337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben olsam ben de beni kıskanırdım:27: haklısınız.. ama velakin 5 aylık evliyken,daha evlilikten bişey anlamadan gönderdim ben kocemi askere.. hakediyoruz yani bu hazırlıkları sonuna kadar:31:

havaalanı yoluna koyulunca sanırım kalbim gümbürdeyecek:52:

:66::66::66::66:senin adına bile ne kadar çok sevindim anlatamam seni düşünemiyorum:52::52::66::62:

çaktırma canım:61::61: bende çok kıskandım:22::22::22::63:

hiç çaktırmadık zaten hehe :9:

ben olsam ben de beni kıskanırdım:27: haklısınız.. ama velakin 5 aylık evliyken,daha evlilikten bişey anlamadan gönderdim ben kocemi askere.. hakediyoruz yani bu hazırlıkları sonuna kadar:31:

her şeyi hakediyosunuz canım valla, istediğini yap bundan sonra bütün günler sizin:16:

ama ama ama bize de yazık, sen o kadar bekle, 5 ay bütün nazını kaprisini çek
bütün zorluklarda yanında ol, ama o annesine koşsun haksızlıkkk!!! :9:
bana gelsin banane ben hakediyorum onuuuu:63:
çok fena kıskancımdır çaktırmayınn:9:

her şeyi hakediyosunuz canım valla, istediğini yap bundan sonra bütün günler sizin:16:

:60::60::60:ayyy bence de bence de :60::60::60:
bide bana diyo sen almadın biletimi diye:63::63:ne bileyim böle olacağını :43:
annesinden daha önce davranırdım:57:
ama annesine diyebilirdi bileti sinopa al diye:57:
böle olunca hemen sinopa aldım bileti ertesi güne napıyım :49:
annesi de kıskanır beni yandık haaa ben öle bişeyler sezdim çünkü şu şon dönemde :52::52:

:60::60::60:ayyy bence de bence de :60::60::60:
bide bana diyo sen almadın biletimi diye:63::63:ne bileyim böle olacağını :43:
annesinden daha önce davranırdım:57:
ama annesine diyebilirdi bileti sinopa al diye:57:
böle olunca hemen sinopa aldım bileti ertesi güne napıyım :49:
annesi de kıskanır beni yandık haaa ben öle bişeyler sezdim çünkü şu şon dönemde :52::52:

eyvahlar olsun annesi de kıskanıyorsa:1: bizimki de annesine pek düşkündür, aramadığı tek gün yok annesini düşün artık:53: ben fena kıskanırım :9: aman banane seven insan kıskanır:16:

olsun şekercim sonuçta geliyor onu düşün :52:

kıyamam kuzuma yaa azcık daha sabır bebekim gelicek sevgilin sana azıcık daha sabırr,minik kelebeğim benim,gelicek emin ol sandığın kadar uzun sürmeyecek sana koşup gelmesi:69::70::16:

eyvahlar olsun annesi de kıskanıyorsa:1: bizimki de annesine pek düşkündür, aramadığı tek gün yok annesini düşün artık:53: ben fena kıskanırım :9: aman banane seven insan kıskanır:16:

olsun şekercim sonuçta geliyor onu düşün :52:

aramasın ne öle anne kuzusu:57::57::57::57::57::60::60::60:
bende kıskanırım ama benim kaynana beni kıskanacak gibi:83::83:
yandık ki ne yandık çünkü ailesini her zaman aramadı ama beni genelde hergün aradı aşkım:69:
bende deli gibi kıskanırım aşkımı kimseyle nanaktan öpüşmeyi bırak tokalaşmasını bile istemem hatta kızlarla konuşmasını bile istemem:52::52::52:

tabi oda benim erkeklerle konuşmamı istemiyo:37:

bende kıskandım ama azıcık çok deil sadece nie bizde hemen kavuşmuyoruzda 13 gün sora kavuşuyoruz die kıskandım (aslında buna kıskançlık deilde imrenmek desek daha ii olur)ama geçti gitti bile,sizin mutluluğunuz benide mutlu ediyo çünküü,canım arkadaşım kaderdaşım allah bi daha hiç birimizi ayırmasın inşallah ve evli olmayanlarda en kısa zamanda evlenirler inşallahh:69::70:onu bunu bilmem evli olmak çok güzel(tmm evliyken askere yollayıp beklemek zor çok zor ama)5 ayı da bir 5 yılıda sevgi saygı devam ettiği sürece evlilik dünyadaki cennetmiş insanlara sunulan.....

