• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

selam kızlar:16:
bugün de bitti vay bee atarsa 5:69:

eeehhh bi dee tel faturalarının düşmesini de eklerseek bu saydıklarımaa daha güzel olcaak 150lerde fatura ödemekten bıkmıştım :(((

150 miii:53:
kamu hattı niye almıyorsun, bizimki öyle sınırsızz
operatörler bile bizim aşkımızı durduramazz:69:

oo atanamamış olduğu içinnn neresi olursaa olsuuun farketmezz atansındaa gerisinii hallederiz :( yoksa bizim işler yaaş...ewlilik filan uzadıkça uzar...allaahııım olsun lüüütfeeeeeeeeeeennnn

inşallah inşallah. atansın bi an önce.
bizimkinin de mayısta kpss ataması olucaktı, hazirana ertelemişler. :37: o da bi yere girseydi artık yaa

biz ankesörden konuştuğumuz içinnn :( sabit hatları bedawa arıycaım bi hatta sahip diilim :(

puff unutmuşum:37:

evet düzenimiz olur işte, devamı çok güzel gelir bakalım hayırlısı artık

nasııı isteriiiiim ya şuan olmasınııı hemen gelirler istemeye olursa :)) doğuya gitse ben onu kurtarırım hem :) olmassa da kısmet kpss ye gircek gene bakalım neler olcak:S:2::26:

nasııı isteriiiiim ya şuan olmasınııı hemen gelirler istemeye olursa :)) doğuya gitse ben onu kurtarırım hem :) olmassa da kısmet kpss ye gircek gene bakalım neler olcak:S:2::26:

ohoo hemen istemeler falan :1: düğün ne zamaaan:64:

cevaplayan bebısler tsk ederım..ya nıye soruyorum çıkış tarıhını benımkı suprz yapar fılan dıye belli olmaz onnkı..:1: izmirde ist.a gelcek yol izni vermezler ozmn dıye duşunuyorum..

atamam olduğu gelicem derdi hep :))) puanım yüksek olsaa garant gidceimi bilsemde gelirim diodu :)) atanırsa hemeen gelirler istemeye de düğüne daha küçüğüz diorum :) amaa pekde umutlu diilim de neyseem...

olur olur her şey yoluna girer, istemeye de gelirler sonra bi bakarsın küçüğüm diye istemezsin evlenmiş bulursun kendini:1:
bizim daha doğru dürüst işimiz gücümüz yok, yaşadığımız şehir bile aynı değil
ama umudumuz varr:) her şey istediğimiz gibi olucak inşallah:69:

olur olur her şey yoluna girer, istemeye de gelirler sonra bi bakarsın küçüğüm diye istemezsin evlenmiş bulursun kendini:1:
bizim daha doğru dürüst işimiz gücümüz yok, yaşadığımız şehir bile aynı değil
ama umudumuz varr:) her şey istediğimiz gibi olucak inşallah:69:

üüüüf en zoru ayrı şehirlerde yaşamak ...bıktıım bıktım bıktım :((

benım icim icime sığmıyo kızlar yaa... çıldıriciim heycanlandımmmm kavusuyoruz eskı gunlere donuyoruz artık ınanamıyorum :52::52::52::52::52::52: yol ıznını fılnda cözdum dusune dusune :23: :9: 30 mayıs net terhıs tarıhı.12gün düsünce 18 mayıs oluyo.1gunde yol ıznı.17 mayıs çıkıs tarıhı :23:

Back