337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende aynı sekılde.. bıan telefonun yanından ayrılmadım ..

aynen canım...utanmasam boynuma asıcam banyoya bıle oyle gırıcem ya..
daha sımdıden boyleysek...ne olacak bızım bu halımız :)
duzenlerını bı oturtsalar..onlar da rahatlayacak..bızde...

cnm orda yemek yemiştir üzülmee

eger ezıne ye gıttıyse dedıgı gıbı...orası kocamaaan bır yerdı..mutlaka bır seyler yemıstır ama ondan 'yedım' lafını duymadan emın olamıyorum ıste :)))
aslında bır yandan da ıcım rahat aslında..
cunku lıse den cok yakın arkdasıyla beraberler...bu onun ıcın cok cok coook ıyı bır sey...bol bol muhabbet ederler uzuntu falan kalmaz..dıye umuyorum :)

Hayır 7 yıllık sevgiliyiz biz uzatmalı

benden bı tane daha :))) bızde tam 7 yıldır beraberız :)))))

biz de 6 yıllık sevgililikten. 1 yıllık nişanlılıktan sonra evlendik.
hep ayrıydık bu süre zarfı içinde..
hep özlemekle geçti beraberliğimiz..
tam evlendik, oh bee dedik, hooop askerlik..

inşallah bu son ayrılığımız olur da kurtuluruz bu hasretlikten.
Rabbim başka ayrılıklar vermesin..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrr kafayıı yıcemmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr aramadııı askım ya daha off napıoo sımdı allah bılır SEVGILIMMM BENI DUYUYOSANN UZULME BEBIM SENI COK SEVIYORUMMM yanında olamasamda KALBİM YUREGIM GONLUM DUALARIM senınle bıtanemm:84:

bnde dün ziyarete gittim küçük postitlere güzel sözler yazdıım en başa da hergün birini oku diye not ekledim bugun aradı ilkini okudum hergün brini okuyimde zman gecsin dedi

alışmaya calısıyor canım üzülme yaa arar zaman bulamamıstır

kız tam aramadı benı dıye zırlayacaktım sana :)
annesı aradı :))))))))))
annesını aramıs,haber verın demıs cok sıra var demıs..annesı de aradı sımdı benı haber verıyor :)))))))

24 unde yemın torenı olacakmıs benımkının..
ama o zaman ızın vermıyeceklermıs...28 gun sonra dagıtım ıznını vereceklermıs..
ezıne deymıs...
yemegını de yemıs

Allah bozmasın mutluluğunuzu.Darısı başımıza canım.Askerlikti işti güçtü derken yaşımız kaç oldu daha çocuk yapcaz çabuk gelsin:90:

bnde dün ziyarete gittim küçük postitlere güzel sözler yazdıım en başa da hergün birini oku diye not ekledim bugun aradı ilkini okudum hergün brini okuyimde zman gecsin dedi

ne güzel yapmışsın
ben de günlük tutacam, anlatmak istediğim her şeyi anlatıp,içimi dökücem.
çünkü telefonda çok konuşamıyoruz.hem de güzel bir anı olur.

bir de ziyaret nasıl oluyor canım?

ay canım benim senin adına çok sevindim..
öylee habersiz beklemek çok zor oluyor..
gözünaydın

acaba bır daha arama sansı olur mu?...
her ne kadar mantıklı gelse de annesını araması :)))))) hemde oldukca mantıklı :))))) ay bu fena bır duyguymus :))))))) kendımı itilmis gibi hissettim :))))))))))))) cok ayıp coookkk tabııkıde cocuk ılk annesını arıyacak dı mı ama :))) bende olsam ılk annemı ararım :76:

bende çok rahatladım benim sözlümde aradı biraz önce.daha koğuşlara dağıtmamışlar..yemek falan yemişler çok rahatmış orası..oh sesini duydum içim rahatladı...bugün karışık yatıyolarmış yarın kıyafetlerini falan vericeklermiş ve koğuşları belli olucakmış...ama ama usta birliğini söylememişler bizimkine daha..acaba söylerler mi?

bnmkide aralık 1de gitti gittiğinden iki üç sonra hafta sonu ziyaretleri oluyormus gelin gelin diye tutturdu dünde bnm dogum gunumde annesigil geldi aldılar annemle beni hayatımın en güzl hediyesiydi .gittik 12de bi geldi yanımıza 4de gitti baya durdu yanımızda bol bol yedi masallah allahtan yemeyi seviyor haftasonu ziyaretiydi bizimki 28inde de yemin töreni var :26:

ay canım benim senin adına çok sevindim..
öylee habersiz beklemek çok zor oluyor..
gözünaydın

ay sagol canım benım :))))))
ben duyamasam da sesını ıyı oldugunu ogrendım ya gerısı muhım degıl :)))) yarın da benı arar nasılsa

Bizde 9 yıllık sevgiliyiz:) bundan sonra evlilik bekliyor bizi inşallah.................. şimdi ardı sevdiceğimm yemekler çok kötü yiyemedim dedi ama onun haricinde rahatım dedi sevindim.. şimdi bi daha aradııııı ayyyyyyyyyy çok mutluyummmmmmmm akşamları 7den sonra ben arayacağım onuu canım sevgilimm benimm

tatlım usta bırlıgı yemın torenınde bellı oluyor..
aaaa senın de canakkaleydı dı mı :)))))
il jandarma mıydı senın?
benımkı ıl jandarmaydı..orası usta bırlıgıymıs..o yuzden bunları ezıne ye yollamıslar..28 gun orada kalacakmıs,oradan dagıtım olacakmıs...
yemın torenı de 24undeymıs buyuk ıhtımal..

kızlarr benden başka kütahya hava er komutanlıgına sevdiğini gönderen var mıı? cok merak edıyorum otobusten ınınce aradı sadece 2 dk bır daha aramadı çokkk kötüyüümmm

Allah tamamına erdırsın sımdıden :))))
ay ne guzel ıkı kere mı aradıııı...bı de sen arayabıleceksın...ay cok kıskandım yaaaaa
benımkının gıttıgı yer cok buyuk benımkı cok sık arayamayacak anladıgım kadarıyla..sıra cok olur...

bizimkide annesini aramıyor bni hergun 2kere arıyor bazen daha fazla hele ilk gittiği gün 5kere aradı
annesini aramıyor kadın soruyor aradı mı seni diye evet diyorm bizi aramadı diyor utanıyorum bugunde tembih ettim onları da araa diye tmm diyo bakalım

annesini aramış deyince şaşırdım ben..tabi herkesin ilişkisi farklıdır..iyi olduğunu biliyosun ya oda yeter nasıl olsa...

kızlarr benden başka kütahya hava er komutanlıgına sevdiğini gönderen var mıı? cok merak edıyorum otobusten ınınce aradı sadece 2 dk bır daha aramadı çokkk kötüyüümmm

canım benım kuzenım yaptı kutahya da acemılıgını..ve yakın bır arkdasımın erkek arkdası da orada yaptı aynen..
ıkısı de oldukca memnundu kutahya dan..
ıcın bu konuda rahat olsun :))))

ay benımkıde tam tersı :)))) hangısı ıyı hangısı degıl bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…