337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aynen safim bende ümidi kestimaramadı hissiz papağanım yaa

uf yumim ya..keske arasalarda bızde rahatlasak seslerını duyup artık yarına kaldı bu gıdısle napalım..

benim aşkitom da aramadı beni..
gündüz 1 gibi babasıyla konuşmak için evlerini aramış.
babası da evde yokmuş.kartım bitiyo fazla konuşamicam demiş.
kızımızı sormuş, kızımız da hamster
çok özledi galiba minik çitlembikini, arasaydı büyüdü babası seni özledi dicektim
neyse inşallah yarına hayırlısı olsun, yatsın uyusun bebeğim

kızlar eğitimim vardı aşkım evi armış annemle konşmuş 9bucuk gibi evde olurum demştim yetişemedm yaaa gerçi bugun konuştum ama sesini duyup iigcler demek istıodumm ama diyemedm dahada arayamam anne denize söle demiş sabah ararım demiş cok soguk pijamayla çıkıorum üşüorum demiş

Yumi alemsin yaa:))Ama haklısın aslında insan saçmada olsa kafasında birsürü şey kurabiliyor

günün birinde böyle bi aşkla şafak sayacagımı soyleseler inanmazdım

feda olsun aşkımaa.

Nişanlımda bugün aradığında burası çok soğuk dedi.Soğuğada hiç dayanamaz aşkım benim

anammm bunlar 11de yatıyorlarsa niye aramıyorlar bizi bak benimde kafam attı simdi heryerde böylemiymiş bu yatma saati??

dayanın asker yarenlerı..arıyacaklar yarında olsa sonrada olsa..sabredelım yapabılcegımz tek sey bu suanda malesef..

Oceanım kızınız pamuk gibi çok şekerrrrrr

sağol teyzesi, bana arkadaş aldı işte, ben yokken oyalanırsın dedi..
ama gittiği ilk gün eve gelip de görünce, ağlamaktan bayılacaktım

selamm kızlaarr nasılsınızz askerlerden haber var mı bakalım

benimkini branşı bakımeri canım

şimdi aradı sevdiğim birtanem karnı çok açmış yemekler çok azmış kıyamam ben ona neyse yine de rahat komutanları bunları toplamış bi sıkıntınız isteğiniz arzunuz var mı demiş psikolojik olarak bi sıkıntı yaşayan var mı demiş ne iyi bi komutan:90:

bu saatte arayabildimi maşallahbenimki bugün öğlen 1 gibi aradı 1-2 dk.konuştuk bidahada aramadı

merhaba kızlar nasılsınız bakalımmm bu gün eşimle konuştum çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…