Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız tam aramadı benı dıye zırlayacaktım sana :)
annesı aradı :))))))))))
annesını aramıs,haber verın demıs cok sıra var demıs..annesı de aradı sımdı benı haber verıyor :)))))))
24 unde yemın torenı olacakmıs benımkının..
ama o zaman ızın vermıyeceklermıs...28 gun sonra dagıtım ıznını vereceklermıs..
ezıne deymıs...
yemegını de yemıs![]()
annesini aramış deyince şaşırdım ben..tabi herkesin ilişkisi farklıdır..iyi olduğunu biliyosun ya oda yeter nasıl olsa...
Canım merak etme kolay değil ilk gün, ancak arayabiliyolar akşama doğru.Telefonun dibinde yapışık bekliyorum ben dekızlarr benden başka kütahya hava er komutanlıgına sevdiğini gönderen var mıı? cok merak edıyorum otobusten ınınce aradı sadece 2 dk bır daha aramadı çokkk kötüyüümmm![]()
bnmkide aralık 1de gitti gittiğinden iki üç sonra hafta sonu ziyaretleri oluyormus gelin gelin diye tutturdu dünde bnm dogum gunumde annesigil geldi aldılar annemle benihayatımın en güzl hediyesiydi .gittik 12de bi geldi yanımıza 4de gitti baya durdu yanımızda bol bol yedi masallah allahtan yemeyi seviyor
haftasonu ziyaretiydi bizimki 28inde de yemin töreni var :26:
ay sagol canım benım :))))))
ben duyamasam da sesınııyı oldugunu ogrendım ya gerısı muhım degıl :)))) yarın da benı arar nasılsa
![]()
Canım merak etme kolay değil ilk gün, ancak arayabiliyolar akşama doğru.Telefonun dibinde yapışık bekliyorum ben de![]()
tabıı canım onemlı olan ıyı oldugunu bılmek..
annesını de aramıs olsa muhım degıl yanı..
yazık kadıncagız da hemen benı aradı zaten :)))) sagolsun :))))
senin nereye düştü tatlım ?
hımm demek öyle olabiliyormuş.
ne güzel olmuştur
tabi arar merak etme![]()
ne güzel bak burdan kayınvalidenin iyi bir insan olduğunu anlayabiliyoruz..istese çok çok sonrada haber verebilirdi kayınvaliden..Allah şimdiden tamamına erdirsin ağzınızın tadını hiç bozması inş. beş aycık sabredicez napalım artık..sonunda da zafer bizim olacak yupiii
valla hepımız bı 6 ay telefona yapışığız kızlar..napalım..ya bısı sorcmda ben safagımızı bılmıyorum1 aralkta sınava gırmıştı bugun teslım oldu 156dan mı sayılıyo anlamadımkı ıyce leyla oldum ben..:)
5 ay 5 günümüz kaldı ama net şafak tarihini bende bilmiyorum ay
bizimkileri yolladık askere yollamasına ama sayelerinde onlarla bir askerlik yapmış kadar oluyoruz böylece![]()
tamamdır komutanm 155 sayıyoruz![]()
benimki kütayha hızlar hava kuvvetlerinde![]()