Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar benim yüzüm kulaklarim yaniyoya strestenmi oluyo acabaa 2gündür kulaklarim falan bi kizarik bi kasiniyokii cok kotuyum yaa suan suratim alev gibi![]()
Barbim çok sevindim gözün aydın canım .
Sevgilisi Ankarada askerlik yapan kimler vardı canlar ?
umarım çabuk geçerr,su an ıl merekzınde 1ay sonra ıran sınırına verebılılermıs ve orda telefon yokmus umarımboyle bişi olmaz..
bizde hergün kavga ederdik.3 gundur etmiyoruz.Biraz önce aradı "hatun ben hep burda kalayım mı hiç kavga etmıyoruz bak "dedi.kavga sebeplerimizde kıskançlıktı genelde...Kıskanacağım bırseyde yokmus paso kıllı bacak varmıs rahat ol diyo.Kalayımmm ne olur diyoo yaaa..
kizlar benim yüzüm kulaklarim yaniyoya strestenmi oluyo acabaa 2gündür kulaklarim falan bi kizarik bi kasiniyokii cok kotuyum yaa suan suratim alev gibi![]()
Strestendir canım ya .
26 yaşıma kadar bir tane bile doğru dürüst sivilcem çıkmadı ama şu an bi de gör![]()
tatlmm bence hiç sıkıntı yapma çok rahat yerdeler elhamd. ben 6da konustugum zamanda dedı cok kalabalık arkamda bır suru ınsan beklıo dedı en fazla 2 dk konustuk bu yonlerden bak uzme kendını
bizde hergün kavga ederdik.3 gundur etmiyoruz.Biraz önce aradı "hatun ben hep burda kalayım mı hiç kavga etmıyoruz bak "dedi.kavga sebeplerimizde kıskançlıktı genelde...Kıskanacağım bırseyde yokmus paso kıllı bacak varmıs rahat ol diyo.Kalayımmm ne olur diyoo yaaa..
demek ki seninkinin kafası da, keyfi de yerinde..maşallah..
espirili de anlaşılan![]()
Ayy kızlar ben umudumu kestimmm yarına kaldı umutlarım![]()
burnum kanıyo benmde 2 gundr durup durup hey allam dengem bozuldu yaa..nıye aramıyo vallahı dun rahatım demıştı cımrı bıde kontrum gıtmesın dıyosa neler dusunuyorum ya.. yok canım dha neler yok artk
![]()
aynen safim bende ümidi kestimaramadı hissiz papağanım yaa
![]()
uf yumim ya..keske arasalarda bızde rahatlasak seslerını duyupartık yarına kaldı bu gıdısle napalım..
![]()
Konuştuklarınızı baştan okumadım ama 337.kısa dönem kardeşim askerpazar teslim oldu hiç aramadı , sevgili falan beklemek zordur ama insanın kardeşi olunca başka ya .. hep aklımda ne yer ne içer inanın wc de bile kardeşimi düşünüyom acaba gidebiliyomu temizmidir pis midir neler neler Allah yardım etsin hepsine
Ayy kızlar ben umudumu kestimmm yarına kaldı umutlarım![]()
burnum kanıyo benmde 2 gundr durup durup hey allam dengem bozuldu yaa..nıye aramıyo vallahı dun rahatım demıştı cımrı bıde kontrum gıtmesın dıyosa neler dusunuyorum ya.. yok canım dha neler yok artk
![]()
bari 2 saniyecik duysaydım sesinineyse iyi olsunlarda
bende bi 2 dakka duş alıp gelirim keşke suya dayanıklı pc olsa rdanda yazardım size
![]()