34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Bugün bu sefer uyandıgımda incir yemedim.

Kahvaltıda da az tereyaglı yumurta kırdım 2 tane. 2 dilim kepek ekmek ve yarım kibrit kutusu peynirle yedim.

Gün içinde sadece çorba içmeyi planlıyorum. Çorba olayı beni en tok ve rahat hissettiren şey cidden. Eti haşlayıp patates ve havuç katıyoruz ya ben bitiyorum ona. 2-3 tabak yiyorum ekmeksiz. Tok tutuyor o baya.

Kahvaltıdan bir süre sonra

Solgar Selenium ve Solgar SNH birer tablet aldım

Bugün multivitamin tablet almıcam. Dönüşümlü kullanıcam bir gün selenyum ve snh diğer gün multivitamin. Akşam yemekten sonra calcium ossis alıcam.

Benim de boyum 1.56 kilom ise 56ydı ama 52ye çekebildim sonunda :) hedefim ise 47 36 tam olsun yeterli gerçekten çok zayıf olunca da çirkin oluyor benim için 47 ideal 5kilom var :/

Benim de boyum 1.56 kilom ise 56ydı ama 52ye çekebildim sonunda :) hedefim ise 47 36 tam olsun yeterli gerçekten çok zayıf olunca da çirkin oluyor benim için 47 ideal 5kilom var :/

Ben de kilo vermek için uğraşmıyorum canım dediğin gibi. Bölgesel çalışıyorum oralardan yağ erirse vermiş olucam kilo. Basen fazlam var çünkü hala gözümde.. inş sen de istediğin kiloya inersin

Ben de kilo vermek için uğraşmıyorum canım dediğin gibi. Bölgesel çalışıyorum oralardan yağ erirse vermiş olucam kilo. Basen fazlam var çünkü hala gözümde.. inş sen de istediğin kiloya inersin
Senin hiçbir şeyin yok ki zaten :) maşallah maşallah

Senin hiçbir şeyin yok ki zaten :) maşallah maşallah

Teşekkür ederim canım, genetiksel bir basen sorunu var. Birkaç cm fazlalık kaldı orda. O inse fena olmaz. Ama baktım 6 ay bu şekilde devam ettiğim halde inmiyor. O zaman kabullenicem artık onu da :)))

Sabah söylediğim gibi akşam patatesli havuçlu et haşlama çorbamı içtim. 2 tabak. :KK30:
Yanında bir dilim kepek ekmek ve biraz ev yapımı lahana turşusu yedim.

Çok güzeldi Allammm düşününce tekrar yiyesim geldi şuan :confused:

Birkaç saat içinde tekrar aynı çorbadan bir tabak daha içicem. Yanında belki yine lahana turşusu yerim. Belki yemem. Lahana biliyosunuz B12 vitamini deposu. Kan kalitenizi artırıyor. Hele de ev yapımıysa turşu, dilediğiniz kadar yiyebilirsiniz. :KK73:

Haftasonu göya cilt bakımları vücut bakımlarımı yapıcaktım. O kadar yogunum ki anca yüzüme bakım yapabildim. Manikür pedikür, vücut peelingi hepsi beklemede. Ve yarın misafirlikte olucaz. Bakalım ne kadar sağlıklı beslenebilicem

Benimde sıkılaşmaya ihtiyacim var baktim ögünlerini paylasiyorsun senin ogunlerinden ornek alarak bende kendime guzel bir liste hazirlayacagim bir ara pilates yapiyordum yeniden baslayacagim :) bu arada ,
Boy : 1.59
Kilo: 48
Kilo kaybı istemiyorum sıkılasmak yeterli

Benimde sıkılaşmaya ihtiyacim var baktim ögünlerini paylasiyorsun senin ogunlerinden ornek alarak bende kendime guzel bir liste hazirlayacagim bir ara pilates yapiyordum yeniden baslayacagim :) bu arada ,
Boy : 1.59
Kilo: 48
Kilo kaybı istemiyorum sıkılasmak yeterli

Boyun kilon çok hoş canım. Hoşgeldin, çok sevinirim eğer biraz da olsa faydam olursa :KK51:
Gelişmelerini ve sonuçlarını yazarsan memnun olurum :KK68:

Hayırlı Sabahlaaaar :halay:

Bugünki kahvaltım bu tabaktan ibaret :KK57:
z02YNR.jpg

Kahvaltımdan önce zeytinyagında beklettiğim bir incirimi yedim. Üzerine 300 ml ılık su.

