337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kızlar sevdiceğimle demin konuştum aşk sarhoşuyum şu an Umudunuzu kaybetmeyin kızlar sevgilileriniz her an arayabilir.

Kızlar sevdiceğimle demin konuştum aşk sarhoşuyum şu an Umudunuzu kaybetmeyin kızlar sevgilileriniz her an arayabilir.

ay canım gözün aydın...
benimki de ararım demiş ama inşallah arayabilir.
kartım da bitiyor demişti, kantinden alabilir değil mi ya?

Livimm ohh ne mutlu sana yavrumm
bizimkilerde bizi böyle inim inim inletsinler dimi
valla ben kendimi biliyorum erkek olsam askerde olsam kar tipi yamur demeden o kulübenin telefonun kapısına dayanırdım

ay canım gözün aydın...
benimki de ararım demiş ama inşallah arayabilir.
kartım da bitiyor demişti, kantinden alabilir değil mi ya?

Darısı tüm bekleyenlerin başına tatlım

Kantinden alabilir canım , hiç canını sıkma arar belki birazdan .

sevdicği Erzurumda olan biri vardı burda, ara tara sayfalara baktım bulamadım o yazıyııı :44: :44:kimse çıksın ortaya bana teslim olsunnnnnnnnn :86::86:

Livimm ohh ne mutlu sana yavrumm
bizimkilerde bizi böyle inim inim inletsinler dimi
valla ben kendimi biliyorum erkek olsam askerde olsam kar tipi yamur demeden o kulübenin telefonun kapısına dayanırdım

Güzelim bende sevgilimle konuştuğumda sen arayacaksın diye telefonun başından ayrılmıyorum nolacak böyle aramızda bir saat belirlesek o saatte konuşsak olmaz mı dedim Liv şu saat bu saat diyemem sürekli şunu taşı bunu yap diyorlar hiç boş vaktimiz yok dedi. Yemek saatleri uygunmuş onlar için .:26:

Son düzenleme:
Darısı tüm bekleyenlerin başına tatlım

Kantinden alabilir canım , hiç canını sıkma arar belki birazdan .

kalbim küt küt atıyor, gözüm telefonda.. bi gözüm de kanal D de
ha bire cişim geliyor heyecandan:18:
arasa da rahatlasak

ayy biraz gülelim mademmm az önce feyste gördüm bu yazıyı oş bulundum ya bi güldüm

Odama Girdim, Ve Bir Not Buldum. Şöyle Yazıyordu: Odanı Götürüyorum. Yazan: B.K

ee kantin izni falan var didi kızlar :44::44: 9dan 11 e kadarmış :26:

aynen bende üstelik şimdi hem üzülüyorum hem kızıyorum aahh ahh şu askerlik bit bitsin görcek o

hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak
SANIRIM DELİRİYORUZZZ

bilemedimmmm ben onuuuu bilemıyorummm.Şu ticketi edemiyorummmmmm...
anammmm bı hayır sever el atıversın be yawwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…