aynen safim bende ümidi kestimaramadı hissiz papağanım yaa
uf yumim ya..keske arasalarda bızde rahatlasak seslerını duyupartık yarına kaldı bu gıdısle napalım..
hayır bide ben acaip paranoyalar üretmeye başladım aha aklımdan geçen saçmalık ötesi bir diyalog:
arkadaşı:-Abi arasana sözlünü,kız merak etmiştir.
-Yaa bırak tertip yaa şurda 3 gündür kafa dinliyoruz,bu soğukta kim çıkıp arıcak
SANIRIM DELİRİYORUZZZ
kızlar eğitimim vardı aşkım evi armış annemle konşmuş 9bucuk gibi evde olurum demştim yetişemedm yaaagerçi bugun konuştum ama sesini duyup iigcler demek istıodumm ama diyemedm dahada arayamam anne denize söle demiş sabah ararım demiş cok soguk pijamayla çıkıorum üşüorum demiş
işte kızımız
bacımmmmm benim kızım görmesin senin kızı yer walla
Nişanlımda bugün aradığında burası çok soğuk dedi.Soğuğada hiç dayanamaz aşkım benim
Oceanım kızınız pamuk gibi çok şekerrrrrr
ınsallah canımm benımkıde kırklarelınde kalır yaa ..pekı sulusunde bransı ne yazıoo du?benımkınde muhabere yazıoo du .netten edındıgım bılgıye goree muharebelerın dagıtımı olmuomus aynı yerde kalıolarmıs..
benimkini branşı bakımeri canım
şimdi aradı sevdiğim birtanem karnı çok açmış yemekler çok azmışkıyamam ben ona neyse yine de rahat komutanları bunları toplamış bi sıkıntınız isteğiniz arzunuz var mı demiş psikolojik olarak bi sıkıntı yaşayan var mı demiş ne iyi bi komutan:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?