337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aynen ek olarak 7-8 arası yemek 9a kadar corap yıkama ayakkabı boyama tras falan filan.11 e kadarda kantin izni..sonra zıbarmaca oynuyorlar

zaten yorgunluktan bayılıyorlardır bence,9da yatmaları daha iyi olur
bi güzel dinlenirler, enerji toplarlar..

ya 11e kadar kantin izni varsa bu herüf beni niye aramıyo yaaa
illaki sıra gelir yani
kafam atmaya başladı, asker masker dinlemicem kafasını kırıcamm bulursam

ulasamadim canim..mesgulde degil ama ditt ditt diyip kapaniyor anlamadim ne olduu..
diger numaradanda aramak istemiyorum seni aradigim numarayi ara dedi orasi yakinmis kogusuna

seninki kacinci bölükte

bölüğünü söylemedi ama bugun 6da konustuk dedıkı odalaralarımızı degıstırdiler yerlesıyoruz dedı bölükleri tekrar değismiş mi oluo acaba :44:

ya 11e kadar kantin izni varsa bu herüf beni niye aramıyo yaaa
illaki sıra gelir yani
kafam atmaya başladı, asker masker dinlemicem kafasını kırıcamm bulursam

çaktırmadan bende kızdımda neysebelki diyorum arayamıyorlardırbi kızıp bi kıyamıyorum iyice dengem bozuldu

bölüğünü söylemedi ama bugun 6da konustuk dedıkı odalaralarımızı degıstırdiler yerlesıyoruz dedı bölükleri tekrar değismiş mi oluo acaba :44:
bilmiyorumki canimm biz hic konusamadik dogru duzgun hic haberim yok bi ulasabilsem ariyorum sürekli ama ulasamiyorum

sımdı yedek 4 5 corap goturduyse sorun yok ama goturmedıyse haftanın bellı gunlerı makıne calısıyo

anladım ya ne biliyim hani derebaşında türk filmlerinde çamaşır çitilerlerya aklıma öyle bir görüntü geldihayır benimki içtiği su bardağını masaya geri bırakmaz bir an çorap yıkama falan noluyoruz dedim

ay ben çok kızdım şu an şu 11e kadar kantin izni şeysini görünce. bende 9da yatıyolar sanıyorum

11e kadar yatmıyorlarmıymıs tamam benimki ya sıra çok diye beklememiştir ya da alışkın ya uzakta olmaya ondan umursamamıstır belkide cancazım çok yorulmustur hersey ters gitmiştir
haa belkide bu sapık yine kaçmıstır ona uğraşıyorlardır(allah korusun tabiki)
ayyyy fevrim döndü yaaaa

ayyyy ama ben çok sinir oldum bu adam neden aramadı

ay ben çok kızdım şu an şu 11e kadar kantin izni şeysini görünce. bende 9da yatıyolar sanıyorum

11 olayını bende yeni duydum,benimki bikere demiştiki telefon ettiğimiz yer dışarda olduğumuz yerden uzak bide aşırı soğuk tipi yağıyo demişti,acaba gidemedilermi aramaya ayy biz burda 7-24 ağlıyoruz şafak sayıyoruz 2 dk.çıksalarda arasalar hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…