337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım mrb benımkının de ocakta dogum gunu..ben resımlerımızı yollıcam hepsının arkasına bıseyler yazıp..belkı kalın bı esofman takmı alırım..geceleri gıyer usumez bıde mektup yazarm tbi..böyle dusundum askere baska ne yollanırki .. bilemedim :97::97:

merhaba canimm ben her hafta mektup gönderiyorumm cok istiyor cok seviniyor ama paketin icinede koyarim yineee fotolarla bi albüm yapabilirim aslinda haklisin bi arkadasim atki ör bi ucuna onun bi ucuna snein isminin bas harfini isle dedi ama ben pek bilmiyorum ama yapabilirsem yapcam yinede kargoda birseyler daha olsun istiyorum :)

kızlar daha ilk günler bi düzene oturana kadar arayamazlar sık sık zaten çok da sıra oluyo bazı yerlerde hemn kötü düşünmeyin :20:

cnm üzülme bnde konuşamadım :((( yarın akşama kaldı artkk neyapalm beklıcezz :(

:43::43::43::43::43:
canakkale cok guzeldı...ama dedıgı gıbı ezıne ye gıttıyse..orada hıc bır sey yok..yolumuzun ustuydu gıttık baktık..kocaman bır yer..egıtım yerıymıs zaten orası..ama orada mı kalır yoksa oradan baska yerlere gecer mı..ya da dedıgı gıbı oraya gıttı mı...
oofff bır de hıc bır sey yemeden gırdı ıcerıye..tutturdu yemıycem dıye..ac kalmamıstır ınsallah..
:43::43:
banyo bıle yapmıyorum ya ararsa dıye...:43:

benim aşkım da şimdi aradı...
ay nasıl rahatladım sesini duyunca, sevdiceğim canım benim..

valla tavsiyem evliyken yollamyın eşlerinizi.çok ama çok zor oluyormuş..

Öyle evet ama sesini kötü duyunca dayanamadım.İnşallah üzülmez zaten toplam 1 buçuk dakika konuşabildim.Bugün ilk gün diye avutmaya çalışıyorum kendimi.Zor geçecek ne yapalım.Allah hepimize sabır versin,askerlerimize de güç kuvvet.

alışırlar canım benim hatta öyle bir alışıyolarki ben eşimi evci çıkartmaya gidiyodum kaldığımız yerin karşısında arkadasları internet kafeye gidiyolardı bir ara dediki aşkım bir gidip baksam bizim çocuklara.düşün yani..ilk günler biraz sıkıntı erken yat erken kalk yemek telefon sırası vs vs..ama sonra hepsi yoluna giriyor.

canım benim kuzenimde orda yapmıştı kısa dönem çook rahat diyordu üzülme ne olur,şimdi o yerini yadırgamıştır düzelir herşey:43:
Ah ne bileyim güzelim çok araştırdım kimi çok rahat eder orda diyo kimi sürgün yeri diyo.Anlamadım valla.İlk gün diye böyle kötü oldu herhalde.Elimden bişey gelmiyo ki zaten.:14:

Öyle evet ama sesini kötü duyunca dayanamadım.İnşallah üzülmez zaten toplam 1 buçuk dakika konuşabildim.Bugün ilk gün diye avutmaya çalışıyorum kendimi.Zor geçecek ne yapalım.Allah hepimize sabır versin,askerlerimize de güç kuvvet.

canım daha kötüleri de var, lütfen olumlu düşünmeye çalış.
ben sabahtan beri ağlıyordum hem de hiç durmaksızın.
bi silkeledim, napıyorsun sen saçmalama dedim..
duşa girdim çıktım, ağlamayı kestim.
2 dk sonra aşkım aradı:69:
takır takır soruları sordum,acele acele.. nasıl rahatladım..demek sesini duymam gerekiyormuş susmak için.

artık ağlamak yok güçlü kadınlarız biz.

alışırlar canım benim hatta öyle bir alışıyolarki ben eşimi evci çıkartmaya gidiyodum kaldığımız yerin karşısında arkadasları internet kafeye gidiyolardı bir ara dediki aşkım bir gidip baksam bizim çocuklara.düşün yani..ilk günler biraz sıkıntı erken yat erken kalk yemek telefon sırası vs vs..ama sonra hepsi yoluna giriyor.

İnşallah canım.Valla ben son güne kadar gayet neşeliydim ama sesini kötü duyunca şimdi kötü hissettim birden.İyiki bu konu var valla yalnız değilim yoksa kafayı yerdim.Herkesle oturup konuşulmuyo birbirinin dilinden anlamak gerekiyo.

canım daha kötüleri de var, lütfen olumlu düşünmeye çalış.
ben sabahtan beri ağlıyordum hem de hiç durmaksızın.
bi silkeledim, napıyorsun sen saçmalama dedim..
duşa girdim çıktım, ağlamayı kestim.
2 dk sonra aşkım aradı:69:
takır takır soruları sordum,acele acele.. nasıl rahatladım..demek sesini duymam gerekiyormuş susmak için.

artık ağlamak yok güçlü kadınlarız biz.

Evet canım ben de öyle düşünüyorum artık.Daha kötüleri de vardır.En azından sağsalim gitmiş.En kısa sürede alışıcak zaten, 5 aycık sabredicez naapalım.

tatlım benım sevgılımde sabahın korunde yolda gıderken bı kasarlı tost yedı..o kadar..aç aç gıttı yanı teslım oldu..
bır yandan kendımı bır yandan senı tesellı etmek ıstıyorum ama zor oluyormus :)))))
alısırlar,alısacaklar...demek ıstıyorum ama ıste amaaaann bı garıp oldum ben yaaaaa :))))
konusamıyorum su hale bak :)))))))

merhaba canimm ben her hafta mektup gönderiyorumm cok istiyor cok seviniyor ama paketin icinede koyarim yineee fotolarla bi albüm yapabilirim aslinda haklisin bi arkadasim atki ör bi ucuna onun bi ucuna snein isminin bas harfini isle dedi ama ben pek bilmiyorum ama yapabilirsem yapcam yinede kargoda birseyler daha olsun istiyorum :)

evet cnm haklsın keske yapabılsek atkı kazak olabılır yada oremesekte atkı alırız ustunede kokmuzu sıkarız :97::97:

:43::43::43::43::43:
canakkale cok guzeldı...ama dedıgı gıbı ezıne ye gıttıyse..orada hıc bır sey yok..yolumuzun ustuydu gıttık baktık..kocaman bır yer..egıtım yerıymıs zaten orası..ama orada mı kalır yoksa oradan baska yerlere gecer mı..ya da dedıgı gıbı oraya gıttı mı...
oofff bır de hıc bır sey yemeden gırdı ıcerıye..tutturdu yemıycem dıye..ac kalmamıstır ınsallah..
:43::43:
banyo bıle yapmıyorum ya ararsa dıye...:43:

bende aynı sekılde.. bıan telefonun yanından ayrılmadım ..:59:

tatlım benım sevgılımde sabahın korunde yolda gıderken bı kasarlı tost yedı..o kadar..aç aç gıttı yanı teslım oldu..
bır yandan kendımı bır yandan senı tesellı etmek ıstıyorum ama zor oluyormus :)))))
alısırlar,alısacaklar...demek ıstıyorum ama ıste amaaaann bı garıp oldum ben yaaaaa :))))
konusamıyorum su hale bak :)))))))

cnm orda yemek yemiştir üzülmee :16::16:

Back