bende kıskandım ama azıcık çok deil sadece nie bizde hemen kavuşmuyoruzda 13 gün sora kavuşuyoruz die kıskandım (aslında buna kıskançlık deilde imrenmek desek daha ii olur)ama geçti gitti bile,sizin mutluluğunuz benide mutlu ediyo çünküü,canım arkadaşım kaderdaşım allah bi daha hiç birimizi ayırmasın inşallah ve evli olmayanlarda en kısa zamanda evlenirler inşallahh:69::70:onu bunu bilmem evli olmak çok güzel(tmm evliyken askere yollayıp beklemek zor çok zor ama)5 ayı da bir 5 yılıda sevgi saygı devam ettiği sürece evlilik dünyadaki cennetmiş insanlara sunulan.....

amiinnn canım amiiinn:16::16::16:

evlilik:39::39::39::39::39:şuan tek istediğim şey o :39::98:

yandık ki ne yandık çünkü ailesini her zaman aramadı ama beni genelde hergün aradı aşkım:69:
bende deli gibi kıskanırım aşkımı kimseyle nanaktan öpüşmeyi bırak tokalaşmasını bile istemem hatta kızlarla konuşmasını bile istemem:52::52::52:

kıskançlık iyidir de aşırısı insanı canından bezdirir kuzumm bence abartma,birbirinizi bunaltmayınn,bir süre sonra hastalık halini alabilir çünkü kıskançlık:20::18::nazar:seven kıskanır illaki amma velakin dozunda olmalı demi şekercimm:69:

kıyamam kuzuma yaa azcık daha sabır bebekim gelicek sevgilin sana azıcık daha sabırr,minik kelebeğim benim,gelicek emin ol sandığın kadar uzun sürmeyecek sana koşup gelmesi:69::70::16:

gelicek kuzucum inşallah bakalım daha tarih belli değil beklemedeyim :16:

arıyor napalım, alıştım ben:1:
ben aşırı değil aslında kız arkadaşları var ben de çok severim, buluşsa kıskanmam. çünkü tanıyorum hepsini nasıl insanlar olduğunu biliyorum.
ama tanımadığım kızlar olurca kıskançlık krizlerim tutabilir belli olmaz:9:

evlenince birinci sırada siz oluyorsunuz merak etmeyin..
ya da benim aşkitom için ben birinci sıradayım bilemiyorum:69:

kıskançlık iyidir de aşırısı insanı canından bezdirir kuzumm bence abartma,birbirinizi bunaltmayınn,bir süre sonra hastalık halini alabilir çünkü kıskançlık:20::18::nazar:seven kıskanır illaki amma velakin dozunda olmalı demi şekercimm:69:

biz 5 yıldır böyleyiz canım:52::52::52::52:
ve biz değişmeyiz:52::52:
ben onu deli gibi kıskanıyorum oda beni:69:
ilişkimize zararı değil faydası dokunuyor kıskançlığın:69:
biz herkezden farklıyız:69:

gelicek kuzucum inşallah bakalım daha tarih belli değil beklemedeyim :16:

arıyor napalım, alıştım ben:1:
ben aşırı değil aslında kız arkadaşları var ben de çok severim, buluşsa kıskanmam. çünkü tanıyorum hepsini nasıl insanlar olduğunu biliyorum.
ama tanımadığım kızlar olurca kıskançlık krizlerim tutabilir belli olmaz:9:

bizde öyle buluşma söz konusu bile değil canım:45:
tanısam da tanımasam da kimseye güvenmiyorum bu devirde neler görüyoruz neler izliyoruz neler okuyoruz:50:
kendimden ve aşkımdan başka kimseye inanmıyorum:19:

canım yaa ne güzel şeyler yazmışsın..
gerçekten evlilik çok güzel bir şey..
gözünü açınca ilk onu görmek, sarılmak, günaydın sevgilim demek ahh ahh:31:
çok çzledim gerçekten..
neyse sana da biraz daha sabır canım, çok az kaldı..
çalışınca zaten zaman çabucak geçiyor:16:

çok çzledim gerçekten..

öle canımcım sabır,sabretmekten ve beklemekten başka ne gelirki elimizden:16::17::78::97::98:

şekercim ben seni depüklemeye gelemicem onun için şimdiden depükleyim de gideyim eve bebelerimee,hadi bakalımm bu depük seni kocişine götürsün canımcımm:4::4::4::4:

evlenince birinci sırada siz oluyorsunuz merak etmeyin..
ya da benim aşkitom için ben birinci sıradayım bilemiyorum:69:

al bakalımm depüğün hayırlı uğurlu olsun şekerr

Eklentiler

• $10384421628376427468.jpg
    $10384421628376427468.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $imagesCA4AP850.jpg
    $imagesCA4AP850.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
çok çzledim gerçekten..

pek olmadı ama idere ediver kuzum artık anca bu kadar becerebildim o orda nie poposunu sallıyo onu bilemedimm :1::1:nasıl ekledim nasıl silinir onuda bilemedim idare edersin artık acemi depüğü bu kadar oluyooo:1::1::1::34::78:

:52:buu günü de atlattıkkk atlatacağımız son bi güün kaldııııııııııııııııı.....:52:

Back