eeehhh bi dee tel faturalarının düşmesini de eklerseek bu saydıklarımaa daha güzel olcaak 150lerde fatura ödemekten bıkmıştım((
150 miii
kamu hattı niye almıyorsun, bizimki öyle sınırsızz
operatörler bile bizim aşkımızı durduramazz
oo atanamamış olduğu içinnn neresi olursaa olsuuun farketmezz atansındaa gerisinii hallederizyoksa bizim işler yaaş...ewlilik filan uzadıkça uzar...allaahııım olsun lüüütfeeeeeeeeeeennnn
biz ankesörden konuştuğumuz içinnnsabit hatları bedawa arıycaım bi hatta sahip diilim
inşallah inşallah. atansın bi an önce.
bizimkinin de mayısta kpss ataması olucaktı, hazirana ertelemişler.o da bi yere girseydi artık yaa
puff unutmuşum
inş sizinde olur canııım bi atanıp işe başlasalardıı dewamı çook güzel olcakkkkk ....
evet düzenimiz olur işte, devamı çok güzel gelir bakalım hayırlısı artık
nasııı isteriiiiim ya şuan olmasınııı hemen gelirler istemeye olursa :)) doğuya gitse ben onu kurtarırım hem :) olmassa da kısmet kpss ye gircek gene bakalım neler olcak:S:2::26:
ohoo hemen istemeler falandüğün ne zamaaan
atamam olduğu gelicem derdi hep :))) puanım yüksek olsaa garant gidceimi bilsemde gelirim diodu :)) atanırsa hemeen gelirler istemeye de düğüne daha küçüğüz diorum :) amaa pekde umutlu diilim de neyseem...
olur olur her şey yoluna girer, istemeye de gelirler sonra bi bakarsın küçüğüm diye istemezsin evlenmiş bulursun kendini
bizim daha doğru dürüst işimiz gücümüz yok, yaşadığımız şehir bile aynı değil
ama umudumuz varr:) her şey istediğimiz gibi olucak inşallah
üüüüf en zoru ayrı şehirlerde yaşamak ...bıktıım bıktım bıktım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?