• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar sevdiceğimle demin konuştum:69: aşk sarhoşuyum şu an :69: Umudunuzu kaybetmeyin kızlar sevgilileriniz her an arayabilir.

Kızlar sevdiceğimle demin konuştum:69: aşk sarhoşuyum şu an :69: Umudunuzu kaybetmeyin kızlar sevgilileriniz her an arayabilir.

ay canım gözün aydın...:69:
benimki de ararım demiş ama inşallah arayabilir.
kartım da bitiyor demişti, kantinden alabilir değil mi ya?

Livimm ohh ne mutlu sana yavrumm :nazar::nazar:
bizimkilerde bizi böyle inim inim inletsinler dimi :47::47:
valla ben kendimi biliyorum erkek olsam askerde olsam kar tipi yamur demeden o kulübenin telefonun kapısına dayanırdım :63::63:

ay canım gözün aydın...:69:
benimki de ararım demiş ama inşallah arayabilir.
kartım da bitiyor demişti, kantinden alabilir değil mi ya?

Darısı tüm bekleyenlerin başına tatlım :38:

Kantinden alabilir canım , hiç canını sıkma arar belki birazdan .:54:

sevdicği Erzurumda olan biri vardı burda, ara tara sayfalara baktım bulamadım o yazıyııı :44: :44:kimse çıksın ortaya bana teslim olsunnnnnnnnn :47::47: :86::86:

Livimm ohh ne mutlu sana yavrumm :nazar::nazar:
bizimkilerde bizi böyle inim inim inletsinler dimi :47::47:
valla ben kendimi biliyorum erkek olsam askerde olsam kar tipi yamur demeden o kulübenin telefonun kapısına dayanırdım :63::63:

Güzelim bende sevgilimle konuştuğumda sen arayacaksın diye telefonun başından ayrılmıyorum nolacak böyle aramızda bir saat belirlesek o saatte konuşsak olmaz mı dedim :39: Liv şu saat bu saat diyemem sürekli şunu taşı bunu yap diyorlar hiç boş vaktimiz yok dedi. Yemek saatleri uygunmuş onlar için .:26:

Son düzenleme:
Darısı tüm bekleyenlerin başına tatlım :38:

Kantinden alabilir canım , hiç canını sıkma arar belki birazdan .:54:

kalbim küt küt atıyor, gözüm telefonda.. bi gözüm de kanal D de:1:
ha bire cişim geliyor heyecandan:18:
arasa da rahatlasak:31:

ayy biraz gülelim mademmm :27::27: az önce feyste gördüm bu yazıyı oş bulundum ya bi güldüm :60::60:

Odama Girdim, Ve Bir Not Buldum. Şöyle Yazıyordu: Odanı Götürüyorum. Yazan: B.K :60::60::60:

Güzelim bende sevgilimle konuştuğumda sen arayacaksın diye telefonun başından ayrılmıyorum nolacak böyle aramızda bir saat belirlesek o saatte konuşsak olmaz mı dedim :39: Liv şu saat bu saat diyemem sürekli şunu taşı bunu yap diyorlar hiç boş vaktimiz yok dedi anca yemek saatleri uygunmuş onlar için .:26:

ee kantin izni falan var didi kızlar :44::44: 9dan 11 e kadarmış :26:

aynen bende üstelik şimdi hem üzülüyorum hem kızıyorum :37: aahh ahh şu askerlik bit bitsin görcek o :1::1:

hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak:53:
SANIRIM DELİRİYORUZZZ:60::60:

bilemedimmmm ben onuuuu bilemıyorummm.Şu ticketi edemiyorummmmmm...:43::43::43::43:
anammmm bı hayır sever el atıversın be yawwwww

Back