37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

olur tabi tatlım ben hindistan cevizi attım

var tatlım liste

hindistan cevizini de çok severim bugün deniyeceğim dün yapacaktım ama akşam yerim diye yapmadım gündüz yapıp gündüz 1 dilim yesem yeter
canım bu hafta yapılan listeye bende dahilim dimi

Canım banada verirmisin lütfen yöntemini bende 120 kilo idim şuanda 114 oldum elma diyeti ile yöntemlerin neler artık bizde zayıfayalım kilo verenlerden neyimiz eksik ayol :))

canım azmine hayran kakdım bende 147 kikoyum seni görünce imkansız olmadığını gördum bende buada devam etmeyi çokkk isterim
hoşgeldiniz cnm chatla şuanda yok ama ben varım gamyıncu var o gelene kadar biz idare edicez.ismin boyun yaşın bilgi ver tatlı listeye ekleyelim senide
maşallah cnm nefis şeyler ve az kalorili
hindistan cevizini de çok severim bugün deniyeceğim dün yapacaktım ama akşam yerim diye yapmadım gündüz yapıp gündüz 1 dilim yesem yeter
canım bu hafta yapılan listeye bende dahilim dimi
tabiki dahillsin cnm lilo bildirimi zamanı eklerim sizide hatta şimdi bilgilerini ver boy kilo hedef kilon ve yaş olarak
bende katılabilir miyim aranıza :)
hoşgeldin adaşım tabiki katılabilirsin az kendinden bilgi ver bize
Canım banada verirmisin lütfen yöntemini bende 120 kilo idim şuanda 114 oldum elma diyeti ile yöntemlerin neler artık bizde zayıfayalım kilo verenlerden neyimiz eksik ayol :))
hoşgeldin cnm aynen cnm hep birlikte incecik olup düşman çatlatıcaz

kahvaltım (saat 11 de) =

1 haşlanmış yumurta(74 kalori)
bir yemek kaşığı pekmez(58 kalori)
bir dilim ekmek (71 kalori)
2 açık tek şekerli çay (27kalori)

ara öğün
7 fındık (48 kalori)

23 yaşındayım
başlanğıç kilom 115
şimdiki kilom 100.5
hedefim 70
boy 163 cm

------------------------yaş----------boy --------başlangıç kilo -------şuanki kilo ---------hedef -------------

chatla --------------------22------------ X -------------135---------------98-----------------65

gamyoncu ---------------- 23 ----------1.70 ------------97---------------97-----------------60

elifcik_45 -------------------23----------1.63------------70.8-------------67.8----------------58

karabiber01 ----------------36------------X --------------77.1------------ 75.6 ---------------X

zehragrbzdrn ---------------27 ----------1.68--------------82-------------- 82----------------60

kate03 --------------------28 -----------1.58 -------------79,5------------- 79.5 ------------ 60

nazlma--------------------23------------1.64--------------66.2-------------66.2-------------X

haylazzz------------------23------------1.63--------------115-------------100.5------------70

KURALLAR

1-Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz ona göre kurallar koymamız gerekiyo ilk kuralımız bu diyet değil.sağlıklı yaşam.

2-abur cubur kesinlikle yok.eğer yenilirsede ceza vericez birbirimize.bir dilim pizza=50 zıplamak yada 30 dk yürüyüş gibi

3-birbirimizi uyarıcaz daha dikkatli olmamız gerektiğini söylemek gibi

4-bizim için kolaylık sağlıycak çay olur başka şey olur tavsiyelerde bulunucaz

5-genel olarak bildirim yapalım yediklerimizi hergün söyleyelim mazeretler hariç tabiki.

6-cumalarıda kilo bildirimi yapıcaz

unutmayalım önceliğimiz motive etmek ve hep birlik olup kilo vermek.
AZmin elinden ne kurtulur

Son düzenleme:

20 yaşndym üniverste öğrencsym temmuzun 27 sinde başladım diyete başladığımda 77 idim şuan 66 kiloyum hedefim 56-57 :)

haftaya bende 2 basamaklı kilolara ineceğim inş.

bende yediklerimi yazayım dedim :)

sabah

1 dilim çavdar ekmeği
çeyrek domates
1 kibrt kutusu beyaz peynir
4 adet zeytn
1 adet yumurta

öğlen

yarım elma

ara öğün

2 parmak büyüklüğünde pizza
3-4 dilim patates kızartması

akşam

1 patlıcan-1 kabak dolması
yoğurt
salata(yarım domates ve yarım salatalık pul biber ve limon suyu kullandım sadece )
1 dilim çavdar ekmeği

Son düzenleme:
9lu çay aldım akşam yemeğinden önce içmeye başlayacğm bakalım faydası ne olacak bna :)

20 yaşndym üniverste öğrencsym temmuzun 27 sinde başladım diyete başladığımda 77 idim şuan 66 kiloyum hedefim 56-57 :)
boyun kaç tatlım listeye ekliyim seni bu arada yedikerimizide söylüyoruz hergün bu şekilde nerde yanlış nerde doğru yaptığımızı hepbirlikte görmüş oluyoruz.
haftaya bende 2 basamaklı kilolara ineceğim inş.
inş cnm benm görürsün niye görmeyesin
inşalah cnm :) çoğu gtti azı kaldı :)
aynen bnmde kilo67.8 kilo cetvelimde görüyosunuzdur bi 10 kilom var.bu arada kilo verirken en çok neye dikkat ediyosun:26:

tam ben deken yazmışsın canım kalpler birmiş demek ki

-----------------------yaş----------boy --------başlangıç kilo -------şuanki kilo ---------hedef -------------

chatla --------------------22------------ X -------------135---------------98-----------------65

gamyoncu ---------------- 23 ----------1.70 ------------97---------------97-----------------60

elifcik_45 -------------------23----------1.63------------70.8-------------67.8----------------58

karabiber01 ----------------36------------X --------------77.1------------ 75.6 ---------------X

zehragrbzdrn ---------------27 ----------1.68--------------82-------------- 82----------------60

kate03 --------------------28 -----------1.58 -------------79,5------------- 79.5 ------------ 60

nazlma--------------------23------------1.64--------------66.2-------------66.2-------------X

haylazzz------------------23------------1.63--------------115-------------100.5------------70

elifksk--------------------20-------------X----------------77---------------66---------------56
KURALLAR

1-Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz ona göre kurallar koymamız gerekiyo ilk kuralımız bu diyet değil.sağlıklı yaşam.

2-abur cubur kesinlikle yok.eğer yenilirsede ceza vericez birbirimize.bir dilim pizza=50 zıplamak yada 30 dk yürüyüş gibi

3-birbirimizi uyarıcaz daha dikkatli olmamız gerektiğini söylemek gibi

4-bizim için kolaylık sağlıycak çay olur başka şey olur tavsiyelerde bulunucaz

5-genel olarak bildirim yapalım yediklerimizi hergün söyleyelim mazeretler hariç tabiki.

6-cumalarıda kilo bildirimi yapıcaz

unutmayalım önceliğimiz motive etmek ve hep birlik olup kilo vermek.
AZmin elinden ne kurtulur

boyum 165 cnm genelde saat 7den sonra yememeye makarna çikolata şeker tuz tarzı şeyleri tüketmemeye çalşyrm

yarın da akşam yazarım yediklerimi gndz okuldayım derslerm vr ama kaçırmam umarm :) çavdar ekmeğinden tost yaparım yarın o yeter bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…