337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Niye 13?izin mı kullandı?

ewet canım malesef,yoksa bizde doğan güneş dioduk bugüntabi sen yenisin bilmiyosun biz evliyiz ikide bebek var biri üç biri bir buçuk yaşında o yüzden dayanamadı izin kullandı şimdide bunalım takılıyos bölee:84:

şişmanmıydı canım:26:benimki normaldi şimdi zayıf oldu

günaydıınnn şafakdaşımmm bende de durumlaar süpeer askerlik bitiyooor yaa inanamıyorumm ve çarşamba günü yanımdaaa

benimkisi de normaldi şimdi zayıf oldu yaa gelince yediririz artıık napalımmm

bu arada kimse yazmamış baari ben yazıyımmm :

NE BOYA NE BADANA ATARSA ADANAAAAAAAAAAA !!!!

sevgilim için adana ben birazcık daha sabredicem artıkk napalımmm..

kızlaaar nasılsınızz esra nursel merveee ve diğeer kızlaar herkes ne giyicegini ayarlamış bende dün bişeyler aldımm kendimee :))

beyaz pantolon patlaması yaşanmış ama havalara güven olmuyorki bi öyle bi böylee

çocuklar bizi görünce heyecandan düşüp bayılmasalar baari

nurselcim merak etme seninde az kalmışş

Geçen Zaman (%99)
154 gün, 10 saat, 35 dakika, 29 saniye
Kalan Zaman
1 gün, 12 saat, 24 dakika, 31 saniye
Özetle, son 131,071 saniye...
(Adana)

kızlar hep kılo vermısler benm kı de tosuncuk olms 5 kılo almıs tatlıları yıye yıye gelınce dıyete sokcam onu yemek vermıcem

Harikayız şekerim
Bende karar verdim ne giyeceğime ama ayakkabıma göre çanta bulamadım ya off

Maşallah :))) Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin sizlere ve bebislerinize :)))
Ay haklı ama izin kullanmakta :))) eşini evlatlarını ozlemistir :))))) ne güzel ya :)))) maşallah maşallah :)))

evet canım msn deyim aşkımnan
gelince yedirelim dicem ama anasının yanında olcak o yedirir

bende aldım beyaz pantolon
2. günde onu giyerim belki

istanbul hava durumu kızlar yaaa çarş gunu yoğun bulutlu dıyooo banne yaaa guneşlı olsunnn :84: :84:
2011-05-16 Pazartesi Güneşli 19°C

2011-05-17 Salı Az Bulutlu 19°C

2011-05-18 Çarşamba Yoğun Bulutlu 17°C

beyaz pantolnnnnn :84:

kızlar hep kılo vermısler benm kı de tosuncuk olms 5 kılo almıs tatlıları yıye yıye gelınce dıyete sokcam onu yemek vermıcem

kız niye öyle diyosunn çocugaa sıkıntıdan yemiştir o :))

bizimkileri anneleri besler normal hallerine dönerler iki günde

herkes ne giyeceğini ayarlamış bende iş kıyafetlerimle karışılıcam sıpamı
o geldiğinde ben işte olucam çünkü :76:

evet canım msn deyim aşkımnan
gelince yedirelim dicem ama anasının yanında olcak o yedirir

bende aldım beyaz pantolon
2. günde onu giyerim belki

salı ya da çarşamba günü beyaz pantolon giymiiş gülerken 32 dişi görünen bi kız görürseniz bilinki yanındaki çocuk yeni askerden gelmiş demektiiir

herkes ne giyeceğini ayarlamış bende iş kıyafetlerimle karışılıcam sıpamı
o geldiğinde ben işte olucam çünkü :76:

izin alamazsam benimde ööle oluur lacivert takım elbiseyle çok ciddi bi karşılama töreni olur artık !! aman öyle olursa da ertesi gün giyeriz bizdeee sonraki gün giyeriz öbürsü gün giyeriz oooh gelicekler yaa

kız niye öyle diyosunn çocugaa sıkıntıdan yemiştir o :))

bizimkileri anneleri besler normal hallerine dönerler iki günde

ayy evet annesı besler benmkınıde ondan dha fzla şişmesn ben frenlicem goturdu tbı baklavaları bu arada dun son çarşımızdı..çarşı bıttı dıye bıle sevınıyorum bıdaha yok olley ya

bi ben beyaz pantolon giymicem galibaaa :))) neyseem ben de elbise filan giyerim elbisemlen şirin bi kızım olurum artıkın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…