34-36 Beden Olma Günlüğü (diyet+spor)

Kalori de sayıyorsun.günlük alman gerekenden ne kadar az alıyorsun?
Ben karbonhidratı kesince çok hızlı gidiyor kilolar fakat bu seferde yüzüm dolgunluğunu kaybediyor.
Ama artık çevremdekileri duymak dinlemek istemiyorum.Yüzün çöktü, çok zayıfladın, kilolu yüzün daha doldu gibi .
Umarım başarabilirim.Sana yazamasam bile takipte olucam.inş uygulayabilirim de.
Bugün öğlen 1 buçuk saat yürüyüş yaptım toplam 10000 adım etti.Akşam da yasaklı hiç bir şey yemedim.
Senden güç alıyorum MJ.inşallah başarırız

Merak etme canım başarıcaz. Normalde en fazla 1000 kcal alabiliriz kilo almamak için hün içinde. Boy kilo orantısıyla baktıgımda benim için böyleydi. Ama ben en fazla 700 kcal alıyordum, üstüne bir de spor yapıyordum 200-300 kcal arası yakıyordum. Bugün cidden tam ödül günü gibi oldu benim için )))

Bir saat yürüyüş + 45 dk kondisyon bisikletleriyle spor yaptım.

Yürüyüşle spor arasında 2 eti browni intense yedim. Çikolata sporda yenebiliyor dedi hoca. Hatta sporcular yiyormuş agır spor yapacakları gün.:spor:
Ben de 2 saate yakın çalıştığım için yedim 2 kek işte. Baya iyi geldi :dondurma:

Son düzenleme:
Baya uyudum bu gece. 9 saat kadar. :anne:
Vücut ölçülerimi aldım az önce sonuç şöyle;
Meme: 85
Meme altı: 68,5
Bel: 62
Kalça: 91
Basen: 95
Üst bacak: 50
Diz: 33
Alt bacak: 32
Bilek:21
Kilom: 54
Bugün 8 Ocak 2018 :KK200:

Ocak sonu tekrar tartılıcam ve ölçülerimi tekrar alıcam.:duduk:

Minnoş Kahvaltım :KK72:
p64LWN.jpg

Afiyet olsun yoldaşım
Ben de kendi çapımda kurallara uymaya çalışıyorum.
Sabah: 2 yumurta, öğlen: 1 kase yoğurt ve 2 porsiyon meyve akşam: çorba, kuru fasulye, tavuk ızgara, haşlanmış brokoli
En zor kısmı akşam oluyor.Kaçamakları hep akşamları yapıyorum.
İnşallah bu sefer başarıcam.Bir de her gün tartılmak motivasyonumu bozuyor.
O yüzden ben de 1 şubatı tartı günüm olarak ilan ediyorum.
Senin gibi spor yapamadığım için benim diyetim daha katı olmalı.Bir de diyeti az bozsam hemen dağıtıyorum.Anında ekmeğe saldırıyorum.
Sen sporda 2 çikolata yemişsin ya devam edebiliyorsun.Ben olsam hemen diyete bir son verip geri kalan yasaklıları da yerdim

Hahahah :halay:
Cidden gidip başka şeylerle de diyeti bozar mıydın? Bence eğer canın şekerli şeyler çekiyosa, bunun en hafifi gofret veya kakaolu kek tipi abur bucurlar. Ben tabi bunu en fazla haftada 1 kez yapıyorum. Hediye gibi :dondurma:
Kakao çok faydalı hem. Normalde tatlı krizi gelince de 300 ml sütün içine bir çay kaşıgı tRçın, 1 tatlı kş. Kakao, biraz doğal pekmez koyuyorum bir yemek kaşıgı da keten tohumu. Bunu shake yapıp içiyorum. Bu da kesiyor baya. Ve kalorili değil.:KK51:

Evet Ocak sonu şubat başı tartılmak en iyisi. Sürekli tartıldıgımda benim de psikolojim bozuluyor. Ama böyle olunca sanki her gün hafifliyormuşum gibi hissediyorm ve bunu yalanlayan bir tartı da olmuyo :deli:

Bu arada ölçülerimi yazdım. Sen de yazmak ister misin? İleride kıyaslarız eskilerle

Kemik suyuyla yapılmış ayran çorbası içtim havuçlu patatesli. 100 kcal aldım bu öğünümde de.

Sabah kahvaltım 174 kcal'dı bu arada.

