hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak
SANIRIM DELİRİYORUZZZ
kalbim küt küt atıyor, gözüm telefonda.. bi gözüm de kanal D de
ha bire cişim geliyor heyecandan:18:
arasa da rahatlasak
hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak
SANIRIM DELİRİYORUZZZ
hahahaha bu süperdivalla benim açımdan olurmu olur o dediğin. çnkü gitmeden önce kavga etmiştik bigün aaa yeter artık gidiyimde kurtliyim demişti , bende defol demiştim
Canım sabah 5'te kalkıyorlarmış .Zaten paso onu götür ,bunu yap canları çıkıyormuşee kantin izni falan var didi kızlar :44::44: 9dan 11 e kadarmış :26:
kalbim küt küt atıyor, gözüm telefonda.. bi gözüm de kanal D de
ha bire cişim geliyor heyecandan:18:
arasa da rahatlasak
ya olamaz böyle bişey vallahi ben yazdım sandım,kalbim küt küt arıyo bi gözüm tel.de bi gözüm kanal d de cidden heycandan çisim var ve nedense wcye gitmek yerine şu an bu mesajı yazıyorum
yumiii koptummm Allah cızırtını vermesin heheheheheh
yanlız bişey dicem benimki ben trip yaptığımda hemen anlar arardı durumu düzeltmeye çalışırdı, herifim hissetttimi ne az önceki sinirimi ve kızmamı aradı şimdi
3 konturum kaldı kapancak dedi ve kapandı yüzümüze
olsun şmdi sesi daha iyiydi sabah göree
bi tanede ben söyliyim o halde
abi arasana bugun aramadım beklemezmi?
dur ya öyle hergun aranır mı biraz merak etsin rahat sanmasın beni burda hem o alışkındır 2 yıldır kanadadaydım ben diye başlar sonra olay askerde kanada maceralarına döner zaten arayacağı varsada unutur
Canım sabah 5'te kalkıyorlarmış .Zaten paso onu götür ,bunu yap canları çıkıyormuşYorgunluktan o saate kadar duramazlar galiba :44:
Kıyamam canım ya .
Arayacaktır canım içini refah tut ,saat çok geç değil daha .
bi tanede ben söyliyim o halde
abi arasana bugun aramadım beklemezmi?
dur ya öyle hergun aranır mı biraz merak etsin rahat sanmasın beni burda hem o alışkındır 2 yıldır kanadadaydım ben diye başlar sonra olay askerde kanada maceralarına döner zaten arayacağı varsada unutur
canııım gözün aydınnnnbenim hissiz papağanım aramadı belki uyumuştur kıyamam (kendi kendini teselli etme smileyi)
benımeşim de van a gitti.2,5yıllıkı evlıyız ama ayrıydık farklıillerde calısıyoruz ve eş duurmu taınımız hala olmadı bıde ustune bu geldi...askerlık 2,5yıllk ayrılıktan daha baska...çocugumu gonderdımsankı ne yedı ne içtı nası uyudu...amaıkı gundur hep arıyo sabah aksam1er dakka da olsa duyuyorumsesını...sesını duymak bu kadar onemlıymıs...aramasa kafayı yerdım
canııım gözün aydınnnnbenim hissiz papağanım aramadı belki uyumuştur kıyamam (kendi kendini teselli etme smileyi)
benımeşim de van a gitti.2,5yıllıkı evlıyız ama ayrıydık farklıillerde calısıyoruz ve eş duurmu taınımız hala olmadı bıde ustune bu geldi...askerlık 2,5yıllk ayrılıktan daha baska...çocugumu gonderdımsankı ne yedı ne içtı nası uyudu...amaıkı gundur hep arıyo sabah aksam1er dakka da olsa duyuyorumsesını...sesını duymak bu kadar onemlıymıs...aramasa kafayı yerdım
kanadadamıydı cidden,öyleyse bir an önce bitsin hasretini ömür boyu elele olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?