum ki anlatamam...
hoşbulduk canım kurallarımızı sen koy istersen bizde sana ekleme yaparız.topik başkanı sensinhoşgeldin canım yaşıtmışız ne güzel
teşekkr ederm canımsadece maşallah diyorum sana nazar değmesin canım azmine
bende sana eşlik edebilirim.benim önümde vermem gereken 11 kilo var.yaşım 23
çok pardon hatlar karıştıteşekkr ederm canım
tabiki tabiki çok memnun oldum canım hoşgeldin aramıza:)
inşalllah önce kilo vericez sonra bebiş yapcazanlıyorum anlıyorum çünkü bende çoookk istiyorum bi bebişim olsun...
peki bişi sorablrmiyim kaç defa bıraktında kökten sonrra geri başladın sayısını hatırlıyomusun? paketin şişenin diibini görmek istiyosan kutu kola al en ufak paketteki şeyi al kocaman pkt alma.yani böle ye diyipte kötülüğünü istermişim gibi anlama nolursun bnde yasadım yüzden biliyorum ama bırakabliyosan hiç yemeden durabliyosan ne mutlu sana arkadaşım ve inan çook fazla mutlu eder bu beni
aşk olsun bana cevap yok muçok pardon hatlar karıştıtatlım konuyu açan senmişsin buyur başkan diyim ben bu arada hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?