evet cnm benim ki babaeskide ve orada 3 tane yer varmış ya su an olduğu yerde yada diğer iki yerden birinde olacakmış ama babaeskiden çıkmayacakmış..
haklısın canım ama burası sanada çok iyi gelicek aynı hisleri yaşıyoruz sonuçta yalnız değiliz ŞAFAK 153
sonunda aradı askım ama 40 sn knşabildk komutan geldi belki arayabilirim belki arayamam merak etme dedi kapattııbunada sükür
ınsallah canımm benımkıde kırklarelınde kalır yaa ..pekı sulusunde bransı ne yazıoo du?benımkınde muhabere yazıoo du .netten edındıgım bılgıye goree muharebelerın dagıtımı olmuomus aynı yerde kalıolarmıs..
gözün aydın tatlım offf benimkinden ses yok daha
normal cnm normal düzeliyo snra biz acemilikteyken bi kere 7 dakika knuşmuştk yuhunz dedm şok oldm nası oldu dieyoksa daha konuşacaktınızvay anasını sayın seyirciler biz mac 2 dk 37 saniye konuştuumuz içün hönk oldum kaldım
süpermiş hep böyle kalır inşallah canım darısı başımızaaaaa
wlla bnmkide gittigindn beri bni hergn arıyo annesini 3 gnde bi fln kadn bnada soruyo bnde utanıyorm zorla arattırıyormaksam yemeğinden cıkmıs ortalarda kimse yok dedi konusalım dedi baya konustuk işte daha da konusurduk ama annesini aramamıs onlarıda ara dedim kapattırdım kadın soruyor aradı mı seni evet diyorum bizi aramadı diyorlar utanıyorum devamlı diyorum ara diye gittiğinden beri hergün aradı bni onları 2günde bi arıyor bn utanıyorum aradı derken
tam olarak kaçta yemek yiyolar ve kaçta yatıyolar acaba :26:
benimkide aramadı off arayamadı demeknapalım bugünlük böyle olsun ama inşallah iyidirler,iyi olsunlarda aramayıversinler [/QUO
kızlar üzülmeyin aramadı die bak bizim ustada 2gündr aramıo ..daha acemi onlar orda eğitimleri var ortama anca anca alışıyolar bugün hiç aramadıysa yarın 2-3 kere ararr..bugün aradıysa öbür gün arayamaz..askerlik çok çok farklı bişey..kalplerinz bir olsun
normal cnm normal düzeliyo snra biz acemilikteyken bi kere 7 dakika knuşmuştk yuhunz dedm şok oldm nası oldu dieama şmdi allaha şkr rhatz min 20 dk max 55 dk
wlla bnmkide gittigindn beri bni hergn arıyo annesini 3 gnde bi fln kadn bnada soruyo bnde utanıyorm zorla arattırıyorm
benimkide aramadı off arayamadı demeknapalım bugünlük böyle olsun ama inşallah iyidirler,iyi olsunlarda aramayıversinler [/QUO
kızlar üzülmeyin aramadı die bak bizim ustada 2gündr aramıo ..daha acemi onlar orda eğitimleri var ortama anca anca alışıyolar bugün hiç aramadıysa yarın 2-3 kere ararr..bugün aradıysa öbür gün arayamaz..askerlik çok çok farklı bişey..kalplerinz bir olsun
ama dun rahatm demıstı ya keske arayabılsecok merak edıyorum ben ufff..
valla ben sordum da aşkım değişiyor yeme saatleri dedi...
sabah 6 da kalkıyorlarmış.
akşam yat saati 9 muş ama 11 e kadar kantin izni varmış
sonrası da yasakmış.
tam olarak kaçta yemek yiyolar ve kaçta yatıyolar acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?