337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

senin adına bile ne kadar çok sevindim anlatamam seni düşünemiyorum

çaktırma canım bende çok kıskandım

hiç çaktırmadık zaten hehe

her şeyi hakediyosunuz canım valla, istediğini yap bundan sonra bütün günler sizin

ama ama ama bize de yazık, sen o kadar bekle, 5 ay bütün nazını kaprisini çek
bütün zorluklarda yanında ol, ama o annesine koşsun haksızlıkkk!!!
bana gelsin banane ben hakediyorum onuuuu
çok fena kıskancımdır çaktırmayınn

ayyy bence de bence de
bide bana diyo sen almadın biletimi diyene bileyim böle olacağını
annesinden daha önce davranırdım
ama annesine diyebilirdi bileti sinopa al diye
böle olunca hemen sinopa aldım bileti ertesi güne napıyım
annesi de kıskanır beni yandık haaa ben öle bişeyler sezdim çünkü şu şon dönemde

eyvahlar olsun annesi de kıskanıyorsa bizimki de annesine pek düşkündür, aramadığı tek gün yok annesini düşün artık ben fena kıskanırım aman banane seven insan kıskanır

olsun şekercim sonuçta geliyor onu düşün

kıyamam kuzuma yaa azcık daha sabır bebekim gelicek sevgilin sana azıcık daha sabırr,minik kelebeğim benim,gelicek emin ol sandığın kadar uzun sürmeyecek sana koşup gelmesi

aramasın ne öle anne kuzusu
bende kıskanırım ama benim kaynana beni kıskanacak gibi:83::83:
yandık ki ne yandık çünkü ailesini her zaman aramadı ama beni genelde hergün aradı aşkım
bende deli gibi kıskanırım aşkımı kimseyle nanaktan öpüşmeyi bırak tokalaşmasını bile istemem hatta kızlarla konuşmasını bile istemem

tabi oda benim erkeklerle konuşmamı istemiyo

bende kıskandım ama azıcık çok deil sadece nie bizde hemen kavuşmuyoruzda 13 gün sora kavuşuyoruz die kıskandım (aslında buna kıskançlık deilde imrenmek desek daha ii olur)ama geçti gitti bile,sizin mutluluğunuz benide mutlu ediyo çünküü,canım arkadaşım kaderdaşım allah bi daha hiç birimizi ayırmasın inşallah ve evli olmayanlarda en kısa zamanda evlenirler inşallahhonu bunu bilmem evli olmak çok güzel(tmm evliyken askere yollayıp beklemek zor çok zor ama)5 ayı da bir 5 yılıda sevgi saygı devam ettiği sürece evlilik dünyadaki cennetmiş insanlara sunulan.....

amiinnn canım amiiinn

evlilikşuan tek istediğim şey o :98:

kıskançlık iyidir de aşırısı insanı canından bezdirir kuzumm bence abartma,birbirinizi bunaltmayınn,bir süre sonra hastalık halini alabilir çünkü kıskançlık:18:seven kıskanır illaki amma velakin dozunda olmalı demi şekercimm

kıyamam kuzuma yaa azcık daha sabır bebekim gelicek sevgilin sana azıcık daha sabırr,minik kelebeğim benim,gelicek emin ol sandığın kadar uzun sürmeyecek sana koşup gelmesi

gelicek kuzucum inşallah bakalım daha tarih belli değil beklemedeyim

arıyor napalım, alıştım ben
ben aşırı değil aslında kız arkadaşları var ben de çok severim, buluşsa kıskanmam. çünkü tanıyorum hepsini nasıl insanlar olduğunu biliyorum.
ama tanımadığım kızlar olurca kıskançlık krizlerim tutabilir belli olmaz

evlenince birinci sırada siz oluyorsunuz merak etmeyin..
ya da benim aşkitom için ben birinci sıradayım bilemiyorum

biz 5 yıldır böyleyiz canım
ve biz değişmeyiz
ben onu deli gibi kıskanıyorum oda beni
ilişkimize zararı değil faydası dokunuyor kıskançlığın
biz herkezden farklıyız

bizde öyle buluşma söz konusu bile değil canım
tanısam da tanımasam da kimseye güvenmiyorum bu devirde neler görüyoruz neler izliyoruz neler okuyoruz
kendimden ve aşkımdan başka kimseye inanmıyorum

canım yaa ne güzel şeyler yazmışsın..
gerçekten evlilik çok güzel bir şey..
gözünü açınca ilk onu görmek, sarılmak, günaydın sevgilim demek ahh ahh
çok çzledim gerçekten..
neyse sana da biraz daha sabır canım, çok az kaldı..
çalışınca zaten zaman çabucak geçiyor

öle canımcım sabır,sabretmekten ve beklemekten başka ne gelirki elimizden:78::97::98:

şekercim ben seni depüklemeye gelemicem onun için şimdiden depükleyim de gideyim eve bebelerimee,hadi bakalımm bu depük seni kocişine götürsün canımcımm

evlenince birinci sırada siz oluyorsunuz merak etmeyin..
ya da benim aşkitom için ben birinci sıradayım bilemiyorum

al bakalımm depüğün hayırlı uğurlu olsun şekerr

Eklentiler

• $10384421628376427468.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $imagesCA4AP850.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

pek olmadı ama idere ediver kuzum artık anca bu kadar becerebildim o orda nie poposunu sallıyo onu bilemedimm nasıl ekledim nasıl silinir onuda bilemedim idare edersin artık acemi depüğü bu kadar oluyooo:78:

buu günü de atlattıkkk atlatacağımız son bi güün kaldııııııııııııııııı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…