337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

çocuk olsamı iyi olmasamı onu bende bilemedim canım yaa,olsa o arda çocuk burda özler olmasa evde bi başına daha da zorr aman yaaaa ne bitmez çilemiz varmış bizim yahuu

aynen canım yaaa..düşün düşün hiçbiyere varamıyorum..ama çocuk konusunda kesin düşünüyorum,4 ay öncesi aşılama yaptırıcaktım olmadı sonrada kendi haline bıraktım...askerden gelsin bi hayırlısıyla o zaman ne gerekirse yapıcam...çok sagolun canım inşallah o günler bi başlasa dedigin gibi başlamadan bitmicek valla...çok sagol destegin için .
bu arada ben magazadıym da hemen yazamadım işlerim çıktı tatlım

tüm asker yolu bekleyen arkadaşlarım Allahım tez zamanda hayırlısıyla kuvuştursun sizi...sayılı gün çabuk geçermiş napalım...Allah sabrını verir inşallah...inanın şuanda degil bikaç gün,5-6 ay bile olmasına razı olurdum...offf offfff.

oof bızım en anlaşamadıgımız ve benı sınır eden durum bu guzel bısey gıymemı ıstemyo aaa delı cocuk ben gıyıyorum tabıkııı ama etek tam bır facia olur gıyersem kovalar benı en sevdıgı bluzlar bisiklet yaka meselaaa delırtıyo benı

slm kuzular nasılsınızzz..
bu gece depükkk gecesiii
ocean ve ebrully hazırmısınız depüklenmeye?

aşkolsun bana yokmu depük gecesi yasminim şekerim yawss???bende depükk istiyommmmbenide depün yollayın burdan tekmeli tokatlı telli duvaklı

aa özür şeker ben yenileme yapmadım sen kocişinin yanındaydın ya ben onu yaparken eklerim şeker senide..bak sana bi depük provası yolluomm
Eki Görüntüle 195091

efenim, evimi temizledim, kendimi temizledim alış veriş yaptım,iç giyimden
birazdan aşkıma muzlu pasta yapıcam ama niye hala heyecan yok? hala farkında değilim galiba geleceğinin..

birazdan aşkıma muzlu pasta yapıcam ama niye hala heyecan yok? hala farkında değilim galiba geleceğinin..

bayıldım
bende evli olmak istiyorumm

Son düzenleme:

off ya nasıl kıskandımm görünce inanırsın artık

bayıldım
bende evli olmak istiyorumm

evliyken asker yolu beklemek çok zormuş..
bence şükret evli olmadığına..keşke biz evlenmeden yapabilseydi ama şartlar bunu gerektirdi..
inşallah daha güzel şeyleri yaparsın evlenince

evliyken asker yolu beklemek çok zormuş..
bence şükret evli olmadığına..keşke biz evlenmeden yapabilseydi ama şartlar bunu gerektirdi..
inşallah daha güzel şeyleri yaparsın evlenince

inşallah inşallah
bende onuun için istedim gitsin gelsin önümüzdeki engel kalksın sonra zor olur diye
ama çok zormuş asker beklemek gerçekten

off ya nasıl kıskandımm görünce inanırsın artık

ben olsam ben de beni kıskanırdım haklısınız.. ama velakin 5 aylık evliyken,daha evlilikten bişey anlamadan gönderdim ben kocemi askere.. hakediyoruz yani bu hazırlıkları sonuna kadar

havaalanı yoluna koyulunca sanırım kalbim gümbürdeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…