337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy ne güzel kızlar sevgililerinizden haber almışsınız... inşallah ilk günkü rahatlıkları askerlik bitene kadar sürer... birde ben haber alabilsem içim rahat edecek... :30:

kız tam aramadı benı dıye zırlayacaktım sana :)
annesı aradı :))))))))))
annesını aramıs,haber verın demıs cok sıra var demıs..annesı de aradı sımdı benı haber verıyor :)))))))

24 unde yemın torenı olacakmıs benımkının..
ama o zaman ızın vermıyeceklermıs...28 gun sonra dagıtım ıznını vereceklermıs..
ezıne deymıs...
yemegını de yemıs :69::66:

allahım sana sukurler olsun yarabbım sesımı duyurduun askerıme kızlarr askerım aradıı az once mutluluktan ucuorummmmmmmm:21:
gayet ii mişşş we rahatmıs yemek falan yemıs bı sıkıntı yokk rahat dedıı kıyafet wermemısler gorevlerıı bıle bellı olmamıs daha yatma ssattın falan warmı deıdmm yoookk dedıı ama sabah 6da kalkcaklarmış 1dk konustukk ama o bılee yettıı sana sukurlerr olsunn rabbımmm :62::66:

hrkes çok rahat bir yer diyor ama kendime dinletemiyorum :50: Allah yardımcımız olsun ya özellikle bu günlerde:43:

annesini aramış deyince şaşırdım ben..tabi herkesin ilişkisi farklıdır..iyi olduğunu biliyosun ya oda yeter nasıl olsa...

tabıı canım onemlı olan ıyı oldugunu bılmek..
annesını de aramıs olsa muhım degıl yanı..
yazık kadıncagız da hemen benı aradı zaten :)))) sagolsun :))))

kızlarr benden başka kütahya hava er komutanlıgına sevdiğini gönderen var mıı? cok merak edıyorum otobusten ınınce aradı sadece 2 dk bır daha aramadı çokkk kötüyüümmm :(
Canım merak etme kolay değil ilk gün, ancak arayabiliyolar akşama doğru.Telefonun dibinde yapışık bekliyorum ben de :(

bnmkide aralık 1de gitti gittiğinden iki üç sonra hafta sonu ziyaretleri oluyormus gelin gelin diye tutturdu dünde bnm dogum gunumde annesigil geldi aldılar annemle beni :D hayatımın en güzl hediyesiydi .gittik 12de bi geldi yanımıza 4de gitti baya durdu yanımızda bol bol yedi masallah allahtan yemeyi seviyor :27: haftasonu ziyaretiydi bizimki 28inde de yemin töreni var :26:

hımm demek öyle olabiliyormuş.
ne güzel olmuştur:69:

ay sagol canım benım :))))))
ben duyamasam da sesını :17: ıyı oldugunu ogrendım ya gerısı muhım degıl :)))) yarın da benı arar nasılsa :69:

tabi arar merak etme:38:

tabıı canım onemlı olan ıyı oldugunu bılmek..
annesını de aramıs olsa muhım degıl yanı..
yazık kadıncagız da hemen benı aradı zaten :)))) sagolsun :))))

ne güzel bak burdan kayınvalidenin iyi bir insan olduğunu anlayabiliyoruz..istese çok çok sonrada haber verebilirdi kayınvaliden..Allah şimdiden tamamına erdirsin ağzınızın tadını hiç bozması inş. beş aycık sabredicez napalım artık..sonunda da zafer bizim olacak yupiii

valla hepımız bı 6 ay telefona yapışığız kızlar..napalım..ya bısı sorcmda ben safagımızı bılmıyorum :1: 1 aralkta sınava gırmıştı bugun teslım oldu 156dan mı sayılıyo anlamadımkı ıyce leyla oldum ben..:)

5 ay 5 günümüz kaldı ama net şafak tarihini bende bilmiyorum ay

kızlar aslında bakmayın bız burda aramadılar dıye uzuluyoruz ama orada da sıra oluyor dıye beklmek zorunda kalıyorlar ıste...
bı de ılk fırsatı buldukları anı da ıyı degerlendırmelerı gerekıyor :) ıste o bence en krıtık zaman onlar ıcın :) hem bızlerı aramak ıstıyorlar hem aılelerını...ve tek bır seceneklerı var...ılk gun ıcın..
yanı boyle dusunmek lazım...
sımdı ben olsam onların yerınde..tek secenegımı ılk once aılem ıcın kullanırdım acıkcası..(benımkının yaptıgı gıbı :47: :) ) yanı o yuzden-evet bılıyorum cok zor bende hala sesını duyamadıgım ıcın yanıp tutusuyorum- ama en azından yarını beklemek zorundayız....:43:

bizimkileri yolladık askere yollamasına ama sayelerinde onlarla bir askerlik yapmış kadar oluyoruz böylece :34:

hımm demek öyle olabiliyormuş.
ne güzel olmuştur:69:

tabi arar merak etme:38:

:)))) yarın bı arasınn annaaaaaaaammmm hepınıze benden çay :)))))))))))))

ne güzel bak burdan kayınvalidenin iyi bir insan olduğunu anlayabiliyoruz..istese çok çok sonrada haber verebilirdi kayınvaliden..Allah şimdiden tamamına erdirsin ağzınızın tadını hiç bozması inş. beş aycık sabredicez napalım artık..sonunda da zafer bizim olacak yupiii

evet Allah a sukur o konuda gercekten sanslıyım...:17::69:
amin canım amiiiiinnnnnn cümlemiziiii :)))))

valla hepımız bı 6 ay telefona yapışığız kızlar..napalım..ya bısı sorcmda ben safagımızı bılmıyorum :1: 1 aralkta sınava gırmıştı bugun teslım oldu 156dan mı sayılıyo anlamadımkı ıyce leyla oldum ben..:)

kız Allah ıyılıgını versın 155 gun sayıcaz :) ama bugunden ıtıbaren mı yarından ıtıbaren mı onu bende bılmıyorum :17:

5 ay 5 günümüz kaldı ama net şafak tarihini bende bilmiyorum ay

155 olması lazım :64:

Back