337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yarın sewdiceğineeee kawuşaaan tüm ark larrrrr allah bi daahaaa ayırmasııın :)) hoşçakalıııın :)
bizim de şafaımızzz birr adanaaaaaaaaa :) de haydee salı günü olsuun artııık pazartesiyi es geçelim :))

vaaayy depük gecesi başlamış :)
yarın kavuşacak olanlar gözünüz aydın :)
Allah bidaha ayırmasın inşallah

Kızlar ya ben hala inanamıyorum..
Ellerim titriyor..
Kalbim yerinden fırlayacakmış gibi..
Off ölücem bu gidişle..

Yarın sensiz geçecek son günüm AŞK.
Çok çok çookk seviyorum seni....
Duy beni****

Günaydın herkese..
Haberlerde hava durumunu verdiler canım sıkıldı (( 3 gun güzel daha sonra yine yağmur ve soğuk geliyormuş ((( yalan olcak benim beyaz pantolon ve topuklular ((((

anaaaa
ulhen aşkıma kavuşamadan, gökdelenden aşağı mı depüklüyon beni??:84:

oceancııım ben öyle enteresaan olsun die yolladımmm senin eşinin kollarına atıyorumm topiktenn :)))

yaaa sen şimdii bu yorumu da okuyamazsınn...

son ayrılıgınız olsun inşalahh Allah bi daha ayırmasınnn hepimiziii

günaydınn kızlaaaar....

Geçen Zaman (%99) 155 gün,
8 saat, 3 dakika, 30 saniye
Kalan Zaman0 gün, 14 saat, 56 dakika, 30 saniye

özetle son 53,690 saniye...
(Şafak Görünüyor...)

Allahım inanamıyorumm yaa bitti nihayeeet

VE ŞAFAK DOĞAN GÜNEEEEEŞ

Günaydın herkese..
Haberlerde hava durumunu verdiler canım sıkıldı (( 3 gun güzel daha sonra yine yağmur ve soğuk geliyormuş ((( yalan olcak benim beyaz pantolon ve topuklular ((((

canım bunun için sıkma canını yaa...onlar gelince siyaha beyaza bakmaz her halimiz güzel gelir şu saatten sonraa

ocean ebruly esraa gidiiyooor sırada bizee geliyoooor

lay laaay la la laay laaay

kızlaaar bu iki gün nasıl geçiceeek yaa ben işyerinde yerimde duramıyorummm kalkıp oynucaam birazdaaan

canım bunun için sıkma canını yaa...onlar gelince siyaha beyaza bakmaz her halimiz güzel gelir şu saatten sonraa

:))))) doğru diyorsun canım ya ama iste cok cok cok cooookkkkk güzel olmalıyım yarın :)))))
Ayy inanmıyorum ya YARIN geliyoooooooooooooooo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…