• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:5:yok canım evli bile değilim daha onu bırak 5 yıldır birlikteyiz sözlü bile değilim:5:
ama bu yaz olucak inşallah :66:

:59::59::59:ben arada söz kıyafetlerine :59:bakıyorum o kadar:59:
ne güzel keşke bizim de herşey net olsaydı:59:

tek başına değilsin canım üzülme :)
bizde nerdeyse 5 yıldır birlikteyiz ama adamda ses yok hala :69:
bakalım gelince ne olcak görcez :44:

tek başına değilsin canım üzülme :)
bizde nerdeyse 5 yıldır birlikteyiz ama adamda ses yok hala :69:
bakalım gelince ne olcak görcez :44:

canım bize kalsa hemen istiyoruz aşkım iş bulsun hemen evlencez:69:
okul bitti sonra direk askere gitti gelince de iş bulcak sonra evlilik diyoruz ama benim ailem istemiyor yüksek lisans yapıyorum
neymiş okul bitsin iş sahibi oluyum öyle evlencekmişim :63:
askerden önce geleceklerdi istemeye ama ailem istemedi gitsin gelsin öle dediler:31:
ama bu sefer de yok derlerse bilemiyorum yani:63:

canım bize kalsa hemen istiyoruz aşkım iş bulsun hemen evlencez:69:
okul bitti sonra direk askere gitti gelince de iş bulcak sonra evlilik diyoruz ama benim ailem istemiyor yüksek lisans yapıyorum
neymiş okul bitsin iş sahibi oluyum öyle evlencekmişim :63:
askerden önce geleceklerdi istemeye ama ailem istemedi gitsin gelsin öle dediler:31:
ama bu sefer de yok derlerse bilemiyorum yani:63:

inşallah sorun çıkarmazlar canım..
bizde gitmeden söz falan istiyoduk ama sonra gelince olsun diye konuşmuştuk.askerdeyken de hiç konuşmadık o konu hakkında..gelince konuşuruz artık bakalım :69:

daisybeti nbr nasılsın mail atmıştım sana ama cvp yazmadın az gününüz kaldı bitti ne güzel biz daha yeni başladık bugün istanbula teslim oldu eşim.denetleme varmış çok oluyor mu denetlemeleri ? istanbula gittiğinde hiç kalmışmıydın canım nerelerde kalınır hiç bilmiyorum bu ay sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum ben gitmeden ayarlamam lazım.Aşkım gitti yine yaaaa insan çok kötü oluyo sil baştan :((( 2 gün beraberdik ne güzel ama çok çabuk geçti bitti.:43::43::43:

inşallah sorun çıkarmazlar canım..
bizde gitmeden söz falan istiyoduk ama sonra gelince olsun diye konuşmuştuk.askerdeyken de hiç konuşmadık o konu hakkında..gelince konuşuruz artık bakalım :69:

sizde sözlenirsiniz o zaman bu yaz canım:66:
çıkarsalarda takmam artık:60:

Efenim iyi akşamlar...:16:
Öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum..:71:

...ve de şafak atarsa "ne kola ne fanta, sadece yedigün":72::27:

ben az önce biraz mallık yaptım galıba ya:(( aşkito aradı sesım çok donuktu bende farkındaydım ama sebepsiz oldu,,oda bozuldu.ilginçti yani.. şimdide ben niye öle oldum dıye soruyorum kendıme ve içim de hiç rahat değil.. çok salağımm:97:

ben az önce biraz mallık yaptım galıba ya:(( aşkito aradı sesım çok donuktu bende farkındaydım ama sebepsiz oldu,,oda bozuldu.ilginçti yani.. şimdide ben niye öle oldum dıye soruyorum kendıme ve içim de hiç rahat değil.. çok salağımm:97:

canım psikolojimiz hemen yansıyo :50:bende 1 2 kere yaşayınca dikkat ediyorum artık:69:
artık onun zaten sıkıntısı başından aşkın:59: bide saçma sapan şekilde ben de üzmiyim diyorum:48:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::72::72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Veeeeeeeeeeeee Sadece YEDİGÜN,Başka Yok!!!!!!!!!!!!!! $07-Antalya-Plaka.webp:72::72::72::72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::72::72::72::72::72:

Back