bende aynı sekılde.. bıan telefonun yanından ayrılmadım ..
cnm orda yemek yemiştir üzülmee
Hayır 7 yıllık sevgiliyiz biz uzatmalı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrr kafayıı yıcemmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr aramadııı askım ya daha off napıoo sımdı allah bılırSEVGILIMMM BENI DUYUYOSANN UZULME BEBIM SENI COK SEVIYORUMMM yanında olamasamda KALBİM YUREGIM GONLUM DUALARIM senınle bıtanemm :84:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrr kafayıı yıcemmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr aramadııı askım ya daha off napıoo sımdı allah bılırSEVGILIMMM BENI DUYUYOSANN UZULME BEBIM SENI COK SEVIYORUMMM yanında olamasamda KALBİM YUREGIM GONLUM DUALARIM senınle bıtanemm :84:
Allah bozmasın mutluluğunuzu.Darısı başımıza canım.Askerlikti işti güçtü derken yaşımız kaç oldu daha çocuk yapcaz çabuk gelsin:90:biz de 6 yıllık sevgililikten. 1 yıllık nişanlılıktan sonra evlendik.
hep ayrıydık bu süre zarfı içinde..
hep özlemekle geçti beraberliğimiz..
tam evlendik, oh bee dedik, hooop askerlik..
inşallah bu son ayrılığımız olur da kurtuluruz bu hasretlikten.
Rabbim başka ayrılıklar vermesin..
bnde dün ziyarete gittim küçük postitlere güzel sözler yazdıım en başa da hergün birini oku diye not ekledim bugun aradı ilkini okudum hergün brini okuyimde zman gecsin dedi
kız tam aramadı benı dıye zırlayacaktım sana :)
annesı aradı :))))))))))
annesını aramıs,haber verın demıs cok sıra var demıs..annesı de aradı sımdı benı haber verıyor :)))))))
24 unde yemın torenı olacakmıs benımkının..
ama o zaman ızın vermıyeceklermıs...28 gun sonra dagıtım ıznını vereceklermıs..
ezıne deymıs...
yemegını de yemıs
ne güzel yapmışsın
ben de günlük tutacam, anlatmak istediğim her şeyi anlatıp,içimi dökücem.
çünkü telefonda çok konuşamıyoruz.hem de güzel bir anı olur.
bir de ziyaret nasıl oluyor canım?
ay canım benim senin adına çok sevindim..
öylee habersiz beklemek çok zor oluyor..
gözünaydın
aynen canım...utanmasam boynuma asıcam banyoya bıle oyle gırıcem ya..
daha sımdıden boyleysek...ne olacak bızım bu halımız :)
duzenlerını bı oturtsalar..onlar da rahatlayacak..bızde...
eger ezıne ye gıttıyse dedıgı gıbı...orası kocamaaan bır yerdı..mutlaka bır seyler yemıstır ama ondan 'yedım' lafını duymadan emın olamıyorum ıste :)))
aslında bır yandan da ıcım rahat aslında..
cunku lıse den cok yakın arkdasıyla beraberler...bu onun ıcın cok cok coook ıyı bır sey...bol bol muhabbet ederler uzuntu falan kalmaz..dıye umuyorum :)
benden bı tane daha :))) bızde tam 7 yıldır beraberız :)))))
bende çok rahatladım benim sözlümde aradı biraz önce.daha koğuşlara dağıtmamışlar..yemek falan yemişler çok rahatmış orası..oh sesini duydum içim rahatladı...bugün karışık yatıyolarmış yarın kıyafetlerini falan vericeklermiş ve koğuşları belli olucakmış...ama ama usta birliğini söylememişler bizimkine daha..acaba söylerler mi?
Bizde 9 yıllık sevgiliyiz:) bundan sonra evlilik bekliyor bizi inşallah.................. şimdi ardı sevdiceğimm yemekler çok kötü yiyemedim dediama onun haricinde rahatım dedi sevindim.. şimdi bi daha aradııııı ayyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmmm akşamları 7den sonra ben arayacağım onuu canım sevgilimm benimm
acaba bır daha arama sansı olur mu?...
her ne kadar mantıklı gelse de annesını araması :)))))) hemde oldukca mantıklı :))))) ay bu fena bır duyguymus :))))))) kendımı itilmis gibi hissettim :))))))))))))) cok ayıp coookkktabııkıde cocuk ılk annesını arıyacak dı mı ama :))) bende olsam ılk annemı ararım :76:
acaba bır daha arama sansı olur mu?...
her ne kadar mantıklı gelse de annesını araması :)))))) hemde oldukca mantıklı :))))) ay bu fena bır duyguymus :))))))) kendımı itilmis gibi hissettim :))))))))))))) cok ayıp coookkktabııkıde cocuk ılk annesını arıyacak dı mı ama :))) bende olsam ılk annemı ararım :76:
kızlarr benden başka kütahya hava er komutanlıgına sevdiğini gönderen var mıı? cok merak edıyorum otobusten ınınce aradı sadece 2 dk bır daha aramadı çokkk kötüyüümmm
bizimkide annesini aramıyor bni hergun 2kere arıyor bazen daha fazla hele ilk gittiği gün 5kere aradı
annesini aramıyor kadın soruyor aradı mı seni diye evet diyorm bizi aramadı diyor utanıyorum bugunde tembih ettim onları da araa diye tmm diyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?