lilyum yazına laf sokuyorum,aynı şeyi Yaseminede yapmıştım hohohoho...... geçsin tabiii sıkıldık artık,önümüzdeki hafta saçımı boyatıorummm artık zaman yaklaştı::)en hassas çiçek fulyaymış die bilirim :)) en güzel we en hoş kokulusu :))
o diil de maş ı war sewgiliiminnn hassaslııık konusundaa geçsiin şu kalan günlerrrrrrrrrr.....
lilyum yazına laf sokuyorum,aynı şeyi Yaseminede yapmıştım hohohoho...... geçsin tabiii sıkıldık artık,önümüzdeki hafta saçımı boyatıorummm artık zaman yaklaştı::)
biz uzatmaya çalışıoruz bu kızda kestiriooewet bende kestirrrceeemmmmmmmm....
ne reeeeeeeenk:)bende boyıcam saçımı :18:
biz uzatmaya çalışıoruz bu kızda kestirioodünya halii işte
biz uzatmaya çalışıoruz bu kızda kestirioodünya halii işte
ne reeeeeeeenk:)
way 16 mayıs gecesi depükler havada uçuşacağa benziooorrr:))
eline sağlık canım süper olmuşşş
hemen depükleseniz yaaa beni
way 16 mayıs gecesi depükler havada uçuşacağa benziooorrr:))
vaz geçtim canım şuan vazgeçtim boyamıcam çünkü ben aknetrent kullanıyorum başlık açmıştım boyasam bişey olur mu diye bi arkadaş doktora sormadan yapma demiş yüzün gözün şişer demiş olur mu olur
yok ben vazgeçtim
aşkım aradı iştima varmış şimdi anneler günümü kutladı sonrada annemin
dün anneminkini kutlamıştı ama beninkini kutlamamıştı şimdi benimkini de kutladı paşam:119::119::119::119::119:
aynen bende uğrıyamam sanırım... dadece şafagın son günleri değil KK nında son günleri olucak benim için... gelmem artıkevet kalabalığız 16 mayısı görürüm 17 mayısta üzgünüm ama uğramam buralara
aynen bende uğrıyamam sanırım... dadece şafagın son günleri değil KK nında son günleri olucak benim için... gelmem artık
senin bebişmi var?
335 topicinde kıslar sora gelmiş evlenecekleri günü gelinliği falan yazmış bizim oda yokkk kııısss
olsun kociişlerimiz var işte daha ne kızz335 topicinde kıslar sora gelmiş evlenecekleri günü gelinliği falan yazmış bizim oda yokkk kııısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?