aynen ek olarak 7-8 arası yemek 9a kadar corap yıkama ayakkabı boyama tras falan filan.11 e kadarda kantin izni..sonra zıbarmaca oynuyorlar
ulasamadın mı tatlım
aynen ek olarak 7-8 arası yemek 9a kadar corap yıkama ayakkabı boyama tras falan filan.11 e kadarda kantin izni..sonra zıbarmaca oynuyorlar
ama dun rahatm demıstı ya keske arayabılsecok merak edıyorum ben ufff..
anlıyorum seni tatlım ama hepsini düşünmek lazım sıra vardır mesela yada eğitimleri geç bitmiştir yada yorgundur..ararr canım çok takma sen
offff offff aramadı ya
ulasamadim canim..mesgulde degil ama ditt ditt diyip kapaniyor anlamadim ne olduu..
diger numaradanda aramak istemiyorum seni aradigim numarayi ara dedi orasi yakinmis kogusuna
seninki kacinci bölükte
ya 11e kadar kantin izni varsa bu herüf beni niye aramıyo yaaa
illaki sıra gelir yani
kafam atmaya başladı, asker masker dinlemicem kafasını kırıcamm bulursam
bilmiyorumki canimm biz hic konusamadik dogru duzgun hic haberim yok bi ulasabilsem ariyorum sürekli ama ulasamiyorumbölüğünü söylemedi ama bugun 6da konustuk dedıkı odalaralarımızı degıstırdiler yerlesıyoruz dedı bölükleri tekrar değismiş mi oluo acaba :44:
canım sennki nerde şuan..acemidenmi bahsediyosun yoksa usta birliğindenmi
çaktırmadan bende kızdımda neysebelki diyorum arayamıyorlardır bi kızıp bi kıyamıyorum iyice dengem bozuldu
sımdı yedek 4 5 corap goturduyse sorun yok ama goturmedıyse haftanın bellı gunlerı makıne calısıyo
suan kırklarelınde acmıbırlıgınde ccanım da ınsa usta bırlıgındede orda kalır dıorum
ay ben çok kızdım şu anşu 11e kadar kantin izni şeysini görünce. bende 9da yatıyolar sanıyorum
ayyyy ama ben çok sinir oldum bu adam neden aramadı
ay ben çok kızdım şu anşu 11e kadar kantin izni şeysini görünce. bende 9da yatıyolar sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?