Arada bir latte içtim. Bu da başlı başına 80-100 kcal. İnanamıyorum bu duruma. Koca kahvaltı tabagı 174 kcal'ken sadece bir bardak latte 100 :KK43:

Baya uyudum bu gece. 9 saat kadar. :anne:
Vücut ölçülerimi aldım az önce sonuç şöyle;
Meme: 85
Meme altı: 68,5
Bel: 62
Kalça: 91
Basen: 95
Üst bacak: 50
Diz: 33
Alt bacak: 32
Bilek:21
Kilom: 54
Bugün 8 Ocak 2018 :KK200:

Ocak sonu tekrar tartılıcam ve ölçülerimi tekrar alıcam.:duduk:

Burada yazdıgım beden ölçülerime göre şuan üst bedenim 34, alt bedenim 36 olmuş bulunmakta :KK31: ben de mutluluktan uçmaktayım :KK68:
EPlaa8.jpg

Ama durmak yok. Üst incelmesin daha ama altta çıkıntı duran fazlalıkları sporla mümkün olduğu kadar sıkılaştırıcam :KK8:

Ayyy harikasın.bravo sana.zaten boyun var senin şu anda ki kilon bile çok iyi.
Darısı başıma.
Benim mezuram yok ama en kısa zamanda edinip ölçülerimi kaydetmeliyim

Bugün yaptığım sporlar;
Gündüz,
30 dk. Hatha yoga stretching
Akşam,
15 dk. Yürüyüş
30 dk. Kondisyon bisikletleri
15 dk. Yürüyüş
10 dk. Hatha yoga stretching

Baya bi süre spora ara vermiştim finaller sebebiyle. O yüzden bir süre böyle asılmayı planlıyorum. İnşAllah sağlıklı bir şekilde sıkılaşır görüntüde olan fazlalıklarımdan kurtulurum :nazar::KK200:

Süpersin :KK9:
Ne güzel incelmişsin bir aylik sonuç mu canim
O overthinker

Aralık 22 gibi başladım sanırım canım ama fazlalıgım yoktu ki benim çok. Ümidini kesme sakın. 1 kg verdim işte o zamandan bu zamana. Vücudumda çok ödem vardı cips ve fast food yemekten kaynaklı. Yememe dikkat ederek ödemden kurtulunca incelmiş oldum. Sporla da bölgesel yağlarımı yakmaya çalışıyorum :KK49:

En kısa sürede darısı tüm istiyenlerin başına.

Sabah aç karnına;
1 zeytinyağlı incir
1 bardak ılık su

Ben kurutulmuş incirleri 20 gün kadar zeytinyagında bekletip her sabah uyanır uyanmaz bir tane yiyorum. Üzerine 1 bardak ılık su içiyorum.

Aralık 22 gibi başladım sanırım canım ama fazlalıgım yoktu ki benim çok. Ümidini kesme sakın. 1 kg verdim işte o zamandan bu zamana. Vücudumda çok ödem vardı cips ve fast food yemekten kaynaklı. Yememe dikkat ederek ödemden kurtulunca incelmiş oldum. Sporla da bölgesel yağlarımı yakmaya çalışıyorum :KK49:

En kısa sürede darısı tüm istiyenlerin başına.
Amin insaAllah.
1 kilonun etkisine bak
.benim bu etkiyi görmem için en az 3 kilo vermem gerekir. :olamaz: umit kesmek yok yola devam.
Bugün detoks yapiyorum.

Kesinlikle spor çok etkili sıkılaşmada. Ne detoksu yapıyosun? :KK51:
Bugün toplam 3 yumurta yemem gerekiyor. Ben gec uyandigim icin 1. Yumurta hakkim gitti.. bunun haricinde gün içinde sadece su bitki saylari
Ve dün geceden hazirladigim bir karisim. Icinde limon maydonoz tarcin cubuk zencefil karabiber yesil elma kabugu var.

Bugün toplam 3 yumurta yemem gerekiyor. Ben gec uyandigim icin 1. Yumurta hakkim gitti.. bunun haricinde gün içinde sadece su bitki saylari
Ve dün geceden hazirladigim bir karisim. Icinde limon maydonoz tarcin cubuk zencefil karabiber yesil elma kabugu var.

Geç uyandıgın için 2 yumurtayı kahvaltın olarak mı yesen acaba? :dondurma: 1 ini de akşam yersin? :KK51:

X