o bazılarından malesef bizdede çok var canım,millete dışardan ahkam kesmek atıp tutmak geçer demek kolay geliyo,yaşamayan bilemez yani bizi bizden başka kimse anlayamaz tatlımm.ama unutma biz buralarda olucaz elimizden geldiğince zor günlerinde destek olmak için hazırızz unutmaageçicek bu günler hele bi başlasın başlamak bitirmenin yarısıymışş diolar doğru sölüyolarr,bitsin gitsin sonrasında herşey çok güzel olacak inşallahh
çocuk olsamı iyi olmasamı onu bende bilemedim canım yaa,olsa o arda çocuk burda özler olmasa evde bi başına daha da zorr aman yaaaa ne bitmez çilemiz varmış bizim yahuu
oyyyy bi psikopat daha aynen benimkide böle huysuzdur yaa,hatta geçen gittiğimde aldığım kıyafeti beğenmedi neymiş efendim kollarım açıkmış alt tarafı dantelliydi yaa giydirmedi eşşek herif tmm giy ama böle çıkamassın dışarı dedi delirtti benii halbuki açık deildi yaaahatta çok cici çok güzeldi uyuz nolcak işte uyuzzzzama seviyom ben onuu
neyse kıslar hoşçakalın ben blömiyim muhabbetinizi sagolun öptüm
slm kuzular nasılsınızzz..
bu gece depükkk gecesiii
ocean ve ebrully hazırmısınız depüklenmeye?
Eki Görüntüle 195066
bu gece depükkk gecesiii
Eki Görüntüle 195066
aşkolsun bana yokmu depük gecesi yasminim şekerim yawss???bende depükk istiyommmm benide depün yollayın burdan tekmeli tokatlı telli duvaklı
bu gece depükkk gecesiii
Eki Görüntüle 195066
aa özür şeker ben yenileme yapmadım sen kocişinin yanındaydın ya ben onu yaparken eklerim şeker senide..bak sana bi depük provası yolluomm
Eki Görüntüle 195091
bu gece depükkk gecesiii
Eki Görüntüle 195066
efenim, evimi temizledim, kendimi temizledimalış veriş yaptım,iç giyimden
birazdan aşkıma muzlu pasta yapıcam ama niye hala heyecan yok? hala farkında değilim galiba geleceğinin..
efenim, evimi temizledim, kendimi temizledimalış veriş yaptım,iç giyimden
birazdan aşkıma muzlu pasta yapıcam ama niye hala heyecan yok? hala farkında değilim galiba geleceğinin..
off ya nasıl kıskandımmgörünce inanırsın artık
bayıldım
bende evli olmak istiyorumm
evliyken asker yolu beklemek çok zormuş..
bence şükret evli olmadığına..keşke biz evlenmeden yapabilseydi ama şartlar bunu gerektirdi..
inşallah daha güzel şeyleri yaparsın evlenince
off ya nasıl kıskandımmgörünce inanırsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?