337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

evet cnm benim ki babaeskide ve orada 3 tane yer varmış ya su an olduğu yerde yada diğer iki yerden birinde olacakmış ama babaeskiden çıkmayacakmış..

ınsallah canımm benımkıde kırklarelınde kalır yaa ..pekı sulusunde bransı ne yazıoo du?benımkınde muhabere yazıoo du .netten edındıgım bılgıye goree muharebelerın dagıtımı olmuomus aynı yerde kalıolarmıs..

haklısın canım ama burası sanada çok iyi gelicek aynı hisleri yaşıyoruz sonuçta yalnız değiliz ŞAFAK 153

evet canım dedigin gibi iyi geliyor ama biryandan da herkesin sevgilisi arayıp benimki arayınca bir meraklanıyorum nasıl oldugunu ne yaptıgını falan su acemilik bitse de azcık rahatlasak

kizlar esim simdi aradi...

yemek yiyememis!!! yemegi bir türlü yerdim dedi, ama tabaklari deterjansiz sudan geciriyorlarmis.. tabaklarin icinde vicik vicik yag varmis, ve o yagin icine de yemegi koyuyorlarmis..

toz alerjim var demis, bu yastikta yatamam demis, komutan gitmis bakmis, sadece bir tane birazcik temiz yastik kilifi bulabilmis.. yani yatak hala les gibi!!!

sonra bütün askeriyenin esyalari yenilenecekmis, ondan önce eskiden kalan esyalari bitireceklermis.. paylanco gibi geziyoruz dedi... kiyafetlerin boylari uymuyormus :)))) botlari fena degilmis, yukarilari ama cok darmis..

dedigim gibi mardin'den cogu kisi hakkari ve sirnaga gidiyormus!!

fakat hicbirsey tam belli degilmis.. törenin de ne zaman oldugu belli degilmis!

AMAAAAAAAAAAAAAAAAA gülüyordu!!! sesi iyiydi.. bugünlük o zaman morali iyi.. bu gece yatamayinca artik yarin hangi durumda oldugunu anlar :)))

canim benim... bi taraftan anlattiginda cok komik geliyor bana.. gülmemek icin zor tutuyorum kendime, ama öbür taraftan oraya gidip temizlik yapmak geliyor icimden!!!! keske beni oraya alsalar.. sabahtan aksama kadar temizlik yapardim bebisim rahat yatabilsin diye

sonunda aradı askım ama 40 sn knşabildk komutan geldi belki arayabilirim belki arayamam merak etme dedi kapattıı bunada sükür

canım sennki nerde şuan..acemidenmi bahsediyosun yoksa usta birliğindenmi

benimkide aramadı off arayamadı demeknapalım bugünlük böyle olsun ama inşallah iyidirler,iyi olsunlarda aramayıversinler

konustuk kızlarr.. 10 dakıkadan fazla.yatmadan bır daha arayacagım dedi beklıyorum bakalım keyfı pek yerınde.yemekler guzelmıs.oglen balık helva goturmusler.aksamda mercımek corbsı fırında patates varmıs.Kilo alacagım dedı

ben galıba yemın torenıne gıdemıcem.2 hafta sonra sonra 2 gun ızın verıyorlarmıs
gelme diyor ama istemem yan cep diyor gibi geldi bana

yoksa daha konuşacaktınız vay anasını sayın seyirciler biz mac 2 dk 37 saniye konuştuumuz içün hönk oldum kaldım
süpermiş hep böyle kalır inşallah canım darısı başımızaaaaa
normal cnm normal düzeliyo snra biz acemilikteyken bi kere 7 dakika knuşmuştk yuhunz dedm şok oldm nası oldu die ama şmdi allaha şkr rhatz min 20 dk max 55 dk
wlla bnmkide gittigindn beri bni hergn arıyo annesini 3 gnde bi fln kadn bnada soruyo bnde utanıyorm zorla arattırıyorm

tam olarak kaçta yemek yiyolar ve kaçta yatıyolar acaba :26:

valla ben sordum da aşkım değişiyor yeme saatleri dedi...

sabah 6 da kalkıyorlarmış.
akşam yat saati 9 muş ama 11 e kadar kantin izni varmış
sonrası da yasakmış.

canım nasıl öle uzun konuşuyorsunuz?
cep telefonu mu soktu içeri?

aranan kızlar gözünüz aydın,off arayamadı aşk napalım iyi olsundaev tel.çaldı nasıl heycanlandım ablammış alo dedim ablamda alo dedi ya off ne arıyosun arama diye bağırdım kızada durduk yere

valla ben sordum da aşkım değişiyor yeme saatleri dedi...

sabah 6 da kalkıyorlarmış.
akşam yat saati 9 muş ama 11 e kadar kantin izni varmış
sonrası da yasakmış.

aynen ek olarak 7-8 arası yemek 9a kadar corap yıkama ayakkabı boyama tras falan filan.11 e kadarda kantin izni..sonra zıbarmaca oynuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…