Yumurtalarımı bitiremedim tabi :/

Bugün kahvaltımı çok hafif tuttum ki bütün gün misafirlikte olucaktım. Arkadaş toplanması klasik
Çok yedim :silah:
Kıymalı börek yedim ama yağsız. Sadece yufkanın kalorisi var. Geri hiç kaçamak yapmadım. Tatlı yok başka birşey yok. Bir salata yedim yanında da

Bende kilo vermek istiyorum ve sıkılaşmak istiyorum. 1 haftadır günde 30 dk hızlı tempo yürüyüş 500 ip atlama 30 dk plates yapıyorum. Çok fazla yememeye çalışıyorum gece atıştırmasını da kesmeye çalışıyorum. En kısa zamanda etkisini görürüm inşallah. Yeni bir ben için çabalıyorum. Keşke spor salonuna gidebilsem ama hiç fırsatım yok. Evde verdiğim kadar vercem inşallah.

Bende kilo vermek istiyorum ve sıkılaşmak istiyorum. 1 haftadır günde 30 dk hızlı tempo yürüyüş 500 ip atlama 30 dk plates yapıyorum. Çok fazla yememeye çalışıyorum gece atıştırmasını da kesmeye çalışıyorum. En kısa zamanda etkisini görürüm inşallah. Yeni bir ben için çabalıyorum. Keşke spor salonuna gidebilsem ama hiç fırsatım yok. Evde verdiğim kadar vercem inşallah.

Canım hoşgeldin. Ben de evde ve dışarısa kendi imkanlarımda spor yapıyorum. Salona vs herhangi bir yere gitmiyorum. Günde 500 ip çok iyi bir başlangıç. Onu zaman içinde yarım saat e ordan da günde 1 saate çıkartırsan, haftada 2,5 kg garantisi var ipin zaten. Çok güzel sonuçlar alırsın :KK200::spor:

Canım hoşgeldin. Ben de evde ve dışarısa kendi imkanlarımda spor yapıyorum. Salona vs herhangi bir yere gitmiyorum. Günde 500 ip çok iyi bir başlangıç. Onu zaman içinde yarım saat e ordan da günde 1 saate çıkartırsan, haftada 2,5 kg garantisi var ipin zaten. Çok güzel sonuçlar alırsın :KK200::spor:
Ben 2000 ip atlıyordum fakat hem yürüyüş hem ip hem egzersiz çok ağrı yapıyor onun için 500 ip şuan fena değil. Bugün 1 saat yürüdüm 500 ipimi atladım plates yapamadım. Ama 1 tabak makarna gömdüm. Ama YouTube da bi video ya denk geldim hoşuma gitti yarın ona başlıcam. Yaşım 35 boy 159 kilo 56. He bide 2 çocuk. Bunlarda doğum sonrası debelenmelerim. Yarın pazartesi yeni bir hafta başlıyor hadi bismillah.

Ben 2000 ip atlıyordum fakat hem yürüyüş hem ip hem egzersiz çok ağrı yapıyor onun için 500 ip şuan fena değil. Bugün 1 saat yürüdüm 500 ipimi atladım plates yapamadım. Ama 1 tabak makarna gömdüm. Ama YouTube da bi video ya denk geldim hoşuma gitti yarın ona başlıcam. Yaşım 35 boy 159 kilo 56. He bide 2 çocuk. Bunlarda doğum sonrası debelenmelerim. Yarın pazartesi yeni bir hafta başlıyor hadi bismillah.

Maşallah canım çok çok iyisin 2 çocuk sonrası biz ne oluruz kim bilir.. :deli:
İnşAllah bu hafta çok sıkı çalıştığımız sağlıklı birşekilde fazlalık olan bölgelerimizden yağ yaktığımız bir hafta olur :dua::nazar:

Kahvaltım her zamanki kahvaltımdı
Birkaç sayfa geride fotosu var.

6 gün sonra 1 dal mentollü sigara hediye ettim kendime.

X