amanın amanın allah yardımcınız olsun tatlımm,zor bi dönem ama öle veya böle geçiyo bak bizim kızların çoğunun bitti bizimde sadece 13 günümüz kaldı hatta bugünü de saymayalım artık kaldı 12 güncükkoff hayır yalan söledim geçmiyo evli üstüne bide iki çocuklu olunca hiç geçmiyo zaman allahım yardım et :98::98::98:
aynı durum bende de var
çocukları eğitim öğretimden soğutucaksın pii sanaa:)))
amin canım çok sagol...canım allah yardımcın olsun şimdiden
ama onun sabrını da veriyor allah korkma
seni gidi seni biz aşkımızı beklersen sen aşkınla sefa sürüyordun izinde tabi
şimdide bizim şafaklara sulanıyon utanmadan
canım geçiyor inşallah baksana zor da olsa geçiyor 156 gün vardı çok iyi hatırlıyorum şimdi 1 gün var bitmesine
oy oy oy bide uzun dönemmi yapıcak aman yarabbi kuzum allah yardımcınız olsunn fena çok fena iyi güzel bişeyler sölemek isterdim ama olmuyo yok çünkü bu ayrılığın güzel bi tarafıı
amin canım çok sagol...
evet malesef...işletme kazanmıştı 4 yıllık okuyabilirim sandı ama hem çalışmak hem okumak olmadı...tecilleye tecilleye son noktaya gelindi artık...biliyorum cnm güzel bişiler söylemek mümkün degil dedigin gibi,hiç bi söz insanın eşinden ayrı kalacagı üzülecegi gerçegini degiştirmiyo malesef...bazıları diyo inş çocuk olur onunla avunursun,bazıları diyo geçer geçer üzülme offf off..bide çekecek olana sorun dimi(
sorma canım yaaaa..5 buçuk yıllık evliyim..çocuk zaten olmuyor inan bu askerlik sıkıntısı yüzünden çocuk için tedavi bile olmak içimden gelmedi senelerdir...şimdilerde yaklaştıkça daha üzülmeye başladım...çok sorunlar vardı zamanında gidemedi
bi de ben bu halde okula çocukların karşısına çıkıoruum düşün :)) utanıyorum kendimden piiii bana ..:)
ama ama ama bizim iki bebişimiz varr onlar için çok üzülüyorumm beni gördü eşim ama bebeleri en son ne zaman gördüğünü bile hatırlamıyomm,çok özlediler artık hem babaları bebelerini hemde bebeler babalarını,bu nasıl bi cümle oldu böle yaaa,ben iice koptum artık,bide şu kahrolası migren perişan etti beni günlerdirrr:95::84:
aynı durum bende de var
ahaha aynı durum bizde beyaz pantolon için sözkonusu :))
aşkım yarın akşam çıkıyordu ailesi gelicekti
gelemiyorlarmış salı sabahı kendi gidicek
üzüldü yaa( 1 gece bile kalmak dokunuyor onlara, alıştırmıştı bi de kendini
neyse yaa salı 11de kastamonudan kalkışşşş varrrrrr
aşkım yarın akşam çıkıyordu ailesi gelicekti
gelemiyorlarmış salı sabahı kendi gidicek
üzüldü yaa( 1 gece bile kalmak dokunuyor onlara, alıştırmıştı bi de kendini
neyse yaa salı 11de kastamonudan kalkışşşş varrrrrr
o daha fena çocuklar seni örnek alıyolar gelecekteki gençleri düşünemiyorum
o daha kötü canım yaa ama bitiyor şükürler olsun ki evliliğinize iyi gelmiştir bu aayrılık bence
sizin bebeler 4 e çıkmazsa iyidir
baş ağrısı çok kötü canım allah o ağrıya karşı da sabır versin
aslında giyiyorum ama ilk gün giymem iyi olmaz
etek diyince şartelleri atiyor böbüşün
bende de söz konusu canım beyaz pantolon ama giyeceğim
ne beğeniyorsam beğenmiyor açık diyor bilmem ne diyor
az önce tişört gösterdim beğenmedio derece yani
danteli varmış neymiş
banane yaa napıyım annesi denizde mayo giyer kardeşi bikini giyer ben giysem dünyayı yıkar
ama yine de giyiyorum
o daha fena çocuklar seni örnek alıyolar gelecekteki gençleri düşünemiyorum
o daha kötü canım yaa ama bitiyor şükürler olsun ki evliliğinize iyi gelmiştir bu aayrılık bence
sizin bebeler 4 e çıkmazsa iyidir
baş ağrısı çok kötü canım allah o ağrıya karşı da sabır versin
ben etek giyersem aşkım günümüzü heba eder vallah:18::18::18::18:
:26::26lsun canım geç olsun da güç olmasın demi ama
oyyyy bi psikopat daha aynen benimkide böle huysuzdur yaa,hatta geçen gittiğimde aldığım kıyafeti beğenmedi neymiş efendim kollarım açıkmış alt tarafı dantelliydi yaa giydirmedi eşşek herif tmm giy ama böle çıkamassın dışarı dedi delirtti benii halbuki açık deildi yaaahatta çok cici çok güzeldi uyuz nolcak işte uyuzzzzama seviyom ben onuu
:))) benim sewgilikin çok takıntısı yookturrr buu beyaz pant na fena takmış durumdaa)çook istesem onu da giyerim ama neysem.... :)))
:))) benim sewgilikin çok takıntısı yookturrr buu beyaz pant na fena takmış durumdaa)çook istesem onu da giyerim ama neysem.... :)))
Nİye ki:26::26::26::26:
aynen öyle tatlımm yaikimizde ne kastamonuyu ne de ineboluyu bi daha görmek istemiyoruzz
bi bayan isterse yapar bencede ama çokda inatlaşmaya gerek yok gerçekten
aşkım eteğe karşı fobisi var hiç istemez etek giymemi herkes bakıyormuş
hatırlıyorum 3. senmizde tüm eteklerini getir çöpe atçam demişti
bende getirmiştimve etekler çöpü boylamıştı
ama şimdi asla götürmem
bide bana hediye almıştı ilk yılbaşında bahçıvan elbise neymiş onu pantolon üstüne giyecekmişim çorabın değil
o zamandan beridir başladı gitti valla bu etek çılgınlığı
evlenince gidersiz kız öle deme gezersiniz ne güzel:98:
ben aşkımnan hataya gitmek istiyorum evlenince:98:
evlenince gidersiz kız öle deme gezersiniz ne güzel:98:
ben aşkımnan hataya gitmek istiyorum evlenince:98:
Hm hmm anladım
Ben kapalı olduğum için pek sorun olmuyor..Uzun olmasada bilekleriminden biraz yukarda olduğu için etekler dikkat çekmiyo sanırım:86::86:
Amaaan zaten giyme dersede inadına giyerim ben
yok tatlış ya 2 kere gittim yeter benceee1 saatte her köşesini öğreniyosun zaten o kadar kocaman bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?