337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

amanın amanın allah yardımcınız olsun tatlımm,zor bi dönem ama öle veya böle geçiyo bak bizim kızların çoğunun bitti bizimde sadece 13 günümüz kaldı hatta bugünü de saymayalım artık kaldı 12 güncükk:14::14::14:off hayır yalan söledim geçmiyo evli üstüne bide iki çocuklu olunca hiç geçmiyo zaman allahım yardım et :14::14::14::98::98::98:

sorma canım yaaaa..5 buçuk yıllık evliyim..çocuk zaten olmuyor inan bu askerlik sıkıntısı yüzünden çocuk için tedavi bile olmak içimden gelmedi senelerdir...şimdilerde yaklaştıkça daha üzülmeye başladım...çok sorunlar vardı zamanında gidemedi:59:

canım allah yardımcın olsun şimdiden:52:
ama onun sabrını da veriyor allah korkma :29:

:20::20::20::20:seni gidi seni:9::9:biz aşkımızı beklersen sen aşkınla sefa sürüyordun izinde tabi:9::9:
şimdide bizim şafaklara sulanıyon utanmadan:57:
:60::60:canım geçiyor inşallah baksana zor da olsa geçiyor 156 gün vardı çok iyi hatırlıyorum şimdi 1 gün var bitmesine:53:
amin canım çok sagol...
oy oy oy bide uzun dönemmi yapıcak aman yarabbi kuzum allah yardımcınız olsunn fena çok fena iyi güzel bişeyler sölemek isterdim ama olmuyo yok çünkü bu ayrılığın güzel bi tarafıı:50::50::50:

evet malesef...işletme kazanmıştı 4 yıllık okuyabilirim sandı ama hem çalışmak hem okumak olmadı...tecilleye tecilleye son noktaya gelindi artık...biliyorum cnm güzel bişiler söylemek mümkün degil dedigin gibi,hiç bi söz insanın eşinden ayrı kalacagı üzülecegi gerçegini degiştirmiyo malesef...bazıları diyo inş çocuk olur onunla avunursun,bazıları diyo geçer geçer üzülme offf off..bide çekecek olana sorun dimi:((

aşkım yarın akşam çıkıyordu ailesi gelicekti
gelemiyorlarmış salı sabahı kendi gidicek
üzüldü yaa:(( 1 gece bile kalmak dokunuyor onlara, alıştırmıştı bi de kendini
neyse yaa salı 11de kastamonudan kalkışşşş varrrrrr:52:

amin canım çok sagol...

evet malesef...işletme kazanmıştı 4 yıllık okuyabilirim sandı ama hem çalışmak hem okumak olmadı...tecilleye tecilleye son noktaya gelindi artık...biliyorum cnm güzel bişiler söylemek mümkün degil dedigin gibi,hiç bi söz insanın eşinden ayrı kalacagı üzülecegi gerçegini degiştirmiyo malesef...bazıları diyo inş çocuk olur onunla avunursun,bazıları diyo geçer geçer üzülme offf off..bide çekecek olana sorun dimi:((

o bazılarından malesef bizdede çok var canım,millete dışardan ahkam kesmek atıp tutmak geçer demek kolay geliyo,yaşamayan bilemez yani bizi bizden başka kimse anlayamaz tatlımm.ama unutma biz buralarda olucaz elimizden geldiğince zor günlerinde destek olmak için hazırızz unutmaa:69:geçicek bu günler hele bi başlasın başlamak bitirmenin yarısıymışş diolar doğru sölüyolarr,bitsin gitsin sonrasında herşey çok güzel olacak inşallahh:34::70::69:

sorma canım yaaaa..5 buçuk yıllık evliyim..çocuk zaten olmuyor inan bu askerlik sıkıntısı yüzünden çocuk için tedavi bile olmak içimden gelmedi senelerdir...şimdilerde yaklaştıkça daha üzülmeye başladım...çok sorunlar vardı zamanında gidemedi:59:

