bi ben beyaz pantolon giymicem galibaaa :))) neyseem ben de elbise filan giyerim elbisemlen şirin bi kızım olurum artıkın :)
kızlarrrrr nasıl geçiyo pazar gününüz.ben bişey yapamıyorum yaa elim kolum bağlandı sanki şaşkınlktan:) biri beni çözzsünnnnnnnn
ayy ne güzel herkes giyiceği kıyafeti ayarlamış, ben de alışverişe çıkıcam, saçımı kestircem, yıldönümümüz için hediye alıcam. bol bol vaktim var o yüzden acele etmeme gerek yokk
Geçen Zaman (%99)
154 gün, 10 saat, 35 dakika, 29 saniye
Kalan Zaman
1 gün, 12 saat, 24 dakika, 31 saniye
Özetle, son 131,071 saniye...
(Adana)
Bende giymicem bendee
Etekli şirin bi kız olucamm:90::90::90:
bakımlı kızlar
bende hazırım kuaför işlerimi hallettim bi saçım olucak onu da artık geleceği sabah accık erken kalkıp hallatmem lazım
benim aşkımın da 40 fırın ekmek yemesi lazım
yada 40 fırın tatlıburnu çıkmış bebişiminimmmmm
ayy ona bayılıyorum yaaaher haliyle deli gibi seviyorum onu
zaman geçççç
maşallah diorum başkada bişi diemiyorum artık şekercim,ben galiba azcık bu sizin şafaklardan dolayı bunalıma girdimm daha doğrusu bizim şafaktan ötürü oluyo tabi bu 13 gün geçermi yaaa naptık adammı öldürdükk
iyi muhabbetler kıslar...bölmek istemem güzel muhabbetinizi ama bende arada ugramak isterim topicinize...sizinkiler şuanda askerde anladıgım kadarıyla,benim eşim gitmedi daha...2012 şubatta tecil bitiyor.
bende kestircem kestirmeyelii altı ay olmuştur zaten :) şimdi şimdi tam da şimdi kestirmeye gidiciim :) ark ım gelirseee tabii artık...
iyi muhabbetler kıslar...bölmek istemem güzel muhabbetinizi ama bende arada ugramak isterim topicinize...sizinkiler şuanda askerde anladıgım kadarıyla,benim eşim gitmedi daha...2012 şubatta tecil bitiyor.
maşallah diorum başkada bişi diemiyorum artık şekercim,ben galiba azcık bu sizin şafaklardan dolayı bunalıma girdimm daha doğrusu bizim şafaktan ötürü oluyo tabi bu 13 gün geçermi yaaa naptık adammı öldürdükk
hiç bozulmamış 400 kusür güne ne dersin peki
ben en son ocakta falan kestirdim galiba hatırlamıyorumm en ne zaman bakımlı olduğumu
rezil durumdayız hepimiz
bende sizin kervandandım son hafta içinde hallettim hepsini
canım allah yardımcın olsun şimdiden
ama onun sabrını da veriyor allah korkma
seni gidi seni biz aşkımızı beklersen sen aşkınla sefa sürüyordun izinde tabi
şimdide bizim şafaklara sulanıyon utanmadan
canım geçiyor inşallah baksana zor da olsa geçiyor 156 gün vardı çok iyi hatırlıyorum şimdi 1 gün var bitmesine
ben etek giyersem aşkım günümüzü heba eder vallah:18::18::18::18:
bi de ben bu halde okula çocukların karşısına çıkıoruum düşün :)) utanıyorum kendimden piiii bana ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?