benimki belli oldu aynı yerde kalacakmış kırklar eli
canım öyle oluyor amasizin ev telefonundan cebi aramış gibi ücret gidiyormuş bilgin olsun..
kızlar benimde sevdiğim bu gün iki kez cebimi aradı birazdanda evden çaldırır ben onu ararım diye bekliyorummmmm... asker yoluu beklerimmmm günü güneee eklerimmmmmm
aynen yaaaaa
saçım çabuk uzasın diye bakım yaptım saçıma ama gidip yıkıyamıyorum ara diye
ayy sinir oldum hala aramadı
elidada cım ya su tıcker mıdır nedır bende ondan yapmak ıstıorumm ama bılmıorumm yardımcı olurmusun
kızlar mrb bende sizlerdenim benim sevdicegim de sakaryada asker yaa benim askım dun 4 kez aradı beni kısa kısa ama bgn hiç aramadı cok merak edıyorum sizin aranızda da dun sık arayıp bgn arayamayan var mı tertiplerim(
tabi canım şimdi daisypath adresine giriyorsun ordan istediklerini seciyorsun zaten next next diyerek adım adım ilerliyorsun sonra mail adresini soruyo ve girdiğinde olusturduğunu oradan açıyorsun ustune ve altına istediklerini yazık tarihi ayarladıktan sonra alt kısımdan url'ye tıklıyorsun çıkan adresi kopyalayı profilinden çizelge kısmına yapıstır veee bitti:86:
berrucumm senınkı babaeskıdemıydı ustabırlıgı bellı olmus ya aynı yerde kalcak kırklarelınde dıe benımkı de kırklarelınde acaba benımkıde aynı yerde kalırr ya o nu sormayı unuttum
:44::44::44::44::44::44::44:
canım benimkide dün 2kez aramıştı bugün 1 kez aradı 1-2 dk.konuştuk bidahada aramadı bende hem merak ettim hemde sesini çok özledim offhoşgeldin bu arada neredeydin bunca zaman
tabi canım şimdi daisypath adresine giriyorsun ordan istediklerini seciyorsun zaten next next diyerek adım adım ilerliyorsun sonra mail adresini soruyo ve girdiğinde olusturduğunu oradan açıyorsun ustune ve altına istediklerini yazık tarihi ayarladıktan sonra alt kısımdan url'ye tıklıyorsun çıkan adresi kopyalayı profilinden çizelge kısmına yapıstır veee bitti:86:
askım gittiginden beri canım birşey yapmak istemiyordu sadece sizin yazdıklarınızı okuyordum ama simdi bende katıldım aranıza ya seninki yine 1 kez aramış bgn benimkinde o da yok ne zormuşş böyle hbr alamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?