çocuk olsamı iyi olmasamı onu bende bilemedim canım yaa,olsa o arda çocuk burda özler olmasa evde bi başına daha da zorr aman yaaaa ne bitmez çilemiz varmış bizim yahuu:14::14::14:

bi de ben bu halde okula çocukların karşısına çıkıoruum düşün :)) utanıyorum kendimden piiii bana ..:)

o daha fena çocuklar seni örnek alıyolar gelecekteki gençleri düşünemiyorum:9::9:

ama ama ama bizim iki bebişimiz varr onlar için çok üzülüyorumm beni gördü eşim ama bebeleri en son ne zaman gördüğünü bile hatırlamıyomm,çok özlediler artık hem babaları bebelerini hemde bebeler babalarını,bu nasıl bi cümle oldu böle yaaa,ben iice koptum artık,bide şu kahrolası migren perişan etti beni günlerdirrr:27::37::95::84:

:59::59:o daha kötü canım yaa ama bitiyor şükürler olsun ki evliliğinize iyi gelmiştir bu aayrılık bence:52::52:
sizin bebeler 4 e çıkmazsa iyidir:17::17:
baş ağrısı çok kötü canım allah o ağrıya karşı da sabır versin:58:

aynı durum bende de var :50:

aslında giyiyorum ama ilk gün giymem iyi olmaz:61:
etek diyince şartelleri atiyor böbüşün:60:

ahaha aynı durum bizde beyaz pantolon için sözkonusu :))

bende de söz konusu canım beyaz pantolon ama giyeceğim:63:
ne beğeniyorsam beğenmiyor açık diyor bilmem ne diyor:63:
az önce tişört gösterdim beğenmedi:60::60::60: o derece yani:60::60::60:
danteli varmış neymiş:66::66::66:
banane yaa napıyım annesi denizde mayo giyer kardeşi bikini giyer ben giysem dünyayı yıkar:60::60:
ama yine de giyiyorum:60::60:

bırak bi geceyi bittikten sora bir dakika bile daha fazla kalmak istemiyorum dio benimkide.nasıl bunaldılarsa artıkk:37:

:26::26:olsun canım geç olsun da güç olmasın demi ama:29:

o daha fena çocuklar seni örnek alıyolar gelecekteki gençleri düşünemiyorum:9::9:

:59::59:o daha kötü canım yaa ama bitiyor şükürler olsun ki evliliğinize iyi gelmiştir bu aayrılık bence:52::52:

aslında giyiyorum ama ilk gün giymem iyi olmaz:61:
etek diyince şartelleri atiyor böbüşün:60:

bende de söz konusu canım beyaz pantolon ama giyeceğim:63:
ne beğeniyorsam beğenmiyor açık diyor bilmem ne diyor:63:
az önce tişört gösterdim beğenmedi:60::60::60: o derece yani:60::60::60:
danteli varmış neymiş:66::66::66:
banane yaa napıyım annesi denizde mayo giyer kardeşi bikini giyer ben giysem dünyayı yıkar:60::60:
ama yine de giyiyorum:60::60:

oyyyy bi psikopat daha aynen benimkide böle huysuzdur yaa,hatta geçen gittiğimde aldığım kıyafeti beğenmedi neymiş efendim kollarım açıkmış alt tarafı dantelliydi yaa giydirmedi eşşek herif tmm giy ama böle çıkamassın dışarı dedi delirtti benii halbuki açık deildi yaaahatta çok cici çok güzeldi uyuz nolcak işte uyuzzzz:57::57::37:ama seviyom ben onuu:69:

:))) benim sewgilikin çok takıntısı yookturrr buu beyaz pant na fena takmış durumdaa ;))çook istesem onu da giyerim ama neysem.... :)))

oyyyy bi psikopat daha aynen benimkide böle huysuzdur yaa,hatta geçen gittiğimde aldığım kıyafeti beğenmedi neymiş efendim kollarım açıkmış alt tarafı dantelliydi yaa giydirmedi eşşek herif tmm giy ama böle çıkamassın dışarı dedi delirtti benii halbuki açık deildi yaaahatta çok cici çok güzeldi uyuz nolcak işte uyuzzzz:57::57::37:ama seviyom ben onuu:69:

