37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

hiç sorma ya yemiyorum kardeşim bu ısrar niye yooook illa yedirip diyeti bozdurcaklar ya

Aynen canım ya bugünde rejim yapmayver derler. Yarın sabahda tartılayim başka tartılmam söz noooluuuuuuur:-|

hiç sorma ya yemiyorum kardeşim bu ısrar niye yooook illa yedirip diyeti bozdurcaklar ya

Aynen canım ya bugünde rejim yapmayver derler. Yarın sabahda tartılayim başka tartılmam söz noooluuuuuuur:-|
peki tartıl tatlım

aynen ya o gıcıklar yüzünden diyetimiz aksar hemen amaaa artık öyle numaralara gelmek yok

Kendimize yapıyoruz kızlar ne yaparsak. Ben biliyorum ki kilolarımızın çoğu duygusal açlıktan. Lütfen yapmayalım bunu kendimize. Gün geliyor kimse, hiçbir şey kalmıyor insanın hayatında. O zaman geriye bir kendimize verdiğimiz değer kalıyor.

Bugünki sporum 40dakika kol bastı mezdeke ankara havasında oynadım. Ise yarıyo diyetisyene gittiğim dönem yürüyüşe gidemiyordum evde müzikte oyna demişti. Neyse 80 mekik 80 oklova 80kol inceltme 20 al gülüm ver gülüm:-D ebru şallınin alt karın kasları için olan hareketi 100defada simit hareketi sizce bunlarla kilo verebilirmiyim.

Bende gelmek istiyiroum aranıza kızlar 16 kili fazlannan beraber

tabiki verirsin tatlım oh maşallah
Bende gelmek istiyiroum aranıza kızlar 16 kili fazlannan beraber
tabiki gelebilirsin şekerim hoşgeldin yaş boy kilo az bilgi ver kendinden

tabiki verirsin tatlım oh maşallah

tabiki gelebilirsin şekerim hoşgeldin yaş boy kilo az bilgi ver kendinden
Teşekkür canım.23 yaşındayım.164 boyum kilom malesef 66.2 kızım var.3 yaşında ve 6 aylık..çok üzülüyorum hafta sonu misafirliye gidicez her kes laf sokucak.kilomu aldin sen diye

Teşekkür canım.23 yaşındayım.164 boyum kilom malesef 66.2 kızım var.3 yaşında ve 6 aylık..çok üzülüyorum hafta sonu misafirliye gidicez her kes laf sokucak.kilomu aldin sen diye
yaşımız boyumuz kilomuz hemen hemen aynı canım bende boy 163 kilo 67.8 yaş 23 ama ben daha nişanlıyım senin iki fıstığın olmuş Allah bağışlasın verirsin cnm boşver derlerse desinler verincede göslerine inanamıcaklar

Öncelikle hoşgeldin canım kilon o kadar fazla değilki boyuna göre bence normale yakın. Beni görseler kimbilir ne derler

Kahvaltı =1 dilim(50 gr) tambuğday ekmeği-10 zeytin-2 domates-Maydanoz
Kalori =100-110-40-10 =260
Öğle =Mercimek Çorbası-3 köfte(90 gr)
Kalori =190-161=351
Akşam =Mercimek çorbası büyük kase
Kalori =190

Toplam=801 kalori

Arada bişey yemeği düşünmüyorum bugün yersem de belirteceğim.

yazını bi çırpıda okudum azmine hayran kaldım benimde vermem gereken 35 kilo civarında var 15 verdim 35 daha vermem lazım kalan kiloyuda birlikte verebiliriz

kahvaltı =yarım elma
öğlen=salata (roka,maydonoz,marul)ve bir kaşık yağ ile pişirdiğim sade bulgur pilavı

akşam daha belli değil

bu arada 5 li çay içtim öğle yemeğini yemeden önce yağ eritmeye faydası varmış

yazını bi çırpıda okudum azmine hayran kaldım benimde vermem gereken 35 kilo civarında var 15 verdim 35 daha vermem lazım kalan kiloyuda birlikte verebiliriz
hoşgeldin canım aramızaa
yeme ama içebilirsin canım yeşilçay mesela hiç de fena olmaz bu arada bende kalori sayımı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…