• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

en hassas çiçek fulyaymış die bilirim :)) en güzel we en hoş kokulusu :))
o diil de maş ı war sewgiliiminnn hassaslııık konusundaa geçsiin şu kalan günlerrrrrrrrrr.....
lilyum yazına laf sokuyorum,aynı şeyi Yaseminede yapmıştım hohohoho...... geçsin tabiii sıkıldık artık,önümüzdeki hafta saçımı boyatıorummm artık zaman yaklaştı::)

Depük listesiEki Görüntüle 191670

$depük gecesi.webp

ne reeeeeeeenk:)

vaz geçtim canım şuan vazgeçtim boyamıcam çünkü ben aknetrent kullanıyorum başlık açmıştım boyasam bişey olur mu diye bi arkadaş doktora sormadan yapma demiş yüzün gözün şişer demiş olur mu olur:52:
yok ben vazgeçtim:50:

aşkım aradı iştima varmış şimdi anneler günümü kutladı sonrada annemin:66:
dün anneminkini kutlamıştı ama beninkini kutlamamıştı şimdi benimkini de kutladı paşam:119::119::119::119::119:

vaz geçtim canım şuan vazgeçtim boyamıcam çünkü ben aknetrent kullanıyorum başlık açmıştım boyasam bişey olur mu diye bi arkadaş doktora sormadan yapma demiş yüzün gözün şişer demiş olur mu olur:52:
yok ben vazgeçtim:50:

aşkım aradı iştima varmış şimdi anneler günümü kutladı sonrada annemin:66:
dün anneminkini kutlamıştı ama beninkini kutlamamıştı şimdi benimkini de kutladı paşam:119::119::119::119::119:

senin bebişmi var?

senin bebişmi var?

:5:yok canım evli bile değilim daha onu bırak 5 yıldır birlikteyiz sözlü bile değilim:5:
ama bu yaz olucak inşallah :66:

335 topicinde kıslar sora gelmiş evlenecekleri günü gelinliği falan yazmış bizim oda yokkk kııısss

:59::59::59:ben arada söz kıyafetlerine :59:bakıyorum o kadar:59:
ne güzel keşke bizim de herşey net olsaydı:59:

Back