• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

offf benim uyuz aşkımın yine kontörü bitmiş :47:
hep söylüyorum yedekte bulundur diye dinlemiyo beni yaa iyice sinir oldum artık :47:
kantinde de yokmuş..beni dinlemeyince hep böyle oluyo daha çok sinir oluyorum..

sen arayamıyor musun?
hiç söz dinlemezler ki :47:

offf benim uyuz aşkımın yine kontörü bitmiş :47:
hep söylüyorum yedekte bulundur diye dinlemiyo beni yaa iyice sinir oldum artık :47:
kantinde de yokmuş..beni dinlemeyince hep böyle oluyo daha çok sinir oluyorum..[/QUO

sıkma canını tatlım.onlarda yoruldular artık dalgın oluyolar.sıkldılar çok.az kaldı şükür

sen arayamıyor musun?
hiç söz dinlemezler ki :47:

hayır ya arayamıyorum..
ankesörlüler aranmıyo,başka telefon da yok zaten :47:
alana kadar bekle dur şimdi,kızdım kapattım telefonu da zaten..
hep söyledim askerlik boyunca hiç te dinlemedi,askerlik te bitti zaten dinlemeden :26:

sıkma canını tatlım.onlarda yoruldular artık dalgın oluyolar.sıkldılar çok.az kaldı şükür

hep böyleydi ki..sonradan sıkılıp ta böyle olmadı yani..
hiç beni düşündüğü yok..zaten 2 hafta sesini duymadım hiç.şimdi de böyle oldu..çok sıkıldım bende

hayır ya arayamıyorum..
ankesörlüler aranmıyo,başka telefon da yok zaten :47:
alana kadar bekle dur şimdi,kızdım kapattım telefonu da zaten..
hep söyledim askerlik boyunca hiç te dinlemedi,askerlik te bitti zaten dinlemeden :26:

bulur birinden belki canım ya
olmadı gelince bi döversin rahatlarsın:47:

:))) olsun olsuun :)) en azından cep tel nu olan bi sewgiliye sahip olucas :)) arayabilceğimiz arayan mesaj atan sınırsız konuşcaımız bi sewgilii :)) ooh yemede yanında yat :))

tabi canım halimize şükretmek lazım:1: ohh ya saatlerce konuşurum ben şimdi onunla :69:

kıslarrr aşkımı gataya götürmüşler.uzman çavuşun biri ameliyat olmuş onun yanında refakatçi kalcakmış 2-3 gün.değişklik olur dedm aşkıma oda öyle diyo:)

:))) olsun olsuun :)) en azından cep tel nu olan bi sewgiliye sahip olucas :)) arayabilceğimiz arayan mesaj atan sınırsız konuşcaımız bi sewgilii :)) ooh yemede yanında yat :))

ayy hayali bile süper yaa :69:
sevgilimle msjlaşmayı çok özledim..5 ay'ın patlaması yaşanır heralde :)

nerden nereye gelmeye çalışıyoorrr
inşallah istediğiniz olurrr

oo atanamamış olduğu içinnn neresi olursaa olsuuun farketmezz atansındaa gerisinii hallederiz :( yoksa bizim işler yaaş...ewlilik filan uzadıkça uzar...allaahııım olsun lüüütfeeeeeeeeeeennnn

Back