:60::60:
aslında çaktırma ama ben kısknakıyor diye çok mutlu oluyorum :60::60::60:
aşkım duysa beni öldürür valla:60::60::60:
kıskandırmak için mi yapıyorsun diye:60:
ama yoo onun için değil tabi zaten açık giyiynmem çok fazla :69:

kıskanmasa üzülürüm ben bide :37::37:
bende çok seviyorum yaaa:39::98:
az kaldı boynuna sarılmaya paşamın:38:

:))) benim sewgilikin çok takıntısı yookturrr buu beyaz pant na fena takmış durumdaa ;))çook istesem onu da giyerim ama neysem.... :)))

bizimkinin öyle belli kuralları yok da, ama tatlı tatlı söyler öyle giymiceksin falan diye değil. amaaa tabiki onu dinlemeyip giyiyorum karışmasın o kadar da canımmm:32:

bi bayan isterse yapar bencede ama çokda inatlaşmaya gerek yok gerçekten:9:

Nİye ki:26::26::26::26:

aşkım eteğe karşı fobisi var hiç istemez etek giymemi herkes bakıyormuş:37:
hatırlıyorum 3. senmizde tüm eteklerini getir çöpe atçam demişti :52::52:
bende getirmiştim :52::52::52: ve etekler çöpü boylamıştı:60::60:
ama şimdi asla götürmem:63::63::63:
bide bana hediye almıştı ilk yılbaşında bahçıvan elbise neymiş onu pantolon üstüne giyecekmişim çorabın değil:37:
o zamandan beridir başladı gitti valla bu etek çılgınlığı:60::60::60:

aynen öyle tatlımm ya :66::66: ikimizde ne kastamonuyu ne de ineboluyu bi daha görmek istemiyoruzz:9:

evlenince gidersiz kız öle deme gezersiniz ne güzel:98:
ben aşkımnan hataya gitmek istiyorum evlenince:98:

bi bayan isterse yapar bencede ama çokda inatlaşmaya gerek yok gerçekten:9:

aşkım eteğe karşı fobisi var hiç istemez etek giymemi herkes bakıyormuş:37:
hatırlıyorum 3. senmizde tüm eteklerini getir çöpe atçam demişti :52::52:
bende getirmiştim :52::52::52: ve etekler çöpü boylamıştı:60::60:
ama şimdi asla götürmem:63::63::63:
bide bana hediye almıştı ilk yılbaşında bahçıvan elbise neymiş onu pantolon üstüne giyecekmişim çorabın değil:37:
o zamandan beridir başladı gitti valla bu etek çılgınlığı:60::60::60:

evlenince gidersiz kız öle deme gezersiniz ne güzel:98:
ben aşkımnan hataya gitmek istiyorum evlenince:98:

Hm hmm anladım:61::61::61:
Ben kapalı olduğum için pek sorun olmuyor..Uzun olmasada bilekleriminden biraz yukarda olduğu için etekler dikkat çekmiyo sanırım:86::86:
Amaaan zaten giyme dersede inadına giyerim ben:27::27::27:

Hm hmm anladım:61::61::61:
Ben kapalı olduğum için pek sorun olmuyor..Uzun olmasada bilekleriminden biraz yukarda olduğu için etekler dikkat çekmiyo sanırım:86::86:
Amaaan zaten giyme dersede inadına giyerim ben:27::27::27:

yok tatlış ya 2 kere gittim yeter benceee :1: 1 saatte her köşesini öğreniyosun zaten o kadar kocaman bi yer:61: :9:

sinop gibi desene :60::60: gitmedin sandım ben daha önce ondan öle dedim :98:
ben gidemedim ya içimde kaldı o yüzden:98:

Back