337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlarrrrr nasıl geçiyo pazar gününüz.ben bişey yapamıyorum yaa elim kolum bağlandı sanki şaşkınlktan:) biri beni çözzsünnnnnnnn

kızlarrrrr nasıl geçiyo pazar gününüz.ben bişey yapamıyorum yaa elim kolum bağlandı sanki şaşkınlktan:) biri beni çözzsünnnnnnnn

yess ben kuaföreee gidiyoruuum :)) 2 ayın bakımsızlığııı kuaför görmemişliği çok heycanlıyım kuaför için :)))

ayy ne güzel herkes giyiceği kıyafeti ayarlamış, ben de alışverişe çıkıcam, saçımı kestircem, yıldönümümüz için hediye alıcam. bol bol vaktim var o yüzden acele etmeme gerek yokk:1:

:9::9::9: bakımlı kızlar:52::52::52::52::52:

bende hazırım kuaför işlerimi hallettim bi saçım olucak onu da artık geleceği sabah accık erken kalkıp hallatmem lazım:6::6::6::6:

benim aşkımın da 40 fırın ekmek yemesi lazım:60::60::60::60::60:
yada 40 fırın tatlı:60::60::60::60:burnu çıkmış bebişiminimmmmm

ayy ona bayılıyorum yaaa:52::52::52:her haliyle deli gibi seviyorum onu:52::52::52::52:
zaman geçççç:52::52::52:

ayy ne güzel herkes giyiceği kıyafeti ayarlamış, ben de alışverişe çıkıcam, saçımı kestircem, yıldönümümüz için hediye alıcam. bol bol vaktim var o yüzden acele etmeme gerek yokk:1:

bende kestircem kestirmeyelii altı ay olmuştur zaten :) şimdi şimdi tam da şimdi kestirmeye gidiciim :) ark ım gelirseee tabii artık...

iyi muhabbetler kıslar...bölmek istemem güzel muhabbetinizi ama bende arada ugramak isterim topicinize...sizinkiler şuanda askerde anladıgım kadarıyla,benim eşim gitmedi daha...2012 şubatta tecil bitiyor.:14:

:9::9::9: bakımlı kızlar:52::52::52::52::52:

bende hazırım kuaför işlerimi hallettim bi saçım olucak onu da artık geleceği sabah accık erken kalkıp hallatmem lazım:6::6::6::6:

benim aşkımın da 40 fırın ekmek yemesi lazım:60::60::60::60::60:
yada 40 fırın tatlı:60::60::60::60:burnu çıkmış bebişiminimmmmm

ayy ona bayılıyorum yaaa:52::52::52:her haliyle deli gibi seviyorum onu:52::52::52::52:
zaman geçççç:52::52::52:

:nazar:maşallah diorum başkada bişi diemiyorum artık şekercim,ben galiba azcık bu sizin şafaklardan dolayı bunalıma girdimm:14:daha doğrusu bizim şafaktan ötürü oluyo tabi bu 13 gün geçermi yaaa naptık adammı öldürdükk:43::14::37::52::27::53:

:nazar:maşallah diorum başkada bişi diemiyorum artık şekercim,ben galiba azcık bu sizin şafaklardan dolayı bunalıma girdimm:14:daha doğrusu bizim şafaktan ötürü oluyo tabi bu 13 gün geçermi yaaa naptık adammı öldürdükk:43::14::37::52::27::53:

hiç bozulmamış 400 kusür güne ne dersin peki:14:

iyi muhabbetler kıslar...bölmek istemem güzel muhabbetinizi ama bende arada ugramak isterim topicinize...sizinkiler şuanda askerde anladıgım kadarıyla,benim eşim gitmedi daha...2012 şubatta tecil bitiyor.:14:

amanın amanın allah yardımcınız olsun tatlımm,zor bi dönem ama öle veya böle geçiyo bak bizim kızların çoğunun bitti bizimde sadece 13 günümüz kaldı hatta bugünü de saymayalım artık kaldı 12 güncükk:14::14::14:off hayır yalan söledim geçmiyo evli üstüne bide iki çocuklu olunca hiç geçmiyo zaman allahım yardım et :14::14::14::98::98::98:

bende kestircem kestirmeyelii altı ay olmuştur zaten :) şimdi şimdi tam da şimdi kestirmeye gidiciim :) ark ım gelirseee tabii artık...

ben en son ocakta falan kestirdim galiba hatırlamıyorumm en ne zaman bakımlı olduğumu :1:
rezil durumdayız hepimiz:1:

canım allah yardımcın olsun şimdiden:52:
ama onun sabrını da veriyor allah korkma :29:

:20::20::20::20:seni gidi seni:9::9:biz aşkımızı beklersen sen aşkınla sefa sürüyordun izinde tabi:9::9:
şimdide bizim şafaklara sulanıyon utanmadan:57:
:60::60:canım geçiyor inşallah baksana zor da olsa geçiyor 156 gün vardı çok iyi hatırlıyorum şimdi 1 gün var bitmesine:53:

hiç bozulmamış 400 kusür güne ne dersin peki:14:

oy oy oy bide uzun dönemmi yapıcak aman yarabbi kuzum allah yardımcınız olsunn fena çok fena iyi güzel bişeyler sölemek isterdim ama olmuyo yok çünkü bu ayrılığın güzel bi tarafıı:50::50::50:

canım allah yardımcın olsun şimdiden:52:
ama onun sabrını da veriyor allah korkma :29:

:20::20::20::20:seni gidi seni:9::9:biz aşkımızı beklersen sen aşkınla sefa sürüyordun izinde tabi:9::9:
şimdide bizim şafaklara sulanıyon utanmadan:57:
:60::60:canım geçiyor inşallah baksana zor da olsa geçiyor 156 gün vardı çok iyi hatırlıyorum şimdi 1 gün var bitmesine:53:

ama ama ama bizim iki bebişimiz varr onlar için çok üzülüyorumm beni gördü eşim ama bebeleri en son ne zaman gördüğünü bile hatırlamıyomm,çok özlediler artık hem babaları bebelerini hemde bebeler babalarını,bu nasıl bi cümle oldu böle yaaa,ben iice koptum artık,bide şu kahrolası migren perişan etti beni günlerdirrr:27::37::95::